Téma: Határterületek a tudományban |
|
gajo |
|
Kérhetsz menedékjogotKína, É-Kórea, Kuba |
|
mackó |
|
Remélem sokan vagyunk... |
|
mackó |
|
Á, én egy anyaföldhöz kötött lélek vagyok, nem megyek én innen sehova, csak a föld alá. Ha kiérdemlem. |
|
mandala |
|
Szóval, te is azt mondod, hogy el lehet menni innen kéremszépen, csak tessék!? ..
|
|
mackó |
|
Úgy gondolom, előbb a szocializmus alapjait kell úrja lerakni. Vagy hogy mondták... |
|
mandala |
|
Határ. Terület. Disszidálók ültetvénye.
Mit tegyen az, aki disszidálni szeretne? Ma már minden magyar ki van rekesztve ez alól??? |
|
Bátky János |
|
Apropó, hova tűnt a kékről Klaus? Vegy el se tűnt, csak más néven ír?... |
|
Bátky János |
|
Emlékezz Szent Tamás esetére. Nincs senki, akit ne lehetne megfogni valamivel, ebben biztos vagyok, nincs leveszett lélek Még ha Klaus Matefit írtad volna, elgondolkodnék... |
|
szalonna |
|
Gondolj a tékozló fiúra és szállja magadba, fiam. |
|
gajo |
|
Közben meg Honfi atyeistát pátyolgatod. |
|
|
Bátky János |
|
Odaát küzdök fogcsikorgatva az istengyalázó, Jézusszomorító, vad materialista, szemi-ateista népekkel, minden tudásomat beleadva... |
|
|
|
Bátky János |
|
Néztem, de túl komplex. A forrása első lépésben nem érdekes, csak az hogy mit csinál. Vajon elég lehet-e, hogy a belsőt elválasztja megkülönbözteti a külsőtől? Nem tudom. |
|
|
|
|
mandala |
|
A lé határozza meg a tudatot.
|
|
mackó |
|
Önmagunk és a valóság közvetlen átélése? |
|
Bátky János |
|
Tudnátok adni korrekt definíciót a tudatra? |
|
mandala |
|
Kipróbáltam újra, nem rosz, nem rosz! (FLAC formátumú fájlnál egy kissé jobban fel kell tekernem a hangerőt...)
|
|
HAME |
|
hehe, ha valami határtudomány, akkor az a hifi. Le lehet húzni a zinternetről a HiFi Magazin összeset. Húzd le, pakold szét (már ha sikerül, mert a tartalomhoz méltóan olyan idiótán van összepakolva, hogy csak manuálisan lehet évfolyamonként és könyvtáranként szétcsomagolni ), aztán győzz csodálkozni. A kedvenc ezoterikusaid ezekhez képest száraz szobatudósok. Különös tekintettel a 4 dimenzió című soroztra. |
|
Bátky János |
|
Csillagszökevényeket kapott el a Hubble Index - ugyelet@mail.index.hu | 2009. január 9., péntek 10:35 A Hubble Űrtávcső most közzétett felvételein nagy sebességgel mozgó csillagok által a környező intersztelláris gázba rajzolt mintázatok láthatók, melyek hol egy nyíl hegyére, hol egy üstökös csóvájára emlékeztetnek, írta a Magyar Csillagászati Egyesület híroldala.
http://index.hu/tudomany/urkutatas/sziki090109/ |
|
|