Téma: Igen, de.... |
|
tiszavirág |
|
Indul? Én úgy vettem ki a hírekből, hogy Karsai nem indul, hanem a Fidesz jelöltjét támogatja.Azt mondta, azért őt, mert a Fidesznek szociáldemokrata programja van (rezsicsökkentés, családi adókedvezmény, stb.) Nem így van? Valamit félreértettem? |
|
mpd |
|
Nem haragszom senkire a topiclakók közül. |
|
mackó |
|
Bocsánatot kérek, és egyben pusztuljanak el (nem fizikailag) a helyi fideszes "erők". |
|
mpd |
|
Jó csávó ez, Bajnaival is korrekt kapcsolatot alakított ki:
"Bajnai Gordon a korábban Karsai Józsefhez érkezett információkkal kapcsolatban részletes tájékoztatást adott a Hajdú-Bét kapcsán a Wallisnál betöltött szerepéről, és végzett munkájáról. Karsai József a tájékoztatást elfogadta, és elismerte, hogy Bajnai Gordonnak a társaság felszámolásával kapcsolatban semmiféle anyagi előnye nem származott" - írták közös közleményükben a politikusok. Hozzátették: a konfliktust ezzel a maguk részéről véglegesen lezárták, az üggyel kapcsolatban a továbbiakban nem nyilatkoznak.
Bajnai Gordon a megbeszélés után azt mondta újságíróknak: az eset egyértelműen félreértés volt. Karsai József az MSZP-frakció délutáni informális ülése után úgy nyilatkozott, hogy viszonyukat valóban tisztázták. Hozzátette: ő továbbra is kiáll a gazdák mellett, vagyis véleménye szerint ki kell fizetni minden gazdát. |
|
mpd |
|
Szóval ki is hazudik? |
|
|
mackó |
|
Rohadt jó a lelkesedés, de valótlanság állítása nem szép dolog:
|
|
mpd |
|
Mondom én: lesz erre magyarázat. Amerikában verik a négereket. A nemzetközi helyzet meg fokozódik. A mi komcsink jó komcsi. De már Jézus is fideszes lehetett: többet ér nekem egy megtért bárány.... (Csakhogy ez nem tért meg: pénzszagot szimatol.) |
|
mpd |
|
Ezennel a fideszpártiságot vallássá nyilvánítom. Az ilyesmit csak erős hittel lehet megemészteni. Vagy....... de a sértő kifejezéseket mellőzöm. |
|
mpd |
|
A 2011-ben még az Orbán-kormány intézkedései ellen éhségsztrájkot hirdetett - akkor már az MSZP-ből kilépett - agrárszakember az önkormányzati választáson független jelöltként elfogadta a Fidesz támogatását. |
|
Békáscity |
|
régóta mondom hogy a Fidesz felhígult - gyűjtőpárt lett ... Vaya con Dios ! |
|
Rendes Kis |
|
Óriási öröm ez a lassan tömegesnek mondható megtérés ! |
|
mpd |
|
Na mit szóltok, hogy a búzaégető Karsai fidesz színekben indul az önkormányzati választásokon? Zoltai, Karsai....... lassan kevés lesz az "igen, de....", mint magyarázat. |
|