Téma: Határterületek a tudományban |
|
gajo |
|
Kérhetsz menedékjogotKína, É-Kórea, Kuba |
|
mackó |
|
Remélem sokan vagyunk... |
|
mackó |
|
Á, én egy anyaföldhöz kötött lélek vagyok, nem megyek én innen sehova, csak a föld alá. Ha kiérdemlem. |
|
mandala |
|
Szóval, te is azt mondod, hogy el lehet menni innen kéremszépen, csak tessék!? ..
|
|
mackó |
|
Úgy gondolom, előbb a szocializmus alapjait kell úrja lerakni. Vagy hogy mondták... |
|
mandala |
|
Határ. Terület. Disszidálók ültetvénye.
Mit tegyen az, aki disszidálni szeretne? Ma már minden magyar ki van rekesztve ez alól??? |
|
Bátky János |
|
Apropó, hova tűnt a kékről Klaus? Vegy el se tűnt, csak más néven ír?... |
|
Bátky János |
|
Emlékezz Szent Tamás esetére. Nincs senki, akit ne lehetne megfogni valamivel, ebben biztos vagyok, nincs leveszett lélek Még ha Klaus Matefit írtad volna, elgondolkodnék... |
|
szalonna |
|
Gondolj a tékozló fiúra és szállja magadba, fiam. |
|
gajo |
|
Közben meg Honfi atyeistát pátyolgatod. |
|
|
Bátky János |
|
Odaát küzdök fogcsikorgatva az istengyalázó, Jézusszomorító, vad materialista, szemi-ateista népekkel, minden tudásomat beleadva... |
|
|
Bátky János |
|
Nem értem...
Ez jön fel a megaupload-on:
Filename: Joe Zawinul - Stories Of The Da..zip Filesize: 143.33 MB Description: danube
De hogy hol van a download hozzá, azt én nem látom... |
|
mandala |
|
A másodikhoz betett link nem az igazi, ez ajó: : #593 |
|
|
HAME |
|
ez tényleg érdekes. Helyenként kimondottan analóg szintire emlékeztet a hangzás, pedig ´57-ben még az elektromos orgonák se lehettek valami csúcsszuperek. |
|
|
|
Bátky János |
|
Figyelj, ha nagyritkán eljutok egy bölcsészbuliba, gondosan megválogatott műszaki-természettudományos szakszavakkal, tételekkel még ma is komoly tekintélyt tudok magamnak kivívni, a gyengébb idegzetű egyéb vendégek helybe hozzák nekem a sört... |
|
HAME |
|
túlbecsültem volna a mûszaki irányú ismereteid? |
|
Bátky János |
|
Mindig is áhítattal olvastam szakirányú fejtegetéseidet. Így van ez most is. |
|
Bátky János |
|
1740-1744:
Fogalmam sincs komoly dolgokról. Csakis komolytalan dolgokról vannak fogalmaim. |
|
mandala |
|
Én is rákerestem már egy kicsit, tényleg érdekesnek látszik .. Csak gyűjteni szeretek; aztán meg nincs időm(türelmem) végignézni a jó dolgokat, pedig elvileg sok időm van (volt) ilyesmikre.. (A Sorcerer-re még mindig nem szántam rá egy nyugodt, folyamatos két órát ) Kifolyik a "kezeimből" az idő ...
|
|
|