Téma: Öregedés ellen |
|
R.András |
|
Ezt ne tedd ... A rossz viccek öregítik az embert ! |
|
negyven rabló |
|
Tegnap közölte telefonon a 7 éves autóbolond unokám, hogy ő autómosó akar lenni! Mondtam neki, hogy most pont alkalmas rá, tekintettel a hiányos fogazatára. Épp olyan, mint egy megviselt kefe a mosóban! |
|
|
|
|
R.András |
|
Gyógyuljon exkluzív körülmények között Magánkórházunkban 60 férőhely, légkondicionált szobák és személyre szabott ellátás várja Pácienseinket. ... http://medicoverkorhaz.hu/ |
|
R.András |
|
A cukorbetegség kerüli a feltűnést… Hogyan ismerjük fel? Mit tehetünk ellene? Egy kiváló szakíró, Soltész Erzsébet dietetikus csatlakozott hozzánk. Rendszeresen megosztjuk majd írásait a Diabess-Györgytea Facebook oldalon. Az idei Gyógynövénynapokon pedig személyesen is találkozhatnak vele. ... www.facebook.com/szabogyuribacsi/posts/611661232357235 |
|
|
|
R.András |
|
Cseh Tamás: Volt egy időszak |
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
bérszámfejtő szeretnék lenni, s úgy, hogy fejthessek magamnak annyit, amennyit nem szégyellek ....
|
|
|
|
|
|
R.András |
|
Az örök élet egyik titka: az embert ne érje végzetes baleset ... maximum: defekt ! ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Ezzel csak a zabaj, hogy a # senior programozó alatt azt értik h 29,5 éves. Vagy, fiatalabb. .... |
|
|
negyven rabló |
|
Jójó, de szavazott-e má' arra, hogy a CEU a legjobb egyetem a zországben/ban? |
|
Felkesz Deneverr |
|
Idézet: Meghalt a világ eddigi legidősebb embere MTI 2017. április 16., vasárnap 14:00 Meghalt életének 118. évében a világ igazoltan legidősebb embere, az olasz Emma Morano. Átélt két világháborút, és hosszú élete alatt 11 pápa váltotta egymást.
A matróna szombaton hunyt el észak-olaszországi otthonában, a festői Lago Maggiore tó melletti kis faluban.
Halála előtt Emma Morano volt az utolsó olyan ember a világon, aki a 19. században látta meg a napvilágot. Az olasz nő 1899. november 29-én született.
Emma Morano három évszázadban is élt: a 19. század néhány napja mellett végigélte a 20. századot, és majdnem 17 évet élt a 21. században. Túlélte a két világháborút, és hosszú élete alatt 11 pápa váltotta egymást.
Az olasz nő 2016 májusa óta volt a világ legidősebb embere, a cím most a 117 éves jamaikai Violet Brownra száll, aki 1900. március 10-én született.
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Rendes Kis, nem lehetne-e esetleg e eliminálni eztetet vad képet?? ... Nem véletlenül nem tettem be a teljes szöveget sem... csak a linket. Vagy, legalább kicsinyíteni... Mondjuk, 1 pixel x 1 pixel méretűre.
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Moldova György szösszenet. Mindegy, hol van az interneten... Viszont, máshol át van "költve". Az itteni, valszeg, az eredeti szöveg.
|
|