Téma: K&H. Bankárproletárdiktatura. |
|
pandala |
|
( "...... This phrase first appeared in 1605 in a list titled “Certain Proverbs, Poems or Poesies, Epigrams, Rythms [sic], and Epitaphs of the English Nation in Former Times, and Some of this Present Age.” Based on this (long) title, we can tell that the phrase was well established by 1605, and probably long before that. .." ) |
|
|
|
menta |
|
(egészen a múlt hétig azt hittem, ama híres matematika tanár sajátja ez az elmés-nemes mondás, aki a szegény táblánál felelő diák magabiztos, határozott, ámde igen rossz kijelentéseire mondta, hogy maga jöjjön rá a próba során a tévedésére...) |
|
pandala |
|
Vagy Lenintől, mert Lenin eftásat mindenki ismerte, már akkoriban is .. ;-D
|
|
|
pandala |
|
Hát ja, lehet hogy pudinggal menne még nekik is... Bár, mit mondjak, Engels sem biztos, hogy sokat puddingolta a munkát .. |
|
menta |
|
hátha... puding próbája az evés (épp nemrég hallottam, hogy ezt Engels írta egy helyen, bár valószínűleg egy szólás-mondást idézett: ) |
|
pandala |
|
harcolni nem tudnak, de talán dolgozni igen... hátha.. csak éppen nincsenek elegen! |
|
menta |
|
pedig bankár - kasza - halál jutott eszembe bele oda |
|
|
menta |
|
Jó napot! Ez itt az asszociációs hely? |
|
pandala |
|
Uppsz, te valami másra gondoltál ... Én viszont, a munkára. Kapálni, esztergálni, AI-t programozni ....
|
|
|
pandala |
|
és mi van, hogyha a bankárok elkezdenek dolgozni!? ....
|
|
|