Téma: Öregedés ellen |
|
|
gajo |
|
...és ha hülye akkor miért akarod a halálát? Ez az örök élet. |
|
|
|
|
|
R.András |
|
Hízelgő, hogy összetévesztesz Istennel, de nem én vagyok az, én Isten szeme és Isten keze vagyok, akárcsak Te. Ha hülye vagy, haljál meg. Ha nem vagy hülye, akkor ne haljál meg.
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Akinek az értelmi színvonala ilyen magas mint a tied, hogy nem ért meg egy sima hozzászólást, az meg minek él?? ... Amúgy meg, nem vagy te Isten, hogy halálról dönts/javasolj!... :-(
|
|
|
R.András |
|
Aki hülye, haljon meg. Aki nem hülye, az ne haljon meg ! |
|
|
|
|
|
|
R.András |
|
A paradigma és a paradigmaváltás fogalmát Thomas Kuhn: A tudományos forradalmak szerkezete (Structure of Scientific Revolutions) c. műve tette ismertté az 1960-as években. A tudás a fejlődése során új ismeretekkel bővül, olykor megoldhatatlan kérdések képződnek. Önmagában ez a tudomány természetéhez tartozik, az anomáliák jó része ugyanis idővel megoldható a koreszme (paradigma) keretein belül. Mi történik akkor, ha nem? Ilyenkor a koreszmébe (paradigmába) vetett bizalom meginog, változásra van szükség. Az új koreszmét (paradigmát) azonban nem könnyű felismerni, a merész újdonságok gyakran sarlatánságnak tűnnek. ... www.facebook.com/ujgurmagyar/posts/1520634831302682 |
|
|
|
|
|
R.András |
|
Hetesi Zsolt nagyon józanul gondolkodó ember. Aki nem tud elmenni az előadásra, annak is érdemes megismerni, hogy mi felé haladunk.You tube link lent. Ő az energiaforrások csökkenéséről vázol fel belátható időn belüli drasztikus változást, aminek az előszeleit már most is érezhetnénk, ha foglalkoznánk vele. A világ nem fejlettebb lesz, hanem örülhetne, ha szinten tudná tartani magát. De nem tudja. A versenyérdekek nem ezt diktálják. (Aminek következtében elszegényedés,tömeges migráció éhséglázadások, üzemanyaghiány, műtrágyahiány, nyersanyaghiány lép fel. ), A most megszokott életünket visszasírjuk. ... www.youtube.com/watch?v=99Q8gh13csU Rita Kunsay-Sipos, 2014. 10. 01. |
|
R.András |
|
Átistenülés a mindennapokban Henri Boulad SJ - Átistenülés a mindennapokban (Online közvetités 2017.03.18.) Március 18-án 18 órától Henri Boulad SJ előadása: Átistenülés a mindennapokban. Kapunyitás: 17 órától. Az előadóterem befogadóképessége korlátozott, akik nem jutnak be a konferenciaterembe, kivetítőn követhetik az előadást. Az előadás után, 20 órakor a közel-keleti keresztényekért ökumenikus ima kezdődik Boulad atyával a Jézus Szíve-templomban. ... www.parbeszedhaza.hu/program/henri-boulad-sj |
|
R.András |
|
NAGYON KERESZTÉNY FILM...
A Wall Street farkasa után újabb portrét kaptunk a 75 éves rendezőtől. A Némaság főhőse semmiben nem hasonít az előző film főhőséhez. Hacsak a szenvedélyességében nem.
A katolikus családban felnőtt, jezsuita iskolába járt, és egy időben papnak készülő Scorsese úgy nyilatkozott készülő filmje kapcsán, hogy most már a legfontosabb kérdésekkel szeretne foglalkozni: ... www.facebook.com/sajgosz/posts/1862245317396332 |
|
|
|