Téma: Csomagot sürget az IMF, a pénzügyminisztérium egyetért |
|
Egzisztenciális kvantor |
|
Erre az egyre reagálnék, a többiről nincs véleményem: 1.elvették az üzletet, csalók, aláírás hamisítással....(92ben) léteznek aláírásszakértők a bíróságon Az korrupt írásszakértőkről meg a korrupt bíróságokról ismerek egy horrortörténetet, ami olyan 8-10 éve eshetett meg, és biztos vagyok benne, hogy '92-ben sokkal könnyebb dolga volt a csalóknak. |
|
vanna7 |
|
Ja és még1..ne az öregek házával hazárdirozgassunk már (bármennyire is engedékenyek és szenilisek szegénykémek), esetleg azzal amit mi magunk megteremtettünk a magunk erejéből...de azért már fájna a lelkünk. Nem? |
|
vanna7 |
|
1.elvették az üzletet, csalók, aláírás hamisítással....(92ben) léteznek aláírásszakértők a bíróságon (a gonosz kollégák, megalázó főnöknő motívum később is előjön..semmi köze a történethez) 2.A Tb 2000 előtt sosem volt havi 57 ezer ft. sőt a 90 es években 30 alatt volt, ha jól emlékszem 92 ben 5ezer alatt volt(3700 vagy 4700 ftnyi) persze akkor az is nagy összeget jelentett. 3.Az 57 ezres részletbefizetés mindig elmaradt(mert a gyerekeknek enni kellett) de egy 80 ezresre vállalkozott az akkor már összetartó család.... (a szövetkezetben ahol dolgozott, tartozás gyűlt össze) 4. Végrehajtás csak a nevén lévő dolgokra érvényesül és ingóságokra (jelen törvények között) Végrehajtáskor a házadban hagyják az ágyadat a fűtőtestet és a fürdőszobádat is..édes istenem, De akkor sem tesszük fel a családi hajlékot jelzálogra.. 5 Hogy lehet ennyi hülyeségbe bírkaként besétálni? az összetartó családban senkinek sem volt esze.??? "2000 ben elváltam a férjemtől,(aki addig mindent elivott a háztól ) akkor még JOBBAN MENTEK A DOLGOK, többet kellett venni a gyerekeknek '''''''????????????????????" ..és újabb és újabb csapdákba szálltak be testületileg.... Nem csodálkozom, hogy ezzel az üggyel a KE nem foglakozott.... tényleg nem az ő dolga ,amúgy léteznek normális megbízható ügyvédek is még Magyarországon. (egy unokatestvérem járt hasonlóképen, (kb2000 körül) egy 2 milliós tartozás miatt majdnem elvesztette a lakását, ami a nevén volt..ő egyedül volt, elvált, két gyerekkel. Szociális segítséget kért aztszem a PM hivatalban. Ott egy valamilyen Caritasz vagy Vöröskereszt nevű iroda elrendezte a helyzetét. Eladták a lakást 9 millióért és vettek is neki egy másikat 7 ért Rendezték az adósságát, ingyen ügyvéd , kamatmentesen stb. Ennyi volt.
|
|
|
vanna7 |
|
Megnéztem mind a két részt, sőt az első rész első felét mégegyszer---- Lehet, hogy a valóság más, de így elmondva, ez a történet több sebből vérzik... |
|
|
john batky |
|
Nem tudom eldönteni, melyik lehet a másik avatárja. |
|
|
huszárló |
|
A pokol nem Vona neki elég meleg hely... |
|
glens |
|
Hát pont oda. Eláshatja magát. |
|
onodij |
|
Hová ? csak egy Földünk van. |
|
huszárló |
|
Világos, csak azt nem értem, minek pampognak demokráciáról? Minek a színház? Jön egy helytartó vagy az ő kalapja. Majd aki akar, az meg hajbókol neki.Aki nem, az mehet-le is út, fel is út! |
|
Gyöngy |
|
A másik lenne Rosenberg?
|
|
onodij |
|
Bogár László ma este az echotv Világpanorámáját nézzétek - nagyon érdekes gondolatok (az már más kérdés hogy ki hogy vélekedik vagy fogadja el őket) ... |
|
|