Téma: Dühöngő (csak erős idegzetűeknek) |
|
|
Rendes Kis |
|
Csak azt törlöm, amikor gusztustalankodik. Általában akkor sem törlöm, csak áthelyezem az "erős idegzetűeknek" vészjelzésű rovatokba. |
|
küssszvágócsér |
|
Ne tessék haragudni, de Ön NEM ÉRDEMLI MEG "AZT" a részemről, hogy egy fél sorát is elolvassam. Mert Önnek én csak addig vagyok "érdekes", ameddig egyetértek Önnel. Ha nem értek egyet, akkor még a pontot meg a vesszőt is KITÖRLI abból, amit én írtam. Ez az erkölcsi mentalitás számomra legalábbis: követhetetlen. |
|
hümér |
|
Ejnye, há' kiből tör ki??? Mit nem értesz, te kis "sokgenerációs értelmiségi"?
|
|
tiszavirág |
|
Képtelen vagy tartani a pofád, te vadbarom? Egy ideig bírod, de azután mindig kitör belőled a végtelen zéró. Üsd be a gugliba, "antiszociális személyiségzavar", na az vagy te. Szállj le rólam, és tűnj el a picsába! |
|
hümér |
|
na ja, illyen egy sokkgenerációs értelmisegg, minden renccerben fulmetal ..
|
|
rintintin |
|
Nem kérdezek--apafej.Megállapítok. Fontos dolgokat--atyalapatyala. |
|
|
panda |
|
Üvöltözni sem illik! |
|
|
panda |
|
Ne ordibálj, lécci.. |
|
rintintin |
|
MÁR MONDOTTAM VOLT: SENKI NEM KIABÁL. |
|
panda |
|
Miért kiabálsz, ficere? |
|
|
panda |
|
Nem illik üvöltözni sem! |
|
|
|
hulot |
|
Ritka nagy barom vagy te. A családod hogy bírja? |
|
panda |
|
mi van faszkalap, nem értetted a kérdést?
|
|
keresztkem |
|
1.) NEM "ÚGY" VAN", ahogyan írni tetszik. 2.) Nem "magyarázok semmit" csak hülyére röhögöm magam az Ön zseniális(-an) szar, holdvilágseggnagyképű--nehogy megpukkanjonmá'azéé'(!)-- ú.n. humorérzéknyi magabiztosságosságán. 3.) Összekakálom -- a "röhögésbül kifolyólagossan" --magamat olyannyira szellemesnek teccik VANNI. 4.) MARAGGYUNKANNYIBAN: TÖKHÜLYESÉGET TECCETT IDEBÖFFENNI. k.k. |
|
keresztkem |
|
MIT "BUKTAM" ÉN EL? HISZ' ÖN AZT SE TUDJA MIRŐL BESZÉLEK, HOGY EGYÁLTALÁN ITT MIRŐL VAN SZÓ. BASSZAMEG MAGA HÜLYEÁLLAT SEGGBAROM!MINDENESTERRE--BIZTONSÁG KEDVÉÉRT-LÓFASZT A SEGGÉBE ÉS KINYALHATJA A SEGGEM.JOBBAN TESZI HA KUSSOL A DISZNAI KÖZÉ HÜLYEPARASZT AMIG JÓL VAN! K.K. |
|
keresztkem |
|
SÉRTEGETÜNK? SÉRTEGETÜNK? PERSZE ÖNNEK SZABAD.... keresztkem |
|
panda |
|
Hány a hányadék. Csak egy. Nem sok.
|
|
keresztkem |
|
NEM ÜVÖLTÖZÖM ÉS NEM IS ÜVÖLTÖZTEM SOHA--LEGFÖLJEBB NÉHA NAGYBETŰKKEL IROK, AMIT A JÖVŐBEN IS MEGTESZEK.ÜVÖLTÖZÉS NÉLKÜL, CSENDBEN. AKINEK NEM TETSZIK..TEHET NEKEM EGY SZIVESSÉGET... keresztkem |
|
alexander |
|
Kerets, rossz ripacs vagy a hüjje modoroddal. |
|