Téma: Bevándorlás,migráció |
|
Cirus |
|
London már 20 éve sem volt fehér. Amúgy mutatja az angolok hülyeségét, hogy választhattak egy muszlim és egy zsidó között. Gyönyörű, nem? |
|
Rendes Kis |
|
Baromi egyszerű: nem adnak nekik enni. Az egykori hadvezérek most csak hüledeznek: a mennyországból letekintve azt látják, hogy kései utódaik etetik az ellenséget. |
|
Rendes Kis |
|
London elesett? Első hallásra sokakat meglepett a hír: Londonnak muzulmán főpolgármestere lett. Visszaemlékszem egy beszélgetésre Schöpflin György kollégámmal, aki – brit állampolgársággal is bírván, londoni lakos is lévén – már két évvel ezelőtt azt… ... http://csakypal.eu/london-elesett/ |
|
Cirus |
|
Azt nem tudom, mégis hogyan akarják kitakarítani a migránsokat, amikor be sem mernek menni. Azok meg ugye nem akarnak elmenni. Lőni fognak? vagy betuszkolják őket a buszokba? Akkor lesz nagy sírás-rívás, fogaknak csikorgatása és sok felgyújtott busz. |
|
|
|
mpd |
|
Nem vagyok hajlandó jódlizni tanulni. Inkább a Korán. |
|
|
mpd |
|
Már a régi tervem se válna be: a Szent Koronát felajánlani Haakon norvég trónörökösnek. Most tanácstalan vagyok, tán áldozni kéne valami fehér lovat, mondanák meg az istenek, mitévők legyünk. |
|
Rendes Kis |
|
Szinte már legendás taktikai érzékünkkel valszeg sikerül majd a vesztes oldalra lavíroznunk. |
|
mpd |
|
Jól látom, hogy 2050-re mi is barbárok leszünk? Na megyek veszek egy Koránt. |
|
|
mpd |
|
Amit reggel hallottam a Macedóniába delegált tudósítótól, az meglehetősen aggasztó. Nyárra komoly roham várható a szerb-magyar határon. A szerbek belátták, hogy képtelenek a hegyekben visszatartani a Mac. felől érkezőket, a Macedón-Görög határon meg már az szökik át, aki akar, és szerintem a hatóságok is meg fogják unni a folyamatos készenlétet. A görögök meg szinte segítik a migráncsokat átjutni a határon. Úgyhogy, a nyáron elválik, egyrészt mennyit ér a drótkerítés, másrészt mennyire vagyunk elszánva a komoly védekezésre. |
|
Cirus |
|
Egy csomóan meg továbbmentek Németországba, ott nincs kulturális különbség biztos! |
|
|
|
|
Late Devonian |
|
"Megkezdődött a kerítés építése a Csongrád megyei Ásotthalom térségében azon a körülbelül tíz kilométeres határszakaszon, ahol eddig csak gyors telepítésű drótakadály állta a migránsok útját – értesült lapunk. A település polgármestere beszámolt arról is, hogy az embercsempészek már csak a szerb határig kísérik a migránsokat, mert félnek a magyar hatóságoktól." http://magyaridok.hu/belfold/ujabb-hatarszakaszon-epul-kerites-668335/
|
|
gajo |
|
Idézet: Békáscity Válasz | 2009. január 02. 23:47 | Sorszám: 434 ... Ezért nem értem az arab nőket pl. hogy miért hagyják magukat ? és a keresztény vallást sem, hogy miért vette át az ószövetségból a nők elnyomásának nemes hagyományát ??? (vagy netán valami titok lappang?...)
Időben felvetetted a problémát... |
|
|
|
|
|
mamácska |
|
Eltaláltak egy migránst a szlovák vámőrök Nagymegyer (Velky Meder) közelében hétfőre virradóra – közölte saját információkra hivatkozva a Sita szlovák hírügynökség.
A szlovák hatóságok négy, migránsokat szállító személyautót tartóztattak föl azt követően, hogy átlépték a határt. Az egyik autó a vámőrök felszólítása ellenére sem állt meg, ezért lövéseket adtak le rá, és egy nőt meg is sebesítettek. A letartóztatott migránsokat átadták az illegális bevándorlás elleni belügyi egységnek.
www.vs.hu |
|
|