Téma: Öregedés ellen |
|
pandala |
|
... legjobb a fiatalodás! Holnap levágatom a szakállamat! .. ;--D
|
|
|
|
pandala |
|
Nemtom, de talán azér', mert a halhatatlanság-szert csak 1001 év múlva fedezik fel!
|
|
|
|
|
pandala |
|
https://www.origo.hu/tudomany/20190822-felfedeztek-az-osszefuggest-az-alzheim ...
"Megtalálták a megoldást az Alzheimer-kór megelőzésére Origo2019.08.22. 17:31
Amerikai kutatók felfedezték az összefüggést az Alzheimer-kór és az agyi immunsejtek között - számolt be róla a Medicalxpress.com. Rájöttek arra, ami nem volt még ismert eddig
Az irvine-i Kaliforniai Egyetem biológusai laboratóriumi körülmények között felfedezték, hogyan lehet megelőzni az Alzheimer-kórt,
eredményeik a jövőben segíthetnek új gyógyszerek kifejlesztésében."
|
|
|
pandala |
|
Én csak a 40-es (?!) buszra emlékszem... Mindig a hátuljában szerettem lenni, ahogy kajtatott Budapest széle felé, ahol laktunk akkoriban... )) Vagy, akkor már inkább a 87(A)-es volt? Végállomással a patakpartján? ..
|
|
negyven rabló |
|
Ne új dolog! A világ legszebb busza és kész! Amikor Dunakeszin laktam a 70-es évek végén, naponta jártam vele. Ami megmaradt: Kényelmes, lágy rugózású volt és mivel farmotorja volt, elhagyta a hangját. Úszott mint egy hajó. |
|
|
|
pandala |
|
(( András, teljesen veled ért egyet, ami a nyugdíjat ill. a munkát illeti!! .. )) |
|
|
pandala |
|
"Theo the Fox 4 hours ago 20 évet letagadhat "
|
|
|
pandala |
|
" Az úgynevezett zombi sejtek ellen sporttal, böjttel és szenolitikumokkal küzdhetünk a jövőben
A tudomány mai állása szerint az öregedő sejtek olyan toxikus enzimeket bocsátanak ki magukból, melyek megfertőzik fiatal társaikat, illetve gyulladást okozva elősegítik az életkorral összefüggő betegségek kialakulását. A káros hatásuk miatt ezeket a sejteket zombi sejtekként is emlegetik. Mit lehet tenni ellenük? Az úgynevezett zombi sejtek ellen sporttal, böjttel és szenolitikumokkal küzdhetünk a jövőben. Részletei… " https://szenolitikum.hu/
|
|
pandala |
|
1 deci? Az szerintem kevés! ....
|
|
|
|
|
gajo |
|