Téma: Öregedés ellen |
|
|
R.András |
|
Talán nem árulok el titkot, hogy szerintem sem a hadza-diéta menti meg a világot ... |
|
|
R.András |
|
Hadza-diéta: egy tanzániai törzs mentheti meg a világot? Manapság egyre több kutatás szól arról, hogy mikrobáink összessége, az emberi mikrobiom meghatározó az immun- és az idegrendszer működése, hangulatunk, egészségi állapotunk szempontjából. Úgy tűnik, bélflóránk sok billió mikroorganizmusa korántsem valamiféle alárendelt viszonyban áll a gazdaszervezettel (velünk), hanem döntő, „partneri” szerepet tölt be lényünk egészére nézve. ... http://masteszta.blog.hu/2017/07/24/hadza-dieta_egy_tanzaniai_torzs_mentheti_ ... |
|
|
|
R.András |
|
Az átlagos élettartam napjainkban évente három hónappal nő. Négy évvel ezelőtt ez a szám 79 volt, ma már 80. A növekedés mértéke is fokozatosan növekszik, így 2036-ra már évente több mint egy évvel fog emelkedni a várható élettartam. Így tehát mind nagyon hosszú ideig élhetünk, valószínűleg még 100 évnél is jóval tovább! ... www.facebook.com/dmotorshu/posts/831298380384228 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
"A memória teljesítménye az öregedéssel romlik, a kannabisz ezt a korral járó agyi öregedési folyamatot képes visszafordítani, legalábbis egerekben, nyilatkozta Andreas Zimmer, ...."
|
|
|
R.András |
|
Demencia ellen kiváló lehet 2017. május 17. 05:18 Az idősek agyát visszafiatalítja, a serdülőkét viszont összezavarhatja a marihuánafogyasztás. A Nature Medicine tanulmánya a kender pszichoaktív összetevőjének hatását vizsgálva a tanulási kapacitás és a memória növekedését igazolta, míg a Journal of School Health cikke szerint a kannabiszfogyasztás középiskolásoknál a tanulási hajlandóság csökkenésével jár együtt. ... http://medicalonline.hu/tudomany/cikk/demencia_ellen_kivalo_lehet |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
a baj csak az, hogy tulajdonképpen - kozmikus méretekben nézve - még a fénysebesség is túl lassú ... főleg, ha visszatérve még szeretnénk látni szeretteinket újra .. |
|
Felkesz Deneverr |
|
s'akkor olyan sebességgel utazgathatnánk ide-oda mint a fény!! ;-) |
|
Felkesz Deneverr |
|
tkp., az Internet korában már nincs is szükség testre! .... elég egy egy terrás vincseszter .... |
|