Téma: Dühöngő (csak erős idegzetűeknek) |
|
|
|
tiszavirág |
|
tiszavirág Olvasva | Válasz | 2016. november 09. 01:27 | Sorszám: 60 Ha az államtól várják a segítséget, az bizony csak közpénzzel tud segíteni, vagy úgy, hogy direkt odaadja, vagy úgy, hogy valami adóról lemond.
tótumfaktum Olvasva | Válasz | 2016. november 16. 10:34 | Sorszám: 62 Te rettenetesen buta vagy. :-(
Semmi baj nincsen azzal, ha valaki nem ért velem egyet és azt kulturált módon, normálisan kifejti, hogy miért nem. De nézd meg ennek a primitív bunkónak a hozzászólásait irányomban! Ez a sokadik ilyen megjegyzése. Ez mást sem csinál, csak nettó személyeskedik és a becsületembe gázol. Ha ismerném a szemét állatját, már régen pépesre verném azt a nyomorult primitív pofáját!
|
|
|
|
|
|
küssszvágócsér |
|
Sok hibám van valóban, de abban nagyon-nagyon tévedni tetszik, hogy bármilyen hibámat--úgymond--"másokra" hárítanám. Minden hibám oka ÖNMAGAM VAGYOK. Egyrészt. Az Önök problémája velem az, hogy tévesen hiszik hibámul azt, amit hibámnak hisznek. De még ha valódi hibáimat is vélnének "fölfedezni" ÉN AZOKAT SEM(!) HÁRITOM és nem is HÁRITOTTAM SOHA "másokra". A VALÓDI HIBÁIM OKA ÖNMAGAM VAGYOK! Viszont azoknak a hibáimnak a 99,9%-a amiket Önök hibáimul hisznek EGYSZERŰEN NEM LÉTEZIK! Fogódzkodjék meg: igenis NEM LÉTEZIK! A létező hibáimat meg nem ismerik. Mert Önök csak tipusembereket ösmenernek, s csak tipussablonokat, s aszerint a nálam Önök által fölfedezett hibák tényleg létezhetnének--ha én tipusember lennék.De nem vagyok... Hiszik-nem hiszik, NEM ÉRDEKEL, de így van és PUNKTUM. |
|
mpd |
|
Hát az télleg szar ügy. |
|
|
panda |
|
Mindent tud. Az a hibája. |
|
mpd |
|
Mer van neki hibája?
|
|
Rendes Kis |
|
Valami pszichés zavar. Hárítás. Másokra projektálja a saját hibáját. |
|
|
|
küssszvágócsér |
|
KUSS! ELMÉSZ TE A JÓ KÚRVA ÉDESANYÁD HÓTTKÓROS PICSÁJÁBA, HÜLYEÁLLAT. |
|
mpd |
|
Mi baja a vén csibésznek? |
|
Rendes Kis |
|
A betegségére való tekintettel elnézem Magának ez újabb szidalmat. |
|
mpd |
|
Hülyeség felhúzni magad miatta!!! Fogd föl derűsen. |
|
panda |
|
Tudatosan csinálja. Ennyire nem lehet hülye senki sem. Egyszer már elmentem innen inkább én... de most nincs kedvem.. ( Abból látszik leginkább, hogy csak szórakozik, amikor egy szimpla tévedésének kijavítását sem bírja elviselni... csak turbózza tovább. ) |
|
mackó |
|
Javaslom a válasz nélküli opciót, hisz nyilvánvaló a tisztánlátás hiánya. Megeshet ez majdan velünk is, ezért haragudni sem szabad. Volt már büntetés a fórum íratlan szabályai mintájára, a legsúlyosabbat mégsem szabnám ki rá, hisz látom a korlátjait. És ez még csak fokozódni fog ... |
|
panda |
|
Mi van, te szerencsétlen, nem tudod értelmezni az összefüggő hozzászólásaimat sem??? És még te akarsz itt észt osztani politikai téren is? Pedig, gyurcsány a haverod!...
|
|
küssszvágócsér |
|
BAROM! A BÉRMÁLKOZÁS SZENTSÉG, MELY CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG EGYSZER(!!!) VEHETŐ FÖL. HÜLYE HATÖKÖR SEGGFEJ! MÉG ENNYIT SE' TUD, ANNYIRA HÜLYEÁLLAT. KUSSOLJON ÉS FOGJA BE A MOCSKOS POFÁJÁT! |
|
|
panda |
|
Az a lényeg, hogy te is bérmálkozzál. Sokszor!
|
|