Téma: Öregedés ellen |
|
Walaki |
|
már nagyon régóta - kábé 25 éve - eszem rendszeresen ilyesmit azóta vagyok 172 éves ....
|
|
|
|
R.András |
|
Death as a Part of Life - His Holiness the Dalai Lama speaks to students from Denmark on how living a meaningful life leads to no regrets at the time of death during their meeting at his residence in Dharamsala, HP, India on April 2, 2018. ... www.facebook.com/DalaiLama/videos/10155508375907616/
Kommentár: a Láma úr el van maradva 1 brosúrával ! ... Nem olvassa a Méhes fórumot ! |
|
Walaki |
|
Én ezt össze tudom foglalni:
basmeg a fiatalok, nem tudnak semmit sem; még annyit sem mint én tudtam az ő életkorukban! |
|
|
|
|
|
Walaki |
|
Fritz Riemann: Az öregedés művészete
Ismerteti: Varga Bernadett
Az öregedés csak akkor réme az embernek, ha nem készül föl arra, hogy amikor a társadalom "leselejtezi", akkor képes legyen újrahasznosítani önmagát. ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
http://www.delmagyar.hu/vilagvevo/a_genjeikben_rejtozik_a_deneverek_hosszu_el ...
A kutatók két olyan gént is azonosítottak a közönséges denevérben, amelyeknek szerintünk kulcsszerepe lehet az állat hosszú élettartamában. Az írországi University College Dublin biológusa, Emma Teeling, a tanulmány egyik vezetője szerint a denevéreknél megfigyelt molekuláris mechanizmusok jelenthetik majd az öregedést vizsgáló olyan jövőbeli kutatások alapját, amelyek az egészséges öregedési folyamat meghosszabbításának lehetőségeit vizsgálják.
|
|
|
|
|
|
|
|