Téma: Agy |
|
|
|
|
|
|
|
rintintin |
|
Ön olyannyira romlott és buta, hogy még azt sem tudja: MI AZ, HOGY "FÉREG"? Sem lelki sem fizikai értelemben nem tudja.( azt hiszem most ide "kopírozza"--vagy kopírozná-- egy jólfejlett svábbogár, vagy csótány fotóját--ez az ön stílusa ugyanis.De mostmár még ezt sem teszi, mert "lelepleztem" a romlottságát:ám ha nem szóltam volna, ezt vagy valami ilyesmit tett volna.) IMÁDKOZZON URAM INKÁBB! EZT TANÁCSOLOM INKÁBB ÖNNEK.MINTSEM HOGY ROSSZINDULATÚ BUTASÁGOKAT FIRKÁSSZON ÁRTATLAN EMBEREKRŐL, AKIK ÖN SZERINT MEGRONTJÁK A "NEMZETET"--ÖN SZERINTI: FÉRGES BELVILÁGUKKAL.Miközbe' nem az ő lelkületük romlott, hanem az öné.Persze az Úr előtt az őné SEM(!) végzetesen.Fogja föl, ha még tudja! |
|
panda |
|
Röhejes vagy, ezzel az emberrel(!?) nem (csak) a nagybötükkel van baj. A belvilága férges, ha ezt nem veszitek észre, akkor ennek a nemzetnek vége..
|
|
Rendes Kis |
|
Nézzük csak: ----------------------- TESSENEK SZíVESEK LENNI TUDOMÁSULVENNI: ENGEM ÖNÖK NEM(!!!) OKTATHATNAK KI! Akkor sem, ha igazuk van, s akkor sem ha nincs. Ezt egyszersmindenkorra jobb ha megjegyzik MINDANNYIAN! Miért? Azért mert nekem már a HIBÁZÁSHOZ is JOGOM--vagy másnéven--JUSSOM VAAN. Ezt vagy képesek ésszel fölfogni vagy nem, de ha nem, az sem érdekel. Én mindent úgy teszek, ahogyan ÉN és CSAK ÉN(!) helyesnek és jónak látok. Hosszú életem folyamán eddig sem befolyásolt senki semmiben és ezután sem fog. Erre bárki "mérget vehet". ----------------------- Hát, árnyalatnyival jobb, de azért az öregbetűk még így is eléggé szúrják a szemet. Hümér kolléga, hogy tetszik ez a kompromisszum ? |
|
mpd |
|
Kompromisszumok nem jöhetnek szóba? Pl. elnézzük az öregbetűket, de az írásjelek után cserébe nyomjon mán egy szóközt..... |
|
rintintin |
|
TESSENEK SZíVESEK LENNI TUDOMÁSULVENNI: ENGEM ÖNÖK NEM(!!!) OKTATHATNAK KI! Akkor sem, ha igazuk van, s akkor sem ha nincs.Ezt egyszersmindenkorra jobb ha megjegyzik MINDANNYIAN! Miért? Azért mert nekem már a HIBÁZÁSHOZ is JOGOM--vagy másnéven--JUSSOM VAAN.Ezt vagy képesek ésszel fölfogni vagy nem, de ha nem, az sem érdekel. Én mindent úgy teszek, ahogyan ÉN és CSAK ÉN(!) helyesnek és jónak látok.Hosszú életem folyamán eddig sem befolyásolt senki semmiben és ezután sem fog.Erre bárki "mérget vehet". |
|
mackó |
|
Petőfi írt egy verset Egy goromba tábornokhoz. Nem sokkal halála előtt. Nem írt nagy betűkkel. Nem használt trágár szavakat. Csak írt, s tisztán és világosan kifejezte nemtetszését. Ajánlom ezt a verset elolvasni pro és kontra minden szereplőnek. Attól teljesen függetlenül, hogy kinek van igaza. |
|
hümér |
|
Guminőt kellene inkább választanod, az mégiscsak jobb mint egy fogkefe, hát nem?! :-D
|
|
rintintin |
|
NEM "ORDIBÁLOK" ÉS NEM IS VAGYOK "SÜKET".ÖN VISZONT FARAGATLAN TAHÓ, MERT EGYFOLYTÁBAN, ÉVEK ÓTA, SZÜNTELENÜL SÉRTEGET--BUNKÓ TEGEZŐ STILUSBAN--PEDIG AZ "ILYENEKKEL", MINT ÖN NEM ISZOM PERTUT. |
|
hümér |
|
Persze, és ordibálsz vele is, mert azt hiszed, hogy süket is .. |
|
Rendes Kis |
|
Arctalan senkik csak ne reklamáljanak. Mutasd meg az arcod és teljes jogú taggá válhatsz. |
|
rintintin |
|
Nem! Még a saját fogkefémet is önözöm. |
|
hümér |
|
Még a sajátoddal sem tegeződsz? |
|
|
hümér |
|
elmentek otthonról ... |
|
rintintin |
|
Valóban "nem igénylem" a méltánylásomat Öntől--meg másoktól sem(!)-- de ha mégis "méltányol" azt keresztényi szerettel és nagyrabecsüléssel MEGKÖSZÖNÖM. |
|
jojoba |
|
Látja Kedves Rintintin! Én méltányolnám, ám ha nem igényli... |
|
jojoba |
|
Idézet: A fórum-hozzászólás: publikáció, az egész világ olvashatja.
Már ha nem cenzúrázzák ki! Annak ellenére, hogy egyetlen kifogásolható képet, vagy hozzászólást sem tartalmaz! |
|
Rendes Kis |
|
Nohát éppen egy tisztes családapához és boldog nagyapához méltatlan, inkább 1 éretlen kölyökre jellemző, hogy bohócot csinál magából és nyegle módon semmibe veszi a beírásait olvasók szempontjait. Én is bosszantónak találom, hogyha vadidegenek tegeződnek. De mi, 1 fórum törzsközönsége nem vagyunk egymás számára vadidegenek, inkább munkahelyi kollégákhoz, konkrétan: újság- szerkesztőséghez hasonlítunk, nem érdemes fönntartanunk a magázódással jelzett, nyársat nyelt hivatalos beszédmódot. |
|
mackó |
|
Szerintem nem büntetés kilátásba helyezés a célja RK-nak, hanem hogy az Ön mondandóját jobb, ne adj' Isten elfogadható csomagolásban láthassuk. |
|