Téma: Határterületek a tudományban |
|
gajo |
|
Kérhetsz menedékjogotKína, É-Kórea, Kuba |
|
mackó |
|
Remélem sokan vagyunk... |
|
mackó |
|
Á, én egy anyaföldhöz kötött lélek vagyok, nem megyek én innen sehova, csak a föld alá. Ha kiérdemlem. |
|
mandala |
|
Szóval, te is azt mondod, hogy el lehet menni innen kéremszépen, csak tessék!? ..
|
|
mackó |
|
Úgy gondolom, előbb a szocializmus alapjait kell úrja lerakni. Vagy hogy mondták... |
|
mandala |
|
Határ. Terület. Disszidálók ültetvénye.
Mit tegyen az, aki disszidálni szeretne? Ma már minden magyar ki van rekesztve ez alól??? |
|
Bátky János |
|
Apropó, hova tűnt a kékről Klaus? Vegy el se tűnt, csak más néven ír?... |
|
Bátky János |
|
Emlékezz Szent Tamás esetére. Nincs senki, akit ne lehetne megfogni valamivel, ebben biztos vagyok, nincs leveszett lélek Még ha Klaus Matefit írtad volna, elgondolkodnék... |
|
szalonna |
|
Gondolj a tékozló fiúra és szállja magadba, fiam. |
|
gajo |
|
Közben meg Honfi atyeistát pátyolgatod. |
|
|
Bátky János |
|
Odaát küzdök fogcsikorgatva az istengyalázó, Jézusszomorító, vad materialista, szemi-ateista népekkel, minden tudásomat beleadva... |
|
|
Rendes Kis |
|
Apukám is azt mondta (amikor arról faggattam, hogy "miért kell nekünk hihetetlen dolgokban hinni ?"), hogy az élet hihetetlen dolog. Vegyük csak azt az 1etlen tényt, hogy a Föld légkörének kémiai potenciálja pozitív. Önmagában már ennek a kialakulása is ~0 valószínűségű. Ezzel együtt azért az életben eléggé könnyű hinni ...
|
|
|
|
Jácintia |
|
Ez az ! nekünk tavaly tavasszal volt 3 hónap kábeltv nélkül - pont elég is volt az a 3 földi adó ... Tiszta pénzkidobás ez a kábelezés is ! Jééé!!! lehet itt is spórolni ! |
|
gajo |
|
csak 3 földi adót tudok fogni. |
|
Jácintia |
|
Egyébként ha nézed éjszaka a Duna II.-n az űrjárműből a Földről készült képeket - hát lakatlannak látszik !!!!!! |
|
gajo |
|
"az élet kialakulásának valószínűsége"
Ezt ismerjük. 0 |
|
Bátky János |
|
Én azt hiányolom, hogy az egyenletben nincs benne annak valószínűsége, hogy találkoznak is... bár az amerikai filmek szerint ez 100%. |
|
|
negyven rabló |
|
Idézet: A csillagok számán kívül mindegyik másik tényezőt csak találgathatjuk.
Háát...? N=0 (a mai ismereteink szerint)-> R (ismerjük az általunk belátható távolságban, de fogalmunk sincs a valóságról -> fp (ismerjük az általunk belátható távolságban) -> ne (az általunk gondolt, az élethez szükséges feltételekkel) -> fl. (ua.) -> fi. (ua.) -> fc. (ua.) -> L. (mai ismereteink szerint a technikai civilizáció akkor bukik meg, amikor már a lehetőségeihez mérten mindent elért, de az összes tudósát lenullázta a politika érdekében és azt hiszi/mutatják, kényszerítik neki más barmok, hogy a saját érdekében sokkal jobb, ha ezt teszi! A népe csak eszköz az érdekei érvényesítéséhez! Bocs, ez így off itt, de mindenről ez jut eszembe! |
|
glens |
|
Azt, hogy a kialakult civilizáció 90%-os valószínűséggel csak magában beszél. |
|
HAME |
|
Nagy valószínûséggel nem egészszámú a végeredmény. Ha az eredmény mondjuk 1.1, akkor az mit jelent?
|
|