Téma: Olvastátok? 2. |
|
|
onodij |
|
Az OM-ben a fölöttem lévő szobában "laktak" - szó szerint... |
|
huszárló |
|
Amíg a minisztériumban dekkolt és az Eu-ban, addig is arról volt nevezetes, hogy a Mohácsi és a Daróczi rokonság elnyerhette a létező cigány ügyi pénzek jókora darabját. Talán inkább azért lett túl meleg neki a hazai pálya, mert közeledtek hozzájuk a vizsgálkodók? Most lehűtheti magát kissé. |
|
Gyöngy |
|
Van pedig neki jó kis pedagógus-diplomája. Amit a magyar állam fizetett. Igaz, hogy az azért kapott fizetésből nem lehet EU-képviselő színvonalon élni, viszont tehetett volna valamit az övéiért. Az persze, büdös neki.
|
|
|
|
onodij |
|
El is ment innen Mohácsivész Viktória - menedékjogot kért (és kapott ?) Kanadában ! hát... asszem megbánja, mert ott nem elég pofázni, dolgozni kell ! lehet hogy valamelyik mekiben leszkiszolgáló-területi igazgató ? |
|
|
Gyöngy |
|
Nekem se szokott (bár nekem mentség, hogy sokkal öregebb vagyok ). |
|
Egzisztenciális kvantor |
|
Köszi! Valamiért eszembe sem jutott, hogy a Demokratának van internetes oldala is, és csak a nyomtatott változatban kerestem. |
|
|
Gyöngy |
|
Baromira elegem van már az unnyóból ! |
|
Gyöngy |
|
Azzal nem találkoztam, már csak magát a hírt ismertem meg, hogy mire vetemedtek má' megin'. |
|
john batky |
|
Tovább folyik a küzdelem Tokajért
LM Forrás: MTI 2012. február 02., csütörtök 11:51 Tárgyalást tartottak csütörtökön az Európai Unió luxembourgi székhelyű törvényszékén abban a jogvitában, amelyben Magyarország azt kéri, töröljék a Tokajra utaló szlovákiai bejegyzést a borra vonatkozó eredetmegjelöléseket tartalmazó, uniós elektronikus nyilvántartásból, az úgynevezett E-Bacchus listáról. http://mno.hu/gazdasag/tovabb-folyik-a-kuzdelem-tokajert-1048138
És akkor a Benes-dekrétumokról, Malina Hedvigről vagy a pozsonyi tiltott idegenvezetésről még nem is esett szó. |
|
huszárló |
|
Ügyes a Demo! Elcsípték ezt a levelet is, meg a Fletó forgatókönyvét is, amit az Avas lakótelepre alkottak meg spontán. |
|
|
|
Gyöngy |
|
Fészbúkon találtam, sajnálom, elfelejtettem berakni a linket. Rákeressek? |
|
|
tiszavirág |
|
De látod, andrea Hossó is azon van kiakadva, hogy nem talál!!!! |
|
|
Gyöngy |
|
Olyan fele-fele arányban magyarországiak és külföldiek. De végre elindult valami a szokásos félretájékoztatáson túl is. A Demokrata meg lehozott egy irodavezetői levelet, amelyben a brüsszeli irodisták vezetője megfeddte azokat a hivatali alkalmazottakat, akik jelen lévén Orbán beszédei alatt, megtapsolták őt a néppárti képviselőkkel együtt. Ja, és ezek a megróttak néppárti képviselők mellett dolgozó asszisztensek voltak.
|
|
|
|
|