Téma: Öregedés ellen |
|
Rendes Kis |
|
Az intelligencia és a tudat 2 különböző dolog ! |
|
|
|
|
|
Late Devonian |
|
na jó jó, de hát nagyrészt pont oda fognak kelleni a nanorobotok .. |
|
gajo |
|
Azt hiszem az agy a lényeg! |
|
Rendes Kis |
|
Nos, igen: a döntő, hogy van-e tudata vagy sem. De ezt sajnos nem lehet eldönteni. A kérdésre adott értelmes válasz származhat automatától. És a válasz hiánya is csak a kommunikációs képesség/szándék hiányát bizonyítja, nem a tudat hiányát. |
|
|
|
Rendes Kis |
|
A nyugdíjintézet fogja finanszírozni ! Nekik ez nagy üzlet: megspórolnak rengeteg nyugdíjat ! |
|
Rendes Kis |
|
Remélem hogy ingyenes lesz: része az e.ü. alapellátásnak ! |
|
Rendes Kis |
|
Akinek falába van, az már nem ember ? És akinek csípőprotézise ? Fogtömése ? |
|
Rendes Kis |
|
Én optimistább vagyok a nanorobotok élethosszabbító hatása iránt ! |
|
Late Devonian |
|
( émmá', egyébként, gyűjtöm a pézt, Rendes Kis szérumára ... :-D )
|
|
|
|
Late Devonian |
|
Dehogynem. Hisz', nemsokára lesznek nanorobotok. S azokat majd szépen be lehet építeni a gyatrább részekbe, s úgy már az ember élhet akár 126 éves korig is!
|
|
Rendes Kis |
|
Nem élhetünk 125 évnél tovább
Amerikai kutatók szerint leginkább az egészségben eltöltött évek számát kell gyarapítania az orvostudománynak, mivel az emberek élethossza már nem nyújtható tovább.
„Isten ekkor így szólt: Ne maradjon lelkem örökké az emberben, mivel test: százhúsz esztendő maradjon meg napjaiból!” – írja a Biblia, és több ezer évvel azután, hogy a Teremtés könyvét lejegyezték, a tudomány is ugyanerre jutott.
A New York-i Albert Einstein orvosi egyetem kutatói egyetlen embert sem vizsgáltak meg, a statisztikákat elemezve jutottak erre a felismerésre.
A témában frissen publikált tanulmány egyik szerzője, Jan Vijg genetikus szerint az elméleti maximum életkor 125 év lehet... ... http://gondola.hu/cikkek/102719-Nem_elhetunk_125_evnel_tovabb.html |
|
|
Rendes Kis |
|
A világ a digitális ipar korszakába lép A világ az adatalapú, digitális ipar korszakába lép, és amelyik ország erre a rendkívül éles váltásra nem tud reagálni, megfelelően lépni, annak versenyképessége gyorsan "elillan" - mondta Szijjártó Péter a GE Globális Digitális Fejlesztési Központjának megnyitóján. A GE a magyar kormány egyik legjobb befektetési partnere, az amerikai vállalat most 8 milliárd forintos beruházással Budapesten hozta létre a hat digitális fejlesztési központjának egyikét, Európában az egyedülit. Az új központ 400 új munkahelyet hoz létre, ennyivel növeli a GE jelenlegi tízezeres alkalmazotti létszámát. ... www.kormany.hu/hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/hirek/avilag-a-digitalis ... |
|
Rendes Kis |
|
Az idősek erőforrást jelentenek az egész országnak Az idősek életerős és lelkes nyugdíjasok lehetnek, ez pedig erőforrás a szűkebb környezetük, a családjuk, de az egész ország számára is - mondta Balog Zoltán az idősek világnapja alkalmából. A kormány sokat tett azért, hogy az időseknek jobb legyen az életük, megőrizte a nyugdíjak vásárlóértékét, a "Nők 40" programmal 170 ezer nagymamát "adtak vissza a családoknak", a munkahelyvédelmi akciónak köszönhetően ma már 400 ezer 55 év feletti munkavállaló dolgozik, az Erzsébet-program keretében pedig évente 35 ezer nyugdíjas pihenhet. ... www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/hirek/az-idosek-eroforrast ...
Kommentár: nekem még ennél is jobb ötletem van ! |
|
Late Devonian |
|
Karpov vs Timman LIVE! Oct 6, 2016 The fourth international chess tournament Basamro will take place in Murmansk 6-9 October 2016. Anatoly Karpov and Jan Timman will play a friendly match as part of the festival. The games will take place in Chimney hall of hotel Park Inn Murmansk. |
|
|
|