Téma: Öregedés ellen |
|
R.András |
|
Természetesen. ... (De azért szabad nekem segíteni ! ... Ha magamra hagytok, akkor megeshet, hogy meghalok, mielőtt elkészülnék !) |
|
|
gajo |
|
Majd R.K. megoldja...
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Hát, nemtom, de az biztos, hogy Parkinsonnak többnyire igaza volt/van ...
|
|
gajo |
|
... vagy utólagos aktjai. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Természetesen, ezt senki nem ismeri el, aki multinál dolgozik, hajkorpásodási mértékű pénzekér' .. |
|
|
R.András |
|
A multik, a nagytőkések és a bérrabszolgaság Elménkkel és szabad akaratunkkal letérhetünk arról az öngyilkos útról, amit vakon járunk. Ehhez az igazság megismerése és terjesztése melletti elköteleződésünk szükséges. Ez a bejegyzés azzal a céllal íródott, hogy a szabadság eszméje azokhoz is elérhessen, akik eddig nem ismerték, esetleg ellenezték azt. ... http://ellenpropaganda.com/multik-nagytokesek-es-berrabszolgasag/ |
|
|
R.András |
|
Váratlan fordulat az OGYÉI új hatáskörének szabályozásában Jelentős változás az OGYÉI tervezett új hatáskörének szabályozásában! Áder János köztársasági elnök a korábban elfogadott törvényjavaslatot nem írta alá, hanem megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek, melyet követően a parlament két pontban módosította az eredeti javaslatot! Hogy melyek ezek, blogcikkünkben elolvashatod! ... http://hgysz.hu/blog/varatlan-fordulat-az-ogyei-uj-hataskorenek-szabalyozasab ... |
|
R.András |
|
Your role: Designing the backbone of the IoT.
The global lighting network is growing by approximately 40 million points of light every year. That is why we have a key role to play in the Internet of Things. Software development: Embedded Systems IoT (m/f) Curiosity and a passion for innovation have made the Tridonic brand the technological nerve centre of the Zumtobel Group. Producing smart and energy-efficient LED modules, LED drivers, sensors and software, Tridonic delivers the… ... www.facebook.com/mytalentum/ |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
húbasszus, hogy erre én még nem is gondoltam!! Attól tartok, hogy mostanában legalább 66-nak nézek ki!! |
|
negyven rabló |
|
Pesszi Miska vagy! Mondjuk én már vagy egy hete elértem, nem változott semmi! Bérlet nem kell, a BKV ellenőr ránézésre elfogadja a pofámat! A benzinkúton lehetne-e ilyet?
|
|
|
menta |
|
"Azért a víz az úr!" azúr... azúrkék
|
|
menta |
|
én is csak annyit, hogy ne essen le... mármint a csodálkozástól, hogy akarki/akármelyik van fenn, én mindig lenn vagyok |
|
Felkesz Deneverr |
|
Én már nem remélek az államtól semmit sem... Fogadjunk, hogy ha én elérem a hatvanötöt, akkor épp' akkor emelik majd fel az 'ingyenes' bérlet korhatárát is, hetvenre. ;--D :-( |
|
|
R.András |
|
Tudok a halálnál 1 jobbat: Öregedés Elleni Projekt ! |
|
|
|
|
|
R.András |
|