Téma: Európa jövője (csak erős idegzetűeknek !) |
|
mpd |
|
Van (volt) ezek közt normális? |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Így, hogy az "ember", nemigazán jó fogalmazni... Inkább arról van szó, hogy a Földön mindig akadt olyan terület, amely "felfalható" állapotban leledzett ..
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Csak végrehajtották azt amit kitalált.
OK, kérdezzünk meg mást is. Cohn-Bendit? Reagan? Hitler? Horthy? Patyomkin? ... |
|
mpd |
|
A migrációs helyzetet értékelve leszögezte, ez már nem népvándorlás, hanem invázió, háború. Ha ezzel tisztába kerülünk, könnyebb ellene felvenni a harcot. Ezt a kihívást ezért nem lehet „demokratikus módon” megoldani, miközben a válasz egyszerű lenne: nem engedem be az ellenséget. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/45178/Haborus_bunos_az_unios_elit#sthash.pgqjsdnr ...
Mondom. Cortez-Montezuma esete. Az ember nem tanul semmiből. |
|
|
mpd |
|
Hát nemtom. Nekem Marksz tökéletesen uncsi, még aki a nevét zászlajára tűzte, az se tudta pontosan, mit is mondott igazából. Egy lapra tenném az utópistákkal. neki történetesen pechje, hogy a nevét használták mindenféle disznósághoz.
|
|
|
mpd |
|
És az szükségszerű, hogy minden országot, és az unnyót is idióták vezessenek? |
|
Felkesz Deneverr |
|
az "alja" munkát már nem is "echte" európaiak végzik, ahol pedig hiány van, azt a helyiek meg nem is képesek elvégezni, s ezért ájvékolnak munkalehetőségekért, a politikusoknak meg nem éri meg logikusan gondolkodni, ígérgetni kell, az a nyerő!! /számukra/
|
|
mpd |
|
Elgondolkodott már valaki azon, hogy ha munkaerő-hiány van Európában, akkor miért is fő cél a munkahelyteremtés a tagállamokban?
Nem lehet, hogy egész Európa meghülyült?
Mondjuk, mi ország-szinten se vagyunk jobbak, az állandóan csökkenő népességnek egyre több lakást akarunk építeni. |
|
|
mpd |
|
A Time és a Financial Times által is az év emberének kikiáltott Angela Merkel keresztülvitte akaratát a kongresszuson, amelynek résztvevői tíz percig állva, tapssal ünnepelték a kancellár-pártelnök beszédét Forrás: AFP/Tobias Schwarz
No, a friccek is tökéletesen elhülyültek mára. Néztem a tévében is azt a sok birkát, aki ott tapsolt, üdvözült arccal, ennek az elmebeteg banyának, hát, ennyi retardált majmot egy rakáson.... |
|
fokos |
|
Nyilván nem vátesz, csak a rendelkezésére álló információk alapján jobban döntött. Talán nem is volt nehéz, ismeri a magyar gondolkodásmódot.
|
|
mamácska |
|
Valószínűleg nem véletlenül!!!! |
|
fokos |
|
Azért Orbán tudhat valamit. Ezt a junkert (baszzus, luxemburgban pont a kétezer zsidóból tudtak csak miniszterelnököt választani?) nem támogatta junnyós bizottsági elnöknek már 2014-ben... |
|
mamácska |
|
Meg kell állítani a menekültek beáramlását, hetven százalékuk gazdasági bevándorló, akik között terroristák is lehetnek. Nem, ezeket a szavakat nem Orbán Viktor, hanem Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke mondta. A párizsi terrortámadások és az áthelyezési program sikertelensége miatt egyre több tagállam osztja ezt a véleményt, ami már Angela Merkel vezető szerepét is veszélyezteti. Tusk kijelentése után az sem lenne meglepő, ha decemberben Jean-Claude Junckernek nem sikerülne átvernie a kötelező kvóták tervét a tagállamokon.
www.origo.hu |
|
mpd |
|
A szerbekkel nagyon kell vigyázni. Ellenségnek rettenetesek, barátnak nagyon cikik, de szövetségesnek tán a legjobbak. Ha valakiket, na őket nem kéne megharagítani. Ezért is örültem amikor kezdtünk jóban lenni, de most ezek a lépések..... |
|
fokos |
|
Pontosan. Ha minden optimálisan alakulna, a végén ők kérik majd, hogy visszaadhassák a Vajdaságot. Szájkarate szinten a legnagyobb szövetségesei a ruszkiknak. |
|
mpd |
|
Na meg a szerbeket is orrba kell néha törölni, nemde? Aztán lehet bombázni. |
|
|
|
negyven rabló |
|
Ja, télleg! Kicsit felhevültem, bocs! Pedig jártam mindkét helyen. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nem kevered Macedóniával?... Ott épül kerítés, nem Montenegróban, legalább is én (még) nem tudok róla ...
|
|
|