Téma: Üzenet |
|
gajo |
|
Neked van arcod? |
|
gajo |
|
Eltűntél penészagyú! |
|
|
|
|
menta |
|
re 566-583-ig Sehol sem vagyunk a zseniálisan előrelátó Csehov Panaszkönyvéhez képest. |
|
|
gajo |
|
Pndával sem találkoznál? |
|
gajo |
|
Hogy tetszik? Sehogy, már érdektelen! Elavult, ósdi! A fórum elméletileg a friss hírek miatt jó, amit nem olvasok, elkerül, arra felhívják a többiek a figyelmem. Akár hasonló érdeklődésű emberek összedolgozásának is felfogható! /Persze a III/III. mindég ott lesz!/ |
|
gajo |
|
Idézet: A "Gondola" is futott egy ideig, azután már érdektelenné, felszínes fecsegésbe, és sértegetésekbe torkollott.
Hogyne! A fidesznyikek töntretették! Az ma is futhatna, de nekik csak bamba majmok kellenek! |
|
|
|
tiszavirág |
|
Ki az a vadbarom, aki meg akarna ismerkedni azokkal, akiknek reagál a hozzászólásaikra. Hálát adok a Jóistennek, hogy annakidején elutasítottalak az "igyunk meg valahol egy pohár sört" felhívásodra. Most arccal rühellhetném a pofátlanságaidat.
|
|
|
tiszavirág |
|
Helyes! Fejezd be a hisztizést!
Maul halten, weiter verdienen! |
|
R.András |
|
Hosszú életem során úgy tanultam, hogy "Lustaság, fél egészség", ezért lehet, hogy úgy spórolok az igencsak fogytán lévő energiáimmal, hogy változatlanul hagyom ezt a fórumot !
|
|
|
R.András |
|
A fórumok arctalanságát, és ami abból egyenesen következik, mélylélektani szemétlerakóvá válását roppant egyszerűen lehet orvosolni: a fórumokra csak személyes találkozás útján lehessen beregisztrálni !
|
|
pandala |
|
vicces, pont te vagy az, aki semmit de semmit nem vagy hajlandó tudomásul venni ... ezért aztán inkább sértegetésben leled meg az örömödet ... gratula ....
|
|
pandala |
|
"nemzeti ellenzék"
..................... ilyen egyáltalán nincs!!! ne röhögtess ... vagy, gajo lenne az???????? |
|
pandala |
|
post covid tünetek de néha én is úgy érzem/reménykedem, hogy nem csak az öregség!! |
|
menta |
|
Nem jobbak. A személyes, élő, valódi párbeszéd jó (lehet). Arckönyv, fórumok, személytelen beleordítások az éterbe oda torkollanak, amit Csehov írt 138 évvel ezelőtt. Hogy tetszett egyébként? |
|
gajo |
|
Oszt a mindenféle óriások miért jobbak? Azok is csak fórumok! |
|
gajo |
|
Fenét! Megjött az esze! |
|