Téma: Választási tépelődés |
|
orosz_hussalata |
|
Én nem vagyok hajlandó homokba dugni a fejem. Ezt találni a lakóparkról ahol ezek a lakások vannak.
http://adatlap.ingatlanonki.hu/9342/11DA
Lakásméretek: 136 - 211 m² Lakásárak: 81.50 - 162.60 millió Ft Garázsárak: 3.70 millió Ft -- na ez meglepően olcsó, de lehet csak beálló Szintek: uszodaszint, garázsszint, földszint, 1. emelet, 2. emelet, 3. emelet Várható közös költség: 550 Ft/m²/hó --- na ez viszont nem semmi Átlagos négyzetméterár: 597 ezer Ft/m²
|
|
|
tiszavirág |
|
Kovács Andrea rákérdezett a hétfő esti Magyarország élőben című műsorban. Vihar egy pohár vízben. Vett egy lakást a mostani lakása mellett, amelyre a libatolvaj azt mondta 300 millió Ft. Gondolom azért ezt az összeget mondta, hogy überelje Simon Gábor több-száz millióját. Ugyan már királylány! Miért nem mondott egyenesen 1-2 milliárdot? A mikrofon, vagy a papír azt is elbírja.
Majd itt lesz, még nincs ott: http://www.utolag.com/MagyarorszagEloben0331.htm
(Azt egyébként, hogy a képviselők a vagyonnyilatkozatukat kézzel kapargatják be, azonnal beszüntetném. Nem igaz, hogy nem tudják az egész dolgot számítógépen elkészíteni, hogy a szamár rúgjon beléjük!) |
|
orosz_hussalata |
|
Nálam is Lázárral van egy szinten. Abban látom a nagy veszélyt, hogy ők az "utód generáció". Meg ugye ő az aki egyszerre legalább 3-4 teljes (fizetéssel jutalmazott) állást vitt, miközben végighaknizta a bulvárt is. Arról ne is beszéljünk, hogy a kényszeres ballibnek megfelelés fedett pályás bajnoka.
|
|
Cirus |
|
Rogán akkor vált vércikivé, amikor a nejével a szexuális életükről beszélve hakniztak a TV-ben.. amúgy sem egy szimpatikus valaki, kár annyira tolni. |
|
|
|
orosz_hussalata |
|
"Lehetnek olyan belső közvélemény-kutatások a Fidesznél, ami alapján sokan gondolkodnak azon, hogy megosszák szavazataikat a listás és az egyéni jelöltek között. Feltehetően egyéniben behúznák a fideszes jelöltet, listán pedig a Jobbikot vagy az LMP-t, hogy ne nyerje túl magát a Fidesz, legyen egy kis kontroll, ne érezzék, hogy akkora arcuk lehet."
Ha valóban van ilyen felmérésük, akkor ezt akár ezen topik indulása kapcsán is megerősíthetik. |
|
orosz_hussalata |
|
Az eredeti témanyitóhoz http://www.origo.hu/gazdasag/20140327-kitalalt-vancsura-istvan-egy-ujabb-nav- ...
Horváth András, az áfabotrány kirobbantója után egy újabb volt adóhatósági dolgozó állt a nyilvánosság elé. Vancsura István az APEH, illetve az abból 2011-ben alakult Nemzeti Adó- és Vámhivatal főosztályvezetője volt. Annál az alegységnél dolgozott, amely az országhatárokon átnyúló, láncolatos, hálózatos áfacsalásokat vizsgálta, a Kiemelt Ügyek Igazgatósága az adóhatóság szupercsapataként híresült el.
Vancsura István, akiről az elmúlt hetekben már tudni lehetett, de eddig csak N. úrként nevezte magát, állítása szerint azért most lépett a nyilvánosság elé, mert most gyűlt össze annyi irat, információ, amelyek ezt megalapozták. Vancsura azt állítja, hogy a Kiemelt Ügyek Igazgatóságát (KÜIG) tudatosan szétverték. A 2007-ben létrehozott szervezeti egység életében 2011-ben jött el a fordulópont. |
|
mamácska |
|
A választás 2014 oldal szerint az Összerogyás 22 ezer szavazat szerint jelenleg 16%-on áll. Még néhány száz szavazat és nem is fogja elérni a 15%-ot sem!!!! |
|
|
mamácska |
|
A Századvég szerint....
A megkérdezettek 58 százaléka nem tart szükségesnek egy Orbán Viktor miniszterelnök és Mesterházy Attila, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje közötti vitát – derül ki a Századvég Alapítvány március 21. és 24. között, ezer felnőtt telefonos megkérdezésével készült közvélemény-kutatásából. A vitát a megkérdezettek 30 százaléka támogatja.
A megkérdezettek 77 százaléka Orbán Viktor győzelmét valószínűsíti a jövő vasárnapi választáson. A Mesterházy Attila vezette lista győzelmét a válaszadók mindössze 8 százaléka várja.
|
|
|
mamácska |
|
Két és félmillióra becsüli a Fidesz-KDNP szavazótáborát a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásában, "a kormányváltó pártszövetség" tábora 1,5 milliós, míg a Jobbiké 820 ezres. A kutatást a Heti Válasz megbízásából készítette az intézet március 17-e és 19-e között, ezer ember részvételével.
Az elemzés szerint a kormánypártok támogatottsága februárhoz képest valamelyest növekedett, és jelenleg 40 százalékon áll az összes megkérdezett körében. A baloldali pártszövetséggel 19 százalék szimpatizál, míg a Jobbikkal 12 százalék a teljes népességben.
64 százalékos részvétel alapján becsülnek
A választópolgárok 64 százaléka venne részt a választáson. Így a Fidesz-KDNP szavazótáborának plafonja - a még bizonytalan, de lehetséges szavazók beszámításával - jelenleg 2,5 millió, "a kormányváltó összefogásé" 1,5 millió, míg a Jobbik esetében 820 ezer szavazó - írták.
A Nézőpont közleménye szerint a Fidesz-KDNP szempontjából a választás végeredménye elsősorban azon múlik, hogy miként tudja mozgósítani táborát - fogalmazta meg véleményét az intézet. A kutatási eredmények alapján jelenleg aktívnak mutatkozik a kormányzó párt tábora, de ennek a viszonylag magas szintnek a megőrzése is fontos feladat.
A Fidesz szimpatizánsainak 76 százaléka részt venne a választáson. Aktív szavazóik erős elkötelezettségét jelzi, hogy 88 százalékuk már évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy a Fideszre szavaz a következő választáson. |
|
Rendes Kis |
|
Nem szabad alábecsülni a komcsik számát. Már évek óta szelektálom kifele az FB-ismerőseim közül az aktív komcsikat és még mindig van, akik csak most manifesztálódnak ! |
|
mamácska |
|
Egyébként pedig innen is üzenem a baloldali szavazóknak,hogy van más alternatíva is azon az oldalon, akikre lehet szavazni! Akik talán nem annyira sárosak,mint a többiek!... |
|
mamácska |
|
A kérdés a választók aktivitása lesz, a részvételi hajlandóság. Ha választók kb 65%-a el fog menni szavazni,akkor szerintem az Összrogyásnak minimálisra fog csökkenni az esélye. És addig még van két hét hátra! Mi minden fog még addig kiderülni? |
|
mackó |
|
Az összes véredénykutató ~23% körül méri a teljes lakosságra vetítve. Ez akár 30-35% is lehet listán a "nem választók" kivonását követően. |
|
mpd |
|
Egy üveg pezsgő miatt?!
|
|
orosz_hussalata |
|
Hát az országnak jó lenne, de kérdés milyen hisztéria ütné fel a fejét. Hatalmas támadásoknak néznénk elébe. |
|
mamácska |
|
Nemhogy gyarapodott,hanem radikálisan csökkent - a közvéleménykutatások szerint. De nem akarok prejudikálni,meglátjuk április 6.-án!
|
|
mackó |
|
Én is eljátszottam a gondolattal, de sajnos képtelenségnek tartom. Majdnem 20%-ot értek el 2010-ben, s ez azóta csak gyarapodott... |
|
mamácska |
|
Arra gondoltam, hogy - de szép is lenne - ha az Összerogyás nem érné el a parlamenti küszöbhöz szükséges 15%-ot sem... Akkor erre a célra felajánlok a fórumtagoknak egy 5 literes francia pezsgőt! |
|
mackó |
|
Hogy én mennyi adnék, azt ne firtassuk. Szerintem elvisznek ~15 egyéni mandátumot. És akkor még optimista voltam. |
|
mamácska |
|
Te 46 mandátumot adnál az Összerogyásnak? Szerintem pedig 20-nál többet nem fognak kapni! |
|