Téma: Öregedés ellen |
|
|
Rendes Kis |
|
Nem elég. Ezzel a módszerrel csak a természet adta maximális életkort érhetjük el (kb. 125 év). E természetes korláton túl csak mesterséges úton (génpiszkával) juthatunk. |
|
negyven rabló |
|
Ááá!A sosemmeghalás érdekében nem tanult embereket kell kérdezni, hanem olyanokat, akik tényleg megérték a 100 éves kort! Ők aztán megmondják, hogy kefírt kell enni naponta, meg naplementét nézni és boldognak lenni a pároddal! Én mindezt megpróbáltam, de még nem tudom az eredményt! Később majd beszámolok... |
|
Rendes Kis |
|
Mondhatnám úgy is: nem ér rá életben maradni ... |
|
Rendes Kis |
|
Sajnos, ehhez önmagunkban kevesek vagyunk. Mikrobiológusokra, génsebészekre van szükségünk. Ma tárgyaltam a Semmelweis Egyetem egyik mikrobiológia-professzorával, aszondja, ő vírus- kutatással foglalkozik, nem ér ránk. |
|
negyven rabló |
|
Ezen dolgozom, de sajnos az eredményt még nem ismerem. |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Abban az értelemben igen, hogy finanszírozni kell (mint mindent) ... |
|
gajo |
|
Ez valami bicnic? |
|
Rendes Kis |
|
(Mongyuk, csak úgy halkan megkérdezném, hogy ki ha ők nem ??) |
|
|
Rendes Kis |
|
Az EMMI-től nagyon udvarias választ kaptam, hogy ez nekik nem áll a hatáskörükben. |
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Mi, vízi emberek tudjuk, hogy az ártérben is lehet és hogy hogyan lehet élni. A mobilgátra csak azoknak van szükségük, akik az ártérbe lakóparkot akarnak tenni. A mobilgát terve még Demszkyéktől származik, ettől az még nem lesz jó, sőt. A mobilgáttól nem csak a méregzöldek, de a zöld összes többi árnyalatai is prüszkölnek. Persze, mi vízi emberek tudjuk, hogy kihaló fajta vagyunk, a városi embereket az ártér (pártállástól függetlenül) nem érdekli. Szóval, engem végülis nem érdekel, hogy Tarlós honnan húzza elő a projektünkhöz szükséges pénzt ...
|
|
mackó |
|
Az a mobilgát nagyon kell oda, még ha az ultrazöldek prüszkölnek is attól. Vagy teljesen fel kell adni az ártéri építményeket, szólni a gazdáiknak, hogy holnaptól az enyészeté ...
Ettől függetlenül juthat másra is pénz ... |
|
Rendes Kis |
|
Például Tarlóst is meg kellene keresnünk, hogy (mobilgát helyett) inkább ebbe a projektbe nyomassa a főváros beruházási pénzeit ! |
|
mackó |
|
EGY GONDOLAT BÁNT ENGEMET...
Egy gondolat bánt engemet: Ágyban, párnák közt halni meg! Lassan hervadni el, mint a virág, Amelyen titkos féreg foga rág; Elfogyni lassan, mint a gyertyaszál, Mely elhagyott, üres szobában áll. Ne ily halált adj, istenem, Ne ily halált adj énnekem! Legyek fa, melyen villám fut keresztül, Vagy melyet szélvész csavar ki tövestül; Legyek kőszirt, mit a hegyről a völgybe Eget-földet rázó mennydörgés dönt le... Ha majd minden rabszolga-nép Jármát megunva síkra lép Pirosló arccal és piros zászlókkal És a zászlókon eme szent jelszóval: „Világszabadság!” S ezt elharsogják, Elharsogják kelettől nyúgatig, S a zsarnokság velök megütközik: Ott essem el én, A harc mezején, Ott folyjon az ifjui vér ki szivembül, S ha ajkam örömteli végszava zendül, Hadd nyelje el azt az acéli zörej, A trombita hangja, az ágyudörej, S holttestemen át Fújó paripák Száguldjanak a kivivott diadalra, S ott hagyjanak engemet összetiporva. Ott szedjék össze elszórt csontomat, Ha jön majd a nagy temetési nap, Hol ünnepélyes, lassu gyász-zenével És fátyolos zászlók kiséretével A hősöket egy közös sírnak adják, Kik érted haltak, szent világszabadság! (Pest, 1846. december.)
Egyébként meg RK "Sose haljunk meg" programjára meg szakítani kellene időt. Már csak a probléma megoldása miatt is, utána meg elgondolkozunk rajta, hogy élünk is-e vele ... |
|
Rendes Kis |
|
Én meg erről szeretnélek lebeszélni. Légy szíves, egyáltalán ne haljál meg ! |
|
negyven rabló |
|
No igen! Én meg úgy szeretnék meghalni, ahogy szegény anyám tette! Este lefeküdt és reggel nem ébredt föl! |
|