Téma: Kedves háziállataink |
|
Felkesz Deneverr |
|
Te nem azt nem érted, hogy nekik!... Jó offolást, azé', tovább! .. ;-D
|
|
negyven rabló |
|
Jójó, de lássuk be, hogy ez nem mindennapi! A többmillió kutya-macska kapcsolatból egy. Tudom, hogy most legalább száz ilyet tudsz betenni, de ezek egyike sem bizonyítja, hogy a kutyák és a macskák szeretik egymást! Egyébként aranyosak! |
|
negyven rabló |
|
Érteni vélem. Nekik mint állatoknak természetesen semmi! |
|
|
negyven rabló |
|
Dehogynem! Kötelezően! A róka a csirkét, a farkas a bárányt, a medve a vadászt, aki szopni jár hozzá, bár le akarta lőni... |
|
|
negyven rabló |
|
A kutyához képest a macska, a macskához képest a kutya! Mindenesetre ők már feladták az egyéniségüket, Eu polgárok lettek! |
|
gajo |
|
Melyik a migráns? |
|
|
|
|
|
Omniscient |
|
Perszehogy! "Kedves" is, és moslékot eszik. |
|
vanna17 |
|
igen, sajnos a patkány háziállat.. bosszantó vendég..de házi..speciel a civilizáció " terméke"...nem is tudom, hogy ez a típusú patkány élne valahol vadon... |
|
|
schlempe |
|
Tessen mondani--kérdem twisztelettel: A DÖGLÖTT PATKÁNY AZ HÁZIÁLLAT? Mán' ha a pinecébe döglött meg, akkó'.... |
|
negyven rabló |
|
https://www.napicuki.hu/magyar/oldalak/vegyel_nekem_uditot Persze ez nekünk ez tetszik, mert azt gondoljuk, hogy az állat úgy működik mint mi. Hát nem! Az állat képviselné azt a természetes viselkedésmódot, amit mi már régen elveszítettünk. Megcsináltuk magunknak pl. a kutyát, de nem törődünk azzal, hogy neki milyen igényei vannak. Nem tudjuk, nem érdekel minket, hogy az általunk kitenyésztett fajták a mi igényeinken kívül megfelelnek-e a saját igényeiknek?! Pl. vizslát, németjuhászt tartunk a hatodikon, egész nap egyedül vannak. Délután levisszük pisilni! 20 percet adunk nekik egész addig amíg rájövünk/vagy nem, hogy nem elég az esti simogatás, nyalakodás! Lakásban legföllebb az erre kitenyésztett ölebeket szabad/na tartani! Abnormális világ! |
|
Felkesz Deneverr |
|
http://444.hu/2016/01/09/egy-fegyveres-magat-jezusnak-kepzelo-ferfi-el-akarta ...
Az esemény még szerdán történt, pénteken már – intenzív megfigyelés mellett– ki is engedték.
A 49 éves Scott Stockert kutyarablási tervéről a minnesotai szolgáltatok figyelmeztették az amerikai elnök testőrségét, a Secret Service-t. A férfi nem csak azt állította a hatóságoknak, hogy ő Jézus Krisztus, hanem azt is, hogy a két szülője John F. Kennedy és a Marilyn Monroe. Amikor elkapták, csak ennyit mondott:
"Nem tudjátok, kivel szórakoztok. Szétbaszom a életeteket."
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Nálam egy macska ugrott fel a hordozható (röhej, cca. 3 q) cserépkályára fűtési szezonban, tehát nem kellett bekapcsolnia...
Először és utoljára.
A kis talpai (ujjai helyesebben) nem égtek meg, de többet nem ugrott derék magasságú objektumokra. Ebbe a halmazba nem estek bele az ágyak, székek és az 1,7-es cserépkályha.
Az ételt nyugodtan az asztalon, tűzhelyen lehetett hagyni.
Az utóbbi hetekben nem én engedem be a macskát, hanem Hucul kutyám. Ő is ki tudja nyitni az ajtót, akár kifele nyílik, akár befelé, mint néhai Barkó.
(Zárkóznom kell a bisztonsági főnököm miá) |
|
mpd |
|
Lassan beengedjük néha kis időre a macskákat. Minden ősszel kínszenvedés, mire lenyugszanak. Ösztönösen körbejárják és vizslatják a helyiséget, addig nem hajlandók a kosarukba kushadni amíg fel nem térképezték a legutolsó zugig. Ez pl. azzal járt tegnapelőtt, hogy Muki kandúr felugrott az indukciós lapra, és BEKAPCSOLTA. (Rajta volt a teafőző is) A családtagok meg egymásra mutogattak: te főzöl teát? |
|
|
Cirus |
|
Na ez lehetséges. A férj is mindig azt mondja, én vagyok az anyjuk. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Azt azé megnézném, hogy mit csinálna macska koma ilyen helyzetben... A padlózat elég kemény általában... ;-)) |
|
mpd |
|
Még ha nem lenne felnőtt, akkor is kitalálná. Persze, lehet, hogy előbb teletrottyantaná a fürdőkádat, de végül rájönne biztosan. |
|