Téma: Üzenet |
|
tiszavirág |
|
Köszönöm. Esküszöm, égre- földre kerestem, de nem találtam.
Megállapítottam, hogy a Magyar Nemzetnél nincs is keresési lehetősség. Vagy csak én nem találtam.
|
|
pandala |
|
amikor ilyen nagy a sivalkodás, akkor biztos, hogy valami jó dolog születik .. ;-))
|
|
pandala |
|
hűha, ez jó! https://magyarnemzet.hu/belfold/palkovics-laszlo-valaszolt-a-nemet-tudosok-le ...
"2019. július 10. szerda 07:05 2019. 07. 10. 07:57 Itt olvasható a teljes levél
Palkovics László válaszolt a német tudósok levelére Csókás Adrienn
Személyes találkozót ajánlott és megköszönte a német tudományos élet vezetőinek Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, hogy figyelemmel és aggodalommal kísérik a magyar kutatási és innovációs ökoszisztéma továbbfejlesztését. Az innovációs és technológiai miniszter arra a Die Zeitban megjelent múlt heti nyílt levélre reagált, amelyben tíz tekintélyes német kutatási intézet – többek közt az ottani tudományos akadémiának megfelelő Leopoldina – vezetője támadta a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) átalakításáról szóló törvényjavaslatot. ...." |
|
tiszavirág |
|
Pandala, állítólag Palkovics László levelet írt a németeknek, de sehol sem találom. Keresd elő légy szíves. |
|
tiszavirág |
|
Most működik, az előbb nem működött, pedig többször is próbálkoztam.
|
|
|
tiszavirág |
|
Rendes! Mi volt itt tegnap este? Mi ez: Téma: Kérés a fórumtársakhoz R.András Olvasta: 6 | Válasz | 2019. április 27. 06:18 | Sorszám: 84 Kedves Barátok,
Kérlek, ne építsetek "szép új világ"-ot.
Üdv: R.A.
Nem lehet rá válaszolni.
|
|
gajo |
|
Valami gubanc volt, ez tény. Azt hittem megheckeltek! |
|
tiszavirág |
|
Mire kell ráklikkelni? Akármelyikre klikkeltem, mindig előjött egy piros valami "Alkalmazást szeretne váltani?" Írd meg levélben légy szíves. |
|
R.András |
|
Az én emil címem ott van a lap alján a "Hibabejelentés" linkben |
|
tiszavirág |
|
Régebben valahogy mégis meg lehetett tudni, de arra már nem emlékszem hogyan? Tudom, hogy leveleztünk is néhányan, vagy például veled is, amikor a fórum bekrepált. |
|
|
tiszavirág |
|
Ponty így döntöttem én is ! Kerestem a freemail címemet, de olyan régen jártam arra, hogy e jelszavamat képtelen voltam eltalálni és feladtam, majd holnap, sóhajtással lefeküdtem és láss csodát, meggyógyult.
Hol vannak a fórumtársak emil címei?
|
|
R.András |
|
Gondolom, szerverhiba volt. Nekem is elkékült, de gondoltam reggelig nem foglalkozom vele, hátha elmúlik. És elmúlt !
|
|
tiszavirág |
|
Rendes, mi történt itt tegnap éjjel a fórummal? Kék lett és csak pár sor látszott és nem lehetett bejelentkezni. |
|
tiszavirág |
|
Ma a Fehérvári úti rendelő előtt aláírásgyűjtést végzett a Fidesz. Rengeteg volt az aláíró. Én is és a feleségem is aláírtunk.
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Köszönöm. Nem értem miért olyan töketlen vagy Juhász, vagy Hollik, hogy nem kerül ki azonnal a videó a youtube- ra?! Baromira mérgesít. Az Echo műsorai szinte azonnal kint vannak, bár ott sem mind (a Főhős például késik), a Hír tv is teszetoszáskodik. A kormányinfót az atv teszi ki a leghamarabb, de ott a hang rettenetes, mert nem direkt jön, hanem a teremből.
|
|
pandala |
|
hehe, az első tizenvalahány perc nem volt túl jó... de a kérdezz-felelek rész szuper!! gratula!!
|
|
|
tiszavirág |
|
Pandala! Keresd elő légy szíves a tegnapi kormányinfót, de ne az atv-st, mert az rossz, viszont az atv az első, aki felteszi. |
|
tiszavirág |
|
Most kaptam a hírt, hogy Imrét rárakták Jászai Marira.
|
|
tiszavirág |
|
Pedig jártam a Hír tv oldalán.... De te ebben a műfajban utolérhetetlen vagy! Köszönöm.
Próbáld meg te ezt a Hollikot magasabb sebességre nógatni, ebben a műfajban neked sokkal jobb érveid vannak, mint nekem.
|
|
|