Téma: Agy |
|
hümér |
|
Még a sajátoddal sem tegeződsz? |
|
|
hümér |
|
elmentek otthonról ... |
|
rintintin |
|
Valóban "nem igénylem" a méltánylásomat Öntől--meg másoktól sem(!)-- de ha mégis "méltányol" azt keresztényi szerettel és nagyrabecsüléssel MEGKÖSZÖNÖM. |
|
jojoba |
|
Látja Kedves Rintintin! Én méltányolnám, ám ha nem igényli... |
|
jojoba |
|
Idézet: A fórum-hozzászólás: publikáció, az egész világ olvashatja.
Már ha nem cenzúrázzák ki! Annak ellenére, hogy egyetlen kifogásolható képet, vagy hozzászólást sem tartalmaz! |
|
Rendes Kis |
|
Nohát éppen egy tisztes családapához és boldog nagyapához méltatlan, inkább 1 éretlen kölyökre jellemző, hogy bohócot csinál magából és nyegle módon semmibe veszi a beírásait olvasók szempontjait. Én is bosszantónak találom, hogyha vadidegenek tegeződnek. De mi, 1 fórum törzsközönsége nem vagyunk egymás számára vadidegenek, inkább munkahelyi kollégákhoz, konkrétan: újság- szerkesztőséghez hasonlítunk, nem érdemes fönntartanunk a magázódással jelzett, nyársat nyelt hivatalos beszédmódot. |
|
mackó |
|
Szerintem nem büntetés kilátásba helyezés a célja RK-nak, hanem hogy az Ön mondandóját jobb, ne adj' Isten elfogadható csomagolásban láthassuk. |
|
rintintin |
|
Én is sokmindenért "bosszankodom"--például azért, hogy sokan letegeznek annak dacára, hogy lassan 70 éves leszek--magam mögött tiszteségben hagyott élettel, 2 a felnőtt férfikorig fölnevelt diplomás egykori "gyermekkel", és 5 unokával.És az én bosszúságaimat nem méltányolja senki--mellesleg nem is igénylem. |
|
rintintin |
|
Biztos "így" helyes, ahogyan tanácsolni tetszik, ÉN AZONBAN MÉGSEM(!) FOGADOM MEG(!!!) E TANÁCSOKAT! Tessék érte megbüntetni úgy, ahogyan Önnek jólesik! |
|
Rendes Kis |
|
A mondatot záró írásjel és a következő mondat kezdőbetűje közé tessék szóközt tenni. És a túl hosszú, ömlesztett szöveg helyett időnként sortöréssel tagolni. Elküldés előtt a Próba gombbal tessen a formátumot ellenőrizni: úgy nézzen ki, mint 1 csinos újságcikk. A fórumozás újságírói munka. A fórum-hozzászólás: publikáció, az egész világ olvashatja. |
|
|
Rendes Kis |
|
Marhaság, de nem ártatlan. Mindenkit bosszant, a bosszúságuknak vérmérsékletünk szerint hangot adunk vagy csak magunkban füstölgünk. |
|
rintintin |
|
Bocs! Kérném, had' írhassak MÉGIS(!) nagybetűkkel.(Is.Nagynéha.) Én nem korlátozok senkit semmiben.Akkor nem értem, miért kéne engem korlátozni--pláne egy ilyen ártatlan marhaságban. |
|
|
Békáscity |
|
fáj a fejem ... nem tudom hogy mi az oka ? ... |
|
|
|
hulot |
|
Ádámé is az volt. Aztán mindenkinek fel kellett öltöznie.
|
|
panda |
|
Elköveted. És, ezt te is tudod. És, szándékosan teszed. Ez így még sokkal súlyosabb. Ne tedd!
|
|
alexander |
|
Eltelt egy év, újra advent van. A hónak még nyoma sincs, de hátha megesik rajtunk Holle anyó szíve, és kirázza a párnáit karácsonyra. Adventi ráhangolódásként ajánlom a tavaly ilyenkor született írásom, hisz az most is aktuális: Advent.
Mint már említettem múltkor, Új Medicinát tanulok, és ennek során találkozom eléggé meglepő dolgokkal is. Az egyik ilyen téma: nem kizárólag azok szenvednek az elme megbetegedésében, akik a zárt osztályon vannak, hanem mindnyájan beleeshetünk kisebb-nagyobb elmezavarokba, rövidebb-hosszabb időszakokra. Van aki tartósan úgy is marad, ha nem oldódnak meg a konfliktusai. Ezt boncolgatom ebben az írásban: Elmebetegségeről másképpen.
Az círás rávilágított különös magaviseledre KERETES, - a nagybetük iránti vonzalmadra, és amocskolódásra - annak is az alpári változatára. Megjegyzem, tiltakozásod az észrevételekkel kapcsolatban, mármint, hogy normális vagy, nem meggyőző. Nézz szembe a betegségeddel! Figyelemmel kísérlek és kívánom, hogy légy egyszerűen normális, mint Hamvas Béla Mágia Sutrájának embere. Talán még nem késő, old meg a konfiktusodat szegény ember, a mai nap péntek 13. alkalmas kezdet... |
|
keresztkem |
|
NEM ORDIBÁLOK, CSAK NAGYBETŰKKEL IROK--DE EZT ELMONDTAM MÁR VAGY HÁROMEZERSZER.ÉS "EZT" MEGTESZEM A JÖVŐBEN IS! TETSZIK-NEM TETSZIK AKÁRKINEK. ÚGYHOGY FÖLHIVOM A FIGYELÉMÉT: NE FIGYELMEZTESSEN OLYAN "VÉTEKRE", MELYET NEM KÖVETEK EL! KERESZTKEM |
|
|
keresztkem |
|
MEZTELEN A SEGGED! VÉN BAROM. keresztkem |
|
alexander |
|
A nagy intelligencia teszt: Tény, hogy a mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért. STIGMA, ahogy felszólítják a várandós kismamáka! 2014. zsidó befektetők liberalizációjának felvezetése, a meghiusult velencei kaszinó projekt zsidó befektetőinek pere, amelyben 120milliárd ft kártérítést követelnek elmaradt haszon címén hazánkon...még szerencse, hogy nem dollárban számoltak! Orbán meztelen! Íme, egy társaság, amellyel nem szabad üzletelni...és orbán mégis...nem kóser ez, a vak is látja, vagy ez is csak provokáció, mint anno az izraeli foci meccs? |
|