Téma: Dühöngő (csak erős idegzetűeknek) |
|
rintintin |
|
Nem kérdezek--apafej.Megállapítok. Fontos dolgokat--atyalapatyala. |
|
|
hulot |
|
Ritka nagy barom vagy te. A családod hogy bírja? |
|
panda |
|
mi van faszkalap, nem értetted a kérdést?
|
|
keresztkem |
|
1.) NEM "ÚGY" VAN", ahogyan írni tetszik. 2.) Nem "magyarázok semmit" csak hülyére röhögöm magam az Ön zseniális(-an) szar, holdvilágseggnagyképű--nehogy megpukkanjonmá'azéé'(!)-- ú.n. humorérzéknyi magabiztosságosságán. 3.) Összekakálom -- a "röhögésbül kifolyólagossan" --magamat olyannyira szellemesnek teccik VANNI. 4.) MARAGGYUNKANNYIBAN: TÖKHÜLYESÉGET TECCETT IDEBÖFFENNI. k.k. |
|
keresztkem |
|
MIT "BUKTAM" ÉN EL? HISZ' ÖN AZT SE TUDJA MIRŐL BESZÉLEK, HOGY EGYÁLTALÁN ITT MIRŐL VAN SZÓ. BASSZAMEG MAGA HÜLYEÁLLAT SEGGBAROM!MINDENESTERRE--BIZTONSÁG KEDVÉÉRT-LÓFASZT A SEGGÉBE ÉS KINYALHATJA A SEGGEM.JOBBAN TESZI HA KUSSOL A DISZNAI KÖZÉ HÜLYEPARASZT AMIG JÓL VAN! K.K. |
|
keresztkem |
|
SÉRTEGETÜNK? SÉRTEGETÜNK? PERSZE ÖNNEK SZABAD.... keresztkem |
|
panda |
|
Hány a hányadék. Csak egy. Nem sok.
|
|
keresztkem |
|
NEM ÜVÖLTÖZÖM ÉS NEM IS ÜVÖLTÖZTEM SOHA--LEGFÖLJEBB NÉHA NAGYBETŰKKEL IROK, AMIT A JÖVŐBEN IS MEGTESZEK.ÜVÖLTÖZÉS NÉLKÜL, CSENDBEN. AKINEK NEM TETSZIK..TEHET NEKEM EGY SZIVESSÉGET... keresztkem |
|
alexander |
|
Keretes, te egy, konok hüjegyerek szintjén létezel, ezért teljesen felesleges időt pazarolni rád...régen rossz annak, akit te védelmezel! |
|
|
keresztkem |
|
NEM TÉVESZTETTEM EL. TE NYAAD KI! keresztkem |
|
panda |
|
Mi van, eltévesztetted a házszámot? |
|
keresztkem |
|
Akkó' nyaad ki a s..em!Vedd kegynek! keresztkem |
|
|
alma |
|
Te kis pedofil perverz! |
|
keresztkem |
|
ÜVÖLTÖZIK A JÓ KÚRVA ÉDESANYÁD HÓTTKÓROS FASZA-TE BAROM! MONDOM KULTÚRÁLT CSENDBEN. EGYÉBKÉNT NYALD KI A SEGGEM! IGY MÁN' JÓ? TE ÁLLAT! KUSS!!! LE VAGY SZARVA! |
|
mandala |
|
Ejnye, te keresztények szégyene, miért üvöltözöl??
|
|
keresztkem |
|
AKKÓ' CSENDBE TEHECC EGY SZIVESSÉGET. keresztkem |
|
mandala |
|
Miazhogy! Egy üvöltöző siheder!! ;----D Keresztény.
|
|
keresztkem |
|
Nem "ágálok"."Ágálás" nélkül is KINYALHATOD A SEGGEM TE BAROM! Kuss!Elmész te a jó k..va édesanyádba! keresztkem
P.s.: (A "kéjenc", az PONTOS "j" -vel írandó--és nem "l"-ipszilonnal te idióta hülyeállat! Ennyit illene tudni az "elemi" iskola 2.osztályát elvégzett mongolidiótának, aki te vagy--VÉN BAROM SEGGFEJ!) KUSS! |
|
alexander |
|
Hiába ágálsz, szavaid visszahullanak romlott fejedre. Nem kell neked félcédula, hiszen önmagadról állítasz ki PLEPNIT, félcédulás, kélyenc keretlegény...imádkozz meghasonlott, hasadt öregasszony lelkedért, amiért megbotránkoztatod a kicsinyeket. |
|
keresztkem |
|
MI A LÓF..SZ AZ A RACZKA, maga hülyeállat--csak aztat tunnám! keresztkem |
|
keresztkem |
|
Sza..rok az ú.n. "intéseidre" te CIMERES IDIÓTA! A te ú.n. "intésed" NEM INTÉS, de cukrozott majonézes lóf..sz. keresztkem |
|
alexander |
|
Megbocsátok bigott öregasszonyoknak, de neked keretlegény, szembe kell nézned intésemmel. Se szív, se ész hozzászólásodat gyüli tempó szövi át. Nergál már megsebezte hatalmas egódat, mindegy is már, hogy mit fecsegsz...könnyűnek találtattál meghasonlott félcédulás... |
|