Téma: Dühöngő (csak erős idegzetűeknek) |
|
|
|
tiszavirág |
|
tiszavirág Olvasva | Válasz | 2016. november 09. 01:27 | Sorszám: 60 Ha az államtól várják a segítséget, az bizony csak közpénzzel tud segíteni, vagy úgy, hogy direkt odaadja, vagy úgy, hogy valami adóról lemond.
tótumfaktum Olvasva | Válasz | 2016. november 16. 10:34 | Sorszám: 62 Te rettenetesen buta vagy. :-(
Semmi baj nincsen azzal, ha valaki nem ért velem egyet és azt kulturált módon, normálisan kifejti, hogy miért nem. De nézd meg ennek a primitív bunkónak a hozzászólásait irányomban! Ez a sokadik ilyen megjegyzése. Ez mást sem csinál, csak nettó személyeskedik és a becsületembe gázol. Ha ismerném a szemét állatját, már régen pépesre verném azt a nyomorult primitív pofáját!
|
|
küssszvágócsér |
|
"Csak" azzal nehogy elő tessék állni, hogy a "törlés" meg az "áthelyezés" az NEM UGYANAZ, mert annyit tán még én is tudok.....Mindenesetre amit a HELYÉRŐL "ÁTHELYEZ " máshová, az ugyanúgy nincs ott, ahová írni szándékoztam, mint amit "törölt". |
|
panda |
|
Jujj, te tényleg nagyon buta vagy.
Mentő kérdés: Melyik szót nem érted: törölni - áthelyezni. Ugyanazt jelenti? Igyál kevesebbet, ha nem bírod!...
|
|
küssszvágócsér |
|
"..Csak azt törlöm, amikor gusztustalankodik."--egyrészt a #38-ban EZT tetszett írni,ma 12 ó 43-kor.Másrészt most legutóbb a #1572-ben meg ezt: "...nem mondtam, hogy csak a gusztustalankodó bejegyzéseit helyezem át." A fönti két mondat között ELLENTMONDÁS van. Mert az elsőben ott van, hogy "csak" a másodikban meg az, hogy "nem mondtam, hogy "csak"....". Most akkor mondta vagy nem mondta?--kérdezteti az én "rendőrzsizma metsző éles logikám"! |
|
Turáni |
|
HAJRÁ ÉN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
küssszvágócsér |
|
Szellemessége az eget verdesi. Vigyáznom köll, hogy a hatalmas nagy kacagástúl meg ne fullaggyak.... |
|
Rendes Kis |
|
Magának olyan metszően éles logikája van, mint 1 pár 46-os méretű rendőrcsizmának. Azt mondtam, hogy a gusztustalankodó bejegyzéseit (általában) nem törlöm, hanem áthelyezem, és ez így igaz. Azt nem mondtam, hogy csak a gusztustalankodó bejegyzéseit helyezem át. |
|
küssszvágócsér |
|
P.s.: Megsúgom Önnek: nincs több ú.n. "lelki defektusom", mint Önnek vagy bárki másnak. Csak Ön a ROSSZ LELKIISMERETE--és persze a rossz-hiányos emberismerete--okán "kínjába' ilyen csacsiságot eszel ki. Ebbe' nyugodtan belenyugodhat. |
|
|
Rendes Kis |
|
Öregem, Magának valami lelki defektusa van (ezt eddig is tudtuk). Ha Magának örömet okoz, hogy ártatlanul szidalmaz engem, ám tegye, lelke rajta. Legalább így én osztozom Jézus sorsában ...
|
|
küssszvágócsér |
|
".Ne tessék haragudni, de Ön NEM ÉRDEMLI MEG "AZT" a részemről, hogy egy fél sorát is elolvassam. Mert Önnek én csak addig vagyok "érdekes", ameddig egyetértek Önnel. Ha nem értek egyet, akkor még a pontot meg a vesszőt is KITÖRLI abból, amit én írtam. Ez az erkölcsi mentalitás számomra legalábbis: követhetetlen." Ebben ugyanis NINCS SEMMILYEN "GUSZTUSTALANKODÁS"! Vagy ha Ön szerint van, akkor az Ön írásaiban TÖBB "gusztustalankodás" van, mint az enyéimben. Maradjunk annyiban: Ön ÖNKÉNYESEN és szubjektive óhajtja megállapitani MI--per definitionem-- A GUSZTUSTALANKODÁS. De ezen túlmegyek: Ön "itélni akar elevenek és holtak fölött"! No, ez az igazi "gusztustalanság"! |
|
|
panda |
|
Küssszködsz, öcsi?... |
|
Rendes Kis |
|
Csak azt törlöm, amikor gusztustalankodik. Általában akkor sem törlöm, csak áthelyezem az "erős idegzetűeknek" vészjelzésű rovatokba. |
|
küssszvágócsér |
|
Ne tessék haragudni, de Ön NEM ÉRDEMLI MEG "AZT" a részemről, hogy egy fél sorát is elolvassam. Mert Önnek én csak addig vagyok "érdekes", ameddig egyetértek Önnel. Ha nem értek egyet, akkor még a pontot meg a vesszőt is KITÖRLI abból, amit én írtam. Ez az erkölcsi mentalitás számomra legalábbis: követhetetlen. |
|
|
küssszvágócsér |
|
Legalább "ennyivel" betarthattam Önnek. Kár hogy csak ennyivel, mer' eredetileg egy kapanyéllel akartam vón' fejbevágni....ahogyan civilizált európéereknél szokás. |
|
hümér |
|
Há', kiabál, mi van abba'?? Semmi!
|
|
mpd |
|
Nem gondolja Vénség, hogy egy hangyatökényit elragadtatta magát? |
|
|
mackó |
|
Szerintem ebben a pillanatban kellene önként letenni a billentyűzetet. |
|
rintintin |
|
SZÉTDURRAN A NAGY HÜLYE TÖKFEJE ATTÓL A MARHANAGY OKOSSÁGÁTÓL.ELMEGY MAGA A JÓ KÚRVA ÉDESANYJA HÓTTKÓROS PICSÁJÁBA!BAROMÁLLAT!!! Kuss!!! |
|
negyven rabló |
|
Túl azon, hogy ön nem ismeri a netikett szabályait (a nagybetű=kiabálás), tájékoztatom arról, hogy a kurva egy főnév, ami alatt a testük áruba bocsátásával pénzbeli hasznot húzó nőket értjük, a kúrva, pedig a kúrni ige (szleng) jelen idejű, befejezett cselekvést jelentő változata. (Magyarul ez azt jelenti: Meg van dugva a lotyó, ribi cafka,prostituált, utcalány, kéjhölgy, kurtizán, szajha, örömlány, perdita, prosti, céda, cemende, cafka, kokott, repedtsarkú, éjszakai pillangó, rüfke, bárcás, hetéra, sarkonálló.
Persze a mondat eleje színtiszta germanizmus! |
|
|