Téma: Válaszúton a Jobbik |
|
|
|
|
|
|
R.András |
|
Nyilván. Én csak arra akartam fölhívni Mamácska figyelmét, hogy a Jobbikok most éppen a túloldalon vannak, ha átmennek a másik oldalra, akkor az ez az oldal !
|
|
pandala |
|
nem hinném, hogy a (megmaradt) Jobbikot bárki (normális ember) akarná bármelyik oldalon is ..
|
|
tiszavirág |
|
Megmondom neked őszintén, hogy egyáltalán nem érdekel a Jobbik. Egykedvűen nézem és olvasom a híreket róla, nívótlan szerencsétlen társaság. |
|
R.András |
|
A másik oldal most felőlük nézve ez az oldal ! |
|
mamácska |
|
Tegnap néztem egy interjút Volner Jánossal. Szerintem reálisan látja a dolgokat. A JOBBIK jelen helyzetben 2,7 milliárd forintból gazdálkodik, tehát ki tudná fizetni a rá kirótt bírságot. Más kérdés, hogy akarja-e? Az is egy forgatókönyv, hogy megszavazzák a JOBBIK feloszlását,hogy ne kelljen kifizetni a büntetést, és más néven,ugyanazok a másik oldalon fogják folytatni.... Mit gondoltok?
|
|
mamácska |
|
Szerintem pedig a külön fognak indulni, mert felmérik,hogy csak így lesz esélyük egyáltalán egy-két helyet megszerezni. Közösen halott dolog az ügy, aztán egymást okolnák a vereségért. A JOBBIK legkésőbb az őszi választások után meg fog szűnni - szerintem. |
|
tiszavirág |
|
Nagyon kussolnak a kis pártocskák a Jobbikkal kapcsolatban, mosdatják, védelmezik. Nekem az a teóriám, azért teszik ezt, mert látják, hogy a Jobbik nélkül nem érhetnek el jelentősebb eredményt a választásokon. Ezért most kussban állapodtak meg egymás között. Majd ha elérnek egy jobb közös támogatottságot, úgy kitekerik a nyakát a Jobbiknak, hogy öröm lesz nézni.
|
|
|
|
|
gajo |
|
Most ezen mit csodálkozol? Hónapok óta várható! |
|
pandala |
|
Nagyon úgy néz ki h mindegyiküknek van valami vaj a fején .. |
|
tiszavirág |
|
Lehet, hogy nem kamu, hogy valami bűncselekményben részt vett és a lengyelek lefülelték?
|
|
gajo |
|
Köszönöm a megtiszteltetést! |
|
|
gajo |
|
Egyharmad nemzeti, kétharmad liberális, aztán mikor intettek a kétharmad elkezdett énekelni, az egyharmad meg csak pislogott! |
|
|
gajo |
|
Vajon hogyan rakták össze a Jobbikot? |
|
gajo |
|
Már megint.... ahh |
|
|