Téma: Európa jövője (csak erős idegzetűeknek !) |
|
negyven rabló |
|
Miért lennénk azok? Azért mert a sajtó azt mondja rólunk? Sztem az európai népek nem nagyon különböznek egymástól! Nagyjából mindegyik befolyásolható birka! |
|
fokos |
|
Általában tényleg pesszimisták vagyunk, mi magyarok. A lehajtott fejű depressziós beletörődés mégsem jellemző ránk. |
|
|
negyven rabló |
|
Az idézet szép, ha megvalósul, úgy jó! Azért nagy összegben ne fogadj erre a következő 100 évben! Ha most egyöntetűen, közös akarattal elkezdenénk (lehetetlen, mert a tömeg csak otthon morog) kirekeszteni a polkorrekt szemléletet, akkor legalább ennyi kell ahhoz, hogy ember módjára kezdjen gondolkodni a nép! Ti. legalább 1789 óta a "liberté, égalité, fraternité" jól hangzó, de a gyakorlatban soha meg nem valósítható eszméje csak elméletben létezik! A gyakorlatban az ember önző (ez egy határig normális), de ezután jön az "ügyesebb vagyok", majd a "befolyásosabb vagyok", nem sokkal később a "gazdagabb vagyok", utána a "nagyobb kocsim van, nincs indexem", és végül gumikalapáccsal jól fejbeverlek, ha a nemtetszésedet fejezed ki egy indexnélküli manővernél és ráadásul büntetőfékezéssel próbálom megmutatni, hogy én vagyok az öntudatos, mindent értő, HVCS (Helyi vagány csávó) a 25 éves BMW-ben! Persze ez igaz a villamoson is, ahol mondjuk rálép a lábadra és villogó szemekkel, öntudatosan tolul a további lábakra! Asszem ezt mindenki ismeri! Ezt a nívót nagyjából 50-60 év alatt sikerült elérnünk. Lehet, hogy optimista voltam a 100 évvel. Két elqrt generációt nem lehet két generáció alatt rendbehozni! |
|
Felkesz Deneverr |
|
http://mno.hu/kulfold/felmillio-brit-muszlim-szimpatizal-a-dzsihadistakkal-13 ...
Félmillió brit muszlim szimpatizál a dzsihadistákkal MTI, 2015. november 23., hétfő 17:47 businessinsider.com Az elmúlt hónapokban tapasztalható jelentős csökkenés ellenére a brit muszlim lakosságnak még mindig csaknem az egyötöde, mintegy félmillió ember viseltetik valamilyen mértékű rokonszenvvel azok iránt, akik Nagy-Britanniából Szíriába utaznak, és ott a dzsihadista szervezetek, köztük az Iszlám Állam oldalán harcolnak – derül ki a hétfőn ismertetett legújabb felmérésből. |
|
Felkesz Deneverr |
|
http://index.hu/kulfold/2015/11/19/meghalt_a_parizsi_terrortamadas_kiterveloje/
" A hétórás ostromban végeztek a párizsi támadások kitervelőjével 2015.11.19. 14:19 Módosítva: 2015-11-19 16:00:28
A francia ügyészség kora délután megerősítette, hogy meghalt Abdelhamid Abaaoud, a pénteki támadások kitervelőjének tartott belga férfi, akinek holttestét az ujjlenyomata alapján azonosították.
Szerdán este a Washington Post már két egymástól független titkosszolgálati forrásra hivatkozva megírta, hogy Abaaoud is meghalt a szerda hajnalban Párizs egyik külvárosában indított rendőrségi akcióban, de akkor hivatalosan még csak annyit közöltek, hogy nincs az őrizetbe vett nyolc ember között. ... " |
|
Felkesz Deneverr |
|
8 perce Gépfegyveresek között tart sajtótájékoztatót a német belügyminiszter
A hannoveri tartományi belügyminisztérium épületét gépfegyveres rendőrök biztosítják. Itt fog sajtótájékoztatót tartani a helyzetről Thomas de Maizière szövetségi belügyminiszter, Boris Pistorius tartományi belügyminiszter és Reinhard Rauball a német labdarúgó szövetség alelnöke. |
|
|
mamácska |
|
Ismeretlenek fenyegették meg a svéd kormányt, hogy a fővárosban a mai nap során számíthatnak valamilyen terrortámadásra.
E-mailben érkezett fenyegető üzenet a svéd kormányhoz. Ebben azt írták, hogy ma a fővárosban, Stockholmban számíthatnak merényletre. A fenyegetést a svéd titkosszolgálat is megerősítette.
A kormány jelezte: minden szükséges biztonsági intézkedést megtesznek Stockholmban, hogy megelőzzenek egy esetleges terrortámadást, különösen a kormánynegyedben és a belvárosban fokozzák a rendőri jelenlétet.
www.hirado.hu
|
|
fokos |
|
Meglepő, de egyre inkább igaz. |
|
Rendes Kis |
|
" A magyar név megint szép lesz, Méltó régi nagy hiréhez ... " |
|
Felkesz Deneverr |
|
Attól tartok, igaza van ..
"Az sem véletlen hogy a helyszín ismét Franciaország volt, hiszen egyrészt itt vannak azok a potenciális jelöltek (másod-, harmadgenerációs bevándorlók) akiket már sikerült kiképezni, és itt talán a biztonsági intézkedések is enyhébbek voltak, mint például Németországban – hangsúlyozta a szakember.
Az Európa ellen indított invázióban számolatlanul érkezhettek olyan katonák, akik ilyen akciókat végrehajtani, ezért nagyon fontos lenne végre a párizsi eseményekből következtetéseket levonni – hangsúlyozta Földi. Hozzátette: a migrációnak nevezett invázió – és ez is a terrorizmus egy formája – már most lebénítja az államigazgatást, a hatóságokat, a rendőrséget, ezeknek a szervezeteknek így nincs idejük olyan konkrét biztonsági lépésekre, amelyek megelőzhetik például az ehhez hasonló merényleteket.
Az ellenfél pedig erős, egy erős bábuval a kezében, ellenőrizni, bemérni pedig szinte lehetetlen, hiszen „árkon-bokron érkezett”, ilyenkor pedig gyakorlatilag meghal a biztonság. Ki kell végre mondani, Európát – nem pedig Franciaországot, Párizst – megtámadták, ezért minden fronton védekezni kell, és ma már az sem lenne elég, ha lezárnánk végre Európa határait, be kellene vetni a NATO-t, amelyet az Egyesült Államok irányít." http://www.hirmagazin.eu/hirek/belfold/belfoldi-hirek-magyarorszagon/ez-nem-t ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Én olyat is hallottam már, hogy ez egyfajta "bosszú"-hadjárat a már ott születettek részéről... Akiknek nem sikerült, illetve nem is akarnak beilleszkedni... |
|
fokos |
|
Miért pont Franciaország?
Egyébként most hirtelen kiderült, hogy már több merényletkísérlet volt... |
|
orosz_hussalata |
|
lesz-e az eseten gúnyolódó sárliebdó karikatúra? Mikor jelenítik meg először Merkel mutit testén bombár viselő öngyilkos merénylőként?
kinek az érdeke ..... ? |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Dull Szabolcs 25 perce Ez a negyedik rendkívüli állapot a francia történelemben
A mostani a negyedik alkalom, hogy a kormány rendkívüli állapotot hirdet ki Franciaország területén. A Le Monde által készített összefoglaló ismerteti, hogy az 1955-ben született törvény alapján az akkor még nem független Algériában hirdettek ki rendkívüli állapotot, de a Francia Köztársaság területén csak három alkalommal: .... |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Dull Szabolcs 1 órája Mozgósítják a katonaságot
A Párizst ért példátlan terrortámadások miatt a francia főváros körül mozgósítják a katonaságot - jelentette be François Hollande francia elnök péntek éjjel, miután válságtanácskozást tartott a belügyminisztériumban. Az elnök azt is elmondta, hogy a biztonsági erők megrohamozták a támadások egyik helyszínét. |
|
|
mpd |
|
Magyar Testvérem, a (109)-ből szerintem fehéren-feketén kiderül, hogy jelen esetben a pápista szektáról van szó. A mucsai kálvinistáknak nemhogy orgonája, még egy triangulumja sincsen (ellenben övék a város legnagyobb iskolája, meg egy óvoda). |
|
Rendes Kis |
|
Azért talán megérne 1 misét istentiszteletet ... |
|
mackó |
|
Gondolom nehéz ügy. |
|
Rendes Kis |
|
(Azért szvsz nem ártana elszámoltatni a főnökséget, hogy hova költik a pénzeket ...) |
|
mackó |
|
Azt nem tudom. Az egyházkerületeknél csapódik le, hogy onnan mi az útja? De azt is hozzá kell tenni, hogy az állami támogatásunk is nagyságrenddel alacsonyabb, mint a katolikus egyházé. A hívők arányában ... Falunkban teljes mértékben magunk pénzéből és munkájából építettük a templomunkat, s mellé a mindenkori lelkész és családjának házát. Ki a cementet hozta, ki festett, ki pénzt adott, ki a kaput ácsolta ... A lelkész feleségének van jövedelme, a lelkésznek is, de csak annyi, amennyit a perselyben talál ... Tisztességgel nevelik két gyermeküket, kocsira és egyéb úri mulatságokra nem futja, de sosem panaszkodnak. A segítség viszont elkél. |
|
|