Téma: Üzenet |
|
tiszavirág |
|
Köszönöm. (Állandóan variálnak. Korábban az Echo csinálta, azután a királyi tv híradója, most a Hír tv.) |
|
pandala |
|
hümm, ez tűnik teljesnek : https://hirtv.hu/video/216515 nem világos, hogy mióta van fenn a neten .... (( Dec. 1. után Kovács helyett Hollik lesz, ha jól értem... Talán majd 'rendeződnek' a publikálási porblémák .. ))
|
|
tiszavirág |
|
Pandala! Ma volt kormányinfó. Légy szíves keresd ki a linket, amelyen a teljes infó megtekinthető: |
|
pandala |
|
Na jó, aszem így nem folytatom tovább... Fel nem foghatom, hogy miért csinálod ezt .. Alig-alig volt másképpen lázár idejében!!! És, le is írtam, hogy mi lehet a legvalószínűbb ok. (Cca. augusztus óta.)
// Még egy utolsó, amit megismétlek: a Youtube-ra számtalan MÁS forrásból is felkerülhet azonos vagy hasonló videó!! A mostani "beszélgetés" szempontjából semmilyen mértékben sem releváns a többi! //
|
|
tiszavirág |
|
Külön utálom, amikor nem a dátummal, hanem a sorszámmal különböztetik meg a videókat. Elsődleges információnak mindig a dátumot kellene megadni. Baromi sok videó van feltéve a youtube- ra mindenféle dátum nélkül. Noooooooooooooooooooooormális? NEM. |
|
tiszavirág |
|
Lázár idejében minden fent volt a youtube- on azonnal. Amióta Gulyás csinálja a kormányinfót, azóta nem megy rendesen. Nem értem a palit, mert látom, hogy mások is nehezményezik, de úgy látszik, valami miatt nem megy a dolog, pedig Gulyásnak is fontos lenne, hogy lássák a munkáját. |
|
|
pandala |
|
Mondom, a változás naggyábúl a #118-as (augusztus) környékén történt. Nem csak az teljes! Az előtt vannak ott teljes videók is .... (Valszeg, a számozottak mind!)
Ha a #137 hsz.-beli felvázolt problémát lerendezné Gulyás, akkor egész jól helyrejönnének a dolgok... szvsz
|
|
pandala |
|
( Mint ahogy írtam, a "miniszterelnökségen" 'levők' is a youtube-ra vannak feltéve! Amikor ott nézed meg az ugyanaz, mintha direktben a youtube-on találtad volna meg valahogy másképp' .. )
|
|
tiszavirág |
|
Olyannak kellene lennie az összes többinek és a youtube- on. Az emberek általában ott lógnak, nem a miniszterelnökségen. |
|
|
pandala |
|
Mondom, a régebbiek nem .. pl. az említett 118-as, az teljes ....
|
|
tiszavirág |
|
Ami a miniszterelnökségen van, az csak pár perces, nem a teljes, és nincs benne az újságírók kérdései, ami a legérdekesebb.
|
|
pandala |
|
valamiért nem működik jól, pedig elvileg van egy hivatalos internetcím is, ahová 'kormányék' felrakják : http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/videok De pont ez az amely "nem müxik a zutóbbi időben jól" .... A youtube-ra meg, több forásból is kerülhet fel, több változat is.
A kormany.hu-ra kerülőnek kellene pontosnak lennie, szvsz, márha komolyan gondolják... Ha jól látom, cca a #118-asig (augusztus) volt viszonylag rendben .. :-( ( Hmm, mondjuk, az itt levő videók is a Youtube-ra vannak felrakva.... ) Ezt az oldalt szerkesztő fickót kellene Gulyásnak macerálnia. Az is lehet, hogy augusztusban dógozó csere volt...
|
|
tiszavirág |
|
Értem. Az történt, hogy egy kicsit várni kellett és utántöltődött. Közben középen a kis kör kőrözött.
Azt mond még meg, Lázár idejében a kormányinfó mindig megtalálható volt a YouTube-on. Ez a Gulyás- gyerek ezt miért nem tudja elintézni?
Külön mérgem, hogy egy csomó anyagot úgy tesznek fel a youtube- ra, hogy nem jelölik meg a dátumot, amikor a beszélgetés lezajlott. Nem tudják, hogy a dátum jelöli meg legjobban a videot?
|
|
pandala |
|
Pontosítok, egy kicsit azé': nem mindig csak az ügyféloldali sebességgel lehet gond.... Bizonyos időszakokban az is lehet, hogy maga a videót tároló szerver a túlterhelt, s ilyenkor praktice minden, a videót ayonos időben, nézőt bosszanthatják a megakadások ....
|
|
pandala |
|
Több összetvője lehet. De leginkább csak átmeneti, egy nem túl magas felbontású videó esetén....
1. Lassú internet kapcsolat. /A videót a böngésző "puffereli", s ha egy pillanatban már nem nincs elég előre letöltött tartalon, akkor egy ideig "kifagyhat"... de tovább indul, amikor hozzátöltődik ami még kell .../
2. A gépeden is lehet probléma, hogyha már nagyon szerteszét vannak a Windowsban a dolgok.. De ezt csak konkrét vizsgálódás alapján lehet biztosra mondani. A mai windows-ok már elég jók, hogy nagyjából "önjavítók" legyenek... És, az újraindítások pl. sokszor segítnek...
De, szvsz, leginkább az 1. pont szokott lenni a "ludas". (A videós ablakban a csúszkán általában lehet látni, hogy mennyi az amit már lejátszott a képernyőn, és hogy mennyi az ami le van már előre töltve.... Sajnos, manapság már nem úgy működnek, hogy a leállítás után is töltődnek, sz'al nem biztos h az lehet megoldás hogy leállítod, és vársz kicsit hogy alaposan hozzátöltődjenek a még hiányzó részek... )
|
|
tiszavirág |
|
Meghallgatás közben háromszor is leállt. Kis idő múlva azért tovább ment. Ez minek tudható?
|
|
|
pandala |
|
'Hagyományos' módszerrel most, kapásból, nem ment .... Sz'al, ha jól emléxem azt alkalmaztam h beírtam a "kormányinfó" kereső szót a gugliba, plussz kiválasztottam a "videó" keresést, valamint a "20 percnél hosszabb" beállítást... slőn eredmény ... (Dallamosabb mint a senki vagya walami.)
|
|
tiszavirág |
|
Köszönöm. Milyen útvonalon találtad meg? (Miért kellett nevet változtatnod?) |
|
|
tiszavirág |
|
Walaki! Légy szíves keresd ki nekem a 2018.11.15-i TELJES kormányinfót. |
|
|