Téma: Határterületek a tudományban |
|
gajo |
|
Kérhetsz menedékjogotKína, É-Kórea, Kuba |
|
mackó |
|
Remélem sokan vagyunk... |
|
mackó |
|
Á, én egy anyaföldhöz kötött lélek vagyok, nem megyek én innen sehova, csak a föld alá. Ha kiérdemlem. |
|
mandala |
|
Szóval, te is azt mondod, hogy el lehet menni innen kéremszépen, csak tessék!? ..
|
|
mackó |
|
Úgy gondolom, előbb a szocializmus alapjait kell úrja lerakni. Vagy hogy mondták... |
|
mandala |
|
Határ. Terület. Disszidálók ültetvénye.
Mit tegyen az, aki disszidálni szeretne? Ma már minden magyar ki van rekesztve ez alól??? |
|
Bátky János |
|
Apropó, hova tűnt a kékről Klaus? Vegy el se tűnt, csak más néven ír?... |
|
Bátky János |
|
Emlékezz Szent Tamás esetére. Nincs senki, akit ne lehetne megfogni valamivel, ebben biztos vagyok, nincs leveszett lélek Még ha Klaus Matefit írtad volna, elgondolkodnék... |
|
szalonna |
|
Gondolj a tékozló fiúra és szállja magadba, fiam. |
|
gajo |
|
Közben meg Honfi atyeistát pátyolgatod. |
|
|
Bátky János |
|
Odaát küzdök fogcsikorgatva az istengyalázó, Jézusszomorító, vad materialista, szemi-ateista népekkel, minden tudásomat beleadva... |
|
|
Bátky János |
|
Akkor legalább azt a kis időt, amíg a kék nem megy, kitöltheted egynémely munkával:P |
|
mackó |
|
Viszont a kék (nálam zöld) Gondola fóruma állandóan eléri működőképességének határát. |
|
Bátky János |
|
Hé, kedves emberek, ez nem a "Miért vagyok sokkal jobb számítástechnikából, mint Ti, csenevész többiek?" című topik! |
|
mandala |
|
( Mondjuk, többnyire az S/PDIF digitális kimenetet használom, így a gépem konkrét D/A átalakítása sem játszik .. )
|
|
mandala |
|
Majdnem. Rontani viszont tudnak! Nem kamuból mondtam amit mondtam. Egy gépen belül nemigazán érdekel, hogy mér' rosszabb az egyik mint a másik...
|
|
HAME |
|
a hangminőség inkább a hangkártyádon múlik. Amíg az AC97, addig felesleges hangminőségről beszélni. Nincs az a szoftver, ami kompenzálni tudná. |
|
mandala |
|
Ez nem annyira izgat, mivel nem 1 perces dolgokat szoktam vele meghallgatni. A hangminőség az ami igazán számít...
|
|
HAME |
|
Acsicsa egy dolog, de hogy az újabb verzióknak fél percre van szükségük az indulásra a sok hülye csicsa és (általam) sosem használt funkciók miatt, az kissé idegesítő. És persze a fél perc is csak a startupban futtatott rezidens gyorsítóval, mert anélkül percekig is kattoghat, mire elindul... |
|
HAME |
|
Szarkán is láttam karórát, nemcsak Varjún. Sőt Hollón is. Patkányról, disznóról, tehénről, tyúkról, libáról nem is beszélve... |
|
mandala |
|
Szerintem, az inkább szarka lehetett :-D |
|
mandala |
|
Igen, az is telepítve van nekem... Lehet, csak lusta voltam tesztelni.. Meg talán mégiscsak vonz engem is a "csicsa" is ..
|
|
HAME |
|
Azt még nem, viszont varjún karórát már igen. |
|