Téma: kerékpár |
|
negyven rabló |
|
Egyetértek! Ha a napi kerékpáros-penzumodat a Hortobágyi Vadaspark, a Pusztai állatpark, a Kilenclyukú híd és a Mátai ménes között teljesíted mondjuk munkába menet és onnan jövet, akkor tényleg nem lesz sok bajod a szíveddel, az ereiddel és a hülye rákokkal. Egyébként meg szívod a szívnivalót rendesen! Mondom ezt én, aki azért az évi 1500-2000 km-t le szoktam tekerni rutin szerint legalább a felét itt a székesfőváros közismerten üdítő levegőjében!
(Mongyuk ez a néni tényleg életmentő lehetne a kétségbeejtően pocsék levegő szívása közben!) ) |
|
R.András |
|
Életet menthet, ha biciklivel jár munkába Az autózásnál vagy tömegközlekedésnél még a séta is jobb, de a legkedvezőbb a biciklizés hatása az egészségre egy új tanulmány szerint.
A munkába biciklizés jelentősen csökkentheti a rákos, valamint a szív- és érrendszeri betegségek okozta halálozás kockázatát - állítják a kutatók a British Medical Journal (BMJ) című brit orvosi folyóiratban. ... http://faktor.hu/faktor-a-munkaba-biciklizes-csokkentheti-a-rak-es-a-szivbete ... |
|
R.András |
|
Több száz kilométer kerékpárút épül 2019-ig
(MTI) - Több száz kilométer kerékpárút épül 2019-ig Magyarországon, nemzetközi kerékpárút lesz Dömös és Szentendre között a Szentendrei-szigeten át, új kerékpárutakat alakítanak ki a Dél-Dunántúl és a Dél-Alföld több pontján, az északkeleti országrészben, valamint Győrnél és az Őrségben.
A szerdai Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatok szerint az európai kerékpárút hálózathoz (EuroVelo) kapcsolódó út a Dömös-Visegrád-Kis... ... www.facebook.com/ISzentendre/posts/10155000906362491 |
|
gajo |
|
"csak nem gondolod, hogy azok mind a sajáit képeik? egy frászt azok ..."
Gondolom erre vársz valamiféle konkrét választ?
- a képet az készítette aki feltöltötte - a képet nem az készítette aki feltöltötte, de úgy tesz mintha ő készítette volna - a képet belinkelték... attól még készíthette az aki belinkelte
- az oldal minden képet véd/vagy nem véd?...
|
|
gajo |
|
Mivel csak kéretlen/hívatlan vendég vagyok néha a nevezett oldalon / rögtön felszólít, hogy lépjek be, meg milyen jó is lesz ha belépek/ biztosan igazad van. |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem várd meg, hogy gajó mit szól a hsz.-omhoz ... |
|
Late Devonian |
|
Mi lenne, ha legalább egyszer a büdös életbe' visszaolvasnál, s megpróbálnád nem kiragadni a dolgokat! ..
|
|
Rendes Kis |
|
Én is úgy tudom, hogy a képek feltöltői állíthatják be a képeik láthatóságát. |
|
|
|
gajo |
|
...ha náluk jelennek meg akkor azok is az ő dolgaikhoz számítanak. Nem? |
|
|
|
gajo |
|
Úgy értem, hogy az arckönyv védi a solgait. |
|
Late Devonian |
|
csak nem gondolod, hogy azok mind a sajáit képeik? egy frászt azok ... |
|
gajo |
|
Szóval védik a "tulajdonukat". |
|
Late Devonian |
|
( többnyire nem is igen lehet onnan belinkelni képet ... "Bennfentes" banda!... ) |
|
gajo |
|
Megnéztem.Nemigen kattintok oda, nem szeretem a "csordát", "csürhét","nyájat". /persze egyszer változhat a véleményem/. |
|
|
|
gajo |
|
...meg jól megtömjük - feleslegesen - a mindenféle csodakütyüket gyártók zsebét! |
|
|
|
gajo |
|
Síksági paripa! |
|
|