Téma: Liberalizmus és (csak erős idegzetűeknek !) |
|
Omniscient |
|
jujj, ez nagyon "dúrrva", megnéztem a cikket, ehhez több kell mint "erős idegzet" !!!
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Rájöttem, hogy mi újság!! Tulajdonképpen, ezek a polkorrektusz emberek, akiknek másból sem áll a tevékenységük, minthogy a melegségről papoljanak, valójában az emberiség megmentői!!! Valszeg, csak azt akarják, hogy ne szaporodjon a "nép"!! Hiszen ezt a jelenlegi 7 milliárdot sem képes eltartani a Főd!!
|
|
|
|
|
gajo |
|
Kérdés, mit írtál be, és milyen keresőbe? Most csak 442 találatom van. Írd meg levélben, hogy ne kerüljön ide az a szó! |
|
|
|
gajo |
|
Gondoltam. most néztem meg, nem én találtam ki, pedig azt hittem. Forradalmi számot ad a kereső! A lizmus végződéssel csak egy találat van. |
|
gajo |
|
Sajnos ez nem inga! Ez így egyszerűen nem igaz! Az elhordott termőföld csak olyan távlatokban pótlódik, hogy emberi ésszel szinte fel sem tudjuk fogni. Rombolni nagyon könnyű! Állami, egyházi intézkedésekre lenne szükség! |
|
|
mediator |
|
... mert a történelem ingája most éppen a libsi térfélen mozog, de mintha éppen mostanában érné el a holtpontját... |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Há', mér' ne!?? ;-)) Hisz', az EU parlamentben is lehet (nyíltan) pedofil képviselő ....
( Amúgy, szerintem is meg kell engedni! Azután meg, börtönbe vele! )
|
|
|