Téma: Magyar Ököl Párt - ki lépne be? |
|
Walaki |
|
Mi van gajóka, a mosolygás és a ... között sem tudsz különbséget tenni?? Jellemző!
|
|
gajo |
|
Ez nem mosolyogni való Ilyen közönséges emberek ülnek a-tól z-ig a politikában.Siralmas! |
|
|
gajo |
|
"...nem vak az, csak bátor..." |
|
Walaki |
|
És csak azután verte laposra? .... ;--D
|
|
mackó |
|
Ma reggel a Kossuth Rádióban: Sallai R. B.: Hadházy szó szerint levetette magát a székről...
Majdnem felnyerítettem a mondat hallatán. |
|
Walaki |
|
Lehet Más ....
"LMP-s verekedési botrány: Sallai kitálal Szél "Dettiről" és Hadházyról is Bordács Bálint2018.04.15. 17:45
Sosem látott belső fszültségek vannak az LMP-n belül. Tegnap megírtuk, hogy Hadházy és Sallai R. Benedek között fizikai inzultussá fajultak az ellentétek egy visszalépett képviselő etikai bizottsági meghallgatásán. Utóbbi ellen azonnal megindították a fegyelmi eljárást, aki nem mond le, nem lép ki. Sallai úgy látja, hogy Hadházy, a jóravaló korrupcióüldöző csak eljátszotta a történteket, azért, hogy mentse a bőrét az ellene indított fegyelmi eljárás miatt. Szél Bernadettnek is volt üzenete. ...." http://www.origo.hu/itthon/20180415-sallai-robert-benedek-kitalal.html
|
|
Rendes Kis |
|
Nem vagyok híve az utcai politizálásnak. Sőt, eleve az érzelmi politizálásnak. Különösen nem az alantas, zsigeri érzelmek kinyilvánításának. Lehet szabad téren is politizálni, különösen alkalmas erre a Kossuth-tér. Szép rendben, úgy hogy ne tapossuk le a virágokat. A provokátorok elleni föllépést alapvetően helyeslem. Az ellenvéleményt tessék kinyilvánítani kulturált formában, arra alkalmas helyen és időben. A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy belevághatunk a másik szavába. Konkrétan a Fidelitas akcióját "gárdázásnak" érzem. A provokátorok ellen lépjen föl a rendőrség. |
|
mpd |
|
No ha átestünk a beleken, akkor azt mondom, hogy a rendpártiság nem azonos a spiclirendszer támogatásával. Mi van, ha pl. viszontlátod magad azon a bizonyos oldalon, mert egy haragosod elküldte a képed az adataiddal együtt? Leellenőrzi valaki, hogy tényleg azsán provokatőr vagy-e? |
|
Rendes Kis |
|
Gondolkodtam rajt, odaírjam-e hogy nem a topiknyitó bele tűnt el, de elhessegettem a gondolatot, mondván, olcsó poén lenne ...
|
|
mpd |
|
Hogyne lenne. Itt ülök a végén. |
|
Rendes Kis |
|
Úgy emléxem, ezt a topikot 1 rendpárti olvtársunk nyitotta. Kár, hogy nincs meg a bele. |
|