Téma: Katinka |
|
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Csak halkan mondom, hogy ez a Tusup talán egy mocsok, erőszakos barom! Talán tévedek, talán még most jó Katinkának, kihozott belőle mindent, de talán elvette az életét! Nem tippelnék a válásuk időpontjára! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Na, de viszont Katinka rulez!! Még akkor is, ha egyébként nem vagyok olyan nagyon oda az ámerikai "álomért"!....
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Nem ismerem ezt a Gusztit, de nem lennék meglepődve ha valamely tudor felvilágosítana, hogy valójában ő is csak az egyik samesze a Gyárfás ""úr""-nak. Sz'al, nem csodálkoznék rajta, hogyha majd semmi sem változna érdemben és valójában... hehe...
|
|
Felkesz Deneverr |
|
( A terminológia mindig tárgyilagosságon alapul. A valóság az, amely viszont pottyant a terminológiára. Általában. És, szvsz. )
|
|
|
negyven rabló |
|
Mondjuk ez igaz lehet, de ez tiszta tárgyilagosság! Ilyen nem létezik ma a politikában! Az utolsó mondatoddal mélyen egyetértek! Talán valahol, valamikor én is leírtam ugyanezt! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Szerintem meg, nem. Amikor szavazataikat mókusok leadják, akkor az akkor is választás, hogyha esetleg volt valami manipuláció előtte... Szimpla (matematikai) definíció kérdése az egész... Demokráciának sem azért nevezzük a "demokráciát" mert az demokratikus a valóságban is .. Demokrácia n(s)incs, és nem is lesz soha! ...
|
|
negyven rabló |
|
Sztem a inkább a "választás útján"-t kellett volna idézőjelbe tenni! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Ennek semmi érdekesség/hír értéke nincs. Demokráciában ez így működik. Minden olyan szervezetben, ahol a vezetők választás útján "keletkeznek" Annak lehet majd esetleg "fokozottab hírértéke" hogyha netalántán megválasztják elnöknek!
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Idézet: A háromszoros olimpiai bajnok klasszis ezzel a rövidpályás világbajnokságok történetének legjobb szereplésével zárt, ugyanis korábban még senki sem szerzett - a váltókat is beleértve - hét aranyérmet. Szintén rekord kilenc érme, a korábbi csúcsot az amerikai Ryan Lochte tartotta 2012-ből nyolccal.
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
"2016. december. 08. 14:03 2016. december. 08. 14:37 Sport Figyelje csak a kettes pályát! Katinka megint megdöbbentette a világot
A víz alatt verte meg ellenfelét száz háton Hosszú Katinka Windsorban. Az első ötven méter után még nagyon kétesélyesnek tűnt a döntő, aztán Hosszú olyat delfinezett, hogy elámult a világ. Mire feljött a felszínre, már csaknem egy testhosszal vezetett.
Hosszú Katinka minden idők legeredményesebb női úszója lett rövid pályán, miután a kanadai Windsorban csütörtök hajnalban megszerezte harmadik világbajnoki címét 100 méter háton.
Ahogy az alábbi videóból kiderül, nem volt olyan egyértelmű, hogy Hosszú egészen nagy, 68 százados előnnyel veri a mezőnyt. Az első ötven méter után még csak négy század különbség volt közte és az amerikai Alexandra De Loof között – írta az Index."
|
|
|
missmarple |
|
Nem kell lenyúlni. Los Angeles is pályázik.
Ha gyengülnek a magyar esélyek, az övék nő.... |
|
|
|
|