Téma: Mi lett velük? |
|
pandala |
|
)) nem vagy eléggé konzervatív! ..... Libsi!!!
|
|
tiszavirág |
|
Képi dolgokban szerintem soha nem árt a változás. |
|
pandala |
|
(( Mondjuk, nekem jobban tetszett a régebbi "díszlet". Kötetlenebbnek, családiasabbnak tűnt .. ))
|
|
pandala |
|
Előkerült!! Remélem, nem beteg, nem volt beteg!!
https://www.youtube.com/watch?v=-gNaaeha24k Civil kör (2019-10-05) - HÍR TV
( "Éva Bodnár 7 hours ago Szeretettel üdvözlöm Szabó Anett hölgyet a Civil Kör-ben. Örülök, hogy itt van! Az előző műsorvezető hölgynek köszönöm a munkáját, jó egészséget kívánok, a születendő, vagy már világra jött gyermekének. Isten segítse a családjukat! " )
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
A'szem, az EchoTV-nek is volt régebben olyan időszaka, ami a HirTV G-nap utáni állapotához volt hasonlatos ... Abban az 'idősávban' (sicc!) "még kevésbé" néztem televízijátot, mint manapság, de úgy rémlik, hogy ennek a manusznak akkoriban volt műsora az Echón. De gondolom, a változáskor kirúgták őt is .. Amúgy, voltak még néhány más "érdekes" figurák is, akik szintén meglehetősen el vannak "tűnve"! .. ;-)))
|
|
tiszavirág |
|
Emlékeim szerint ez a muki pár évvel ezelőtt folyamatosan szerepelt valamelyik tévében, azután eltűnt. Szörfözés közben bukkantam rá. Mintha megzakkant volna..... |
|
|
|
pandala |
|
fura, én valahogy úgy emlékeztem, hogy az EchoTv megszűnése után is meg-megjelent a HírTV-n a híradó műsoraiban... de most nem találok praktice semmit sem róla ..
|
|
tiszavirág |
|
Vajon Szabó Anettel mi lett? A Hír tv első 10 évében szinte mindig a képernyőn volt Kovács Andreával együtt. Mindketten azonnal felmondtak amikor g. Simicska megindította a harcot Orbán ellen. Az Echo tv- ben volt egy jó ideig, volt is több jó műsora, de amikor a Hír tv visszatért, már mintha nem szerepelt volna. Valahol azt olvastam, hogy beteg. Vajon igaz ez? Csinos, okos, intelligens nő. |
|
|
tiszavirág |
|
Vajon mi lett Betlen Jánossal? Úgy eltűnt, mint a kámfor. Beütöttem a gugliba és az jött elő, hogy egy metazin internetes magazint szerkeszt Pogonyi Szabolccsal. Na ezt a fószert sem ismerem. De azért ez furcsa, ahogy emberek, akik korábban mindig a képernyőn voltak, izegtek- mozogtak, egyszer csak elmúlnak a semmibe. A Verebes István is hasonló. |
|
pandala |
|
Amióta úgy figyelem a 'haladó baloldali' eseményeket mintha egy filmvígjátékot néznék, azóta teljesen kisimultak a ráncaim.... Igaz, a színészi teljesítményük nem tökéletes, de azért viccesnek viccesek.. ;--D
|
|
|
mackó |
|
Továbbra is igaz az örökbecsű megállapítás, miszerint Gyurcsány lottóötös a Fidesznek. Amíg jelen van a közéletben, ráadásul ezerrel nyomul, én csak egy kávét kérek... Gyurcsányné, Kálmán Olga és ki tudja még kikkel "vértezi" föl magát, mind-mind súlyosan terhelt múlttal rendelkező, akikkel mindig lehet annyi szavazatot szerezni, hogy pl. parlamentbe kerüljenek, vagy tényező legyen a baloldalon, de nyerni, kormányozni nem. És ez így van jól. |
|
tiszavirág |
|
Olgica azt hiszi magáról, hogy bármihez ért, közben még riporternek is csapnivaló volt. A balosokkal eltrécselt, a jobbosokat gyűlölte és felmosta velük a stúdiót. Rohadt egy némber. |
|
pandala |
|
Lehet, hogy Simicska és Gyurcsány után átigazol Soroshoz!
|
|
pandala |
|
Amúgy, szvsz, Gyurcsány rábeszéli Olgát h induljon ősszel a választáson! ....
Az lenne a legszebb, hogyha Puzsér is indulna, és/de Tarlós mögött ő végezne a 2. helyen!!!
|
|
pandala |
|
"... Karácsony Gergely, Budapest legrosszabb polgármestere, lett az ellenzék legjobb főpolgármester jelöltje! ..." ;--DD
|
|
tiszavirág |
|
Most mi lesz Kálmán Olgával?
Azt mondta, most jön a munka.
|
|
|