Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
lorinc82 |
|
Nos, nehezen megy, de lassan megoldom... |
|
|
mackó |
|
A képfeltöltés oldala alul négyféle linket ad. Ebből a legalsót kell használni (Direkt link a képhez Ezt kell berakni az "img"-s szögletes zárójelekkel határolt formába, s fontos, hogy szóközök ne legyenek. Első lépésként másold be ide a "Direkt link a képhez:"-ben található hivatkozást, s utána lépésről-lépésre megmutatom... |
|
|
|
|
|
mackó |
|
Hajrá Fradi! A hétvégén egy kis csoportot viszek magammal falumból, s mi is közelről próbáljuk megcsodálni a leendő Szentélyünket...
Kép: Első lépésként fel kell töltened a képet pl. a kepfeltoltes.hu-ra.
Onnan kapsz a képről egy linket (sorban a legutolsó verzió a jó, ez lesz a "kép-url"). Ezután itt találsz egy "fórumkódok" fület, amelyben le van írva a behelyezés módja. A kép szélessége opció nem kötelező, az arra jó, ha túl nagy a képed, le lehet kicsinyíteni... ([img ] kép-url [/img] szóközök nélkül.) |
|
lorinc82 |
|
A Tatabánya elleni kezdő:
Kunsági – Bönig, Gyömbér, Mateos, Jovanvic – Busai, Cukic – Somalia, Böde, Leonardo – Diallo
Cserék: Rigó, Ionescu, Valpoort, Jenner, Valencsik, Kovács, Hidvégi
Ez számomra jobban néz ki mint a Haladás elleni kezdő. (Besicet leszámítva)
A tippem egyébként 5-0. |
|
lorinc82 |
|
Most érkeztem vissza a munkahelyemre a Fradi stadion teljes bejárásáról. A kormánybiztos egyik munkatársa és a műszaki ellenőr előadását is meghallgattam, majd bejártuk az egész stadiont (lelátók, mélygarázs szintek, VIP részleg).
Mit is mondjak.. Frenetikus élmény volt. Eszméletlen lesz a stadion, és őrületes modern technológia. 200 LED kijelzőn lehet majd követni a meccs eseményeit, ha éppen kint vagy a büfében stb.
Elég sok érdekes infót hallottam még.
Ha valaki megmondja, hogyan tudok ide fotót is bevágni, akkor felteszek párat ide. |
|
mackó |
|
Magvas kérdések.
Más: Ma a Libakupában kellene domborítanunk a rettenetes Tatabánya ellen. 18 órakor kezdődik... |
|
profi |
|
Szervusztok. Mindörökké Magyarország, és Ferencváros!
Gránit keménységűen igaz észrevétel.
Más...
Ahogy az egy miénkéhez, az előzetesen elvárthoz mért szerényebb szereplés esetén elvárható, Orosz Pál, az FTC igazgatója megpróbált válaszolni a felmerülő kérdésekre, gondjainkra. Valami olyasmit mondott, hogy majd a téli szünetben néhány játékos fejében rendet kell tenni. Számomra már az igény felmerülése is érthetetlen, problémát jelent. Hiszen fizetett, professzionális játékosokról beszélünk. alapból rendnek kellene lenni a fejekben. De ha már... Akkor csak halkan, csendben volna egy költői kérdésem Palihoz. Ha ezen a területen érez valami zavart az "erőben", akkor miért télen? Miért nem TEGNAP próbált meg rendet rakni abban a néhány fejben? |
|
lorinc82 |
|
"Összeült az FB, de ezúttal semmi kivetnivalót nem talált a fordulóban."
Ha van valami, ami legalább annyira dühít mint a hétvégi gyenge teljesítményünk, akkor az a fantasztikus mlsz.
Az egész büntetősdiben a következetesség és az ésszerűség teljes hiánya, a követhetetlenség nyomja fel bennem a pumpát a legjobban. Hétvégén volt piró (ami egyébként nagyon jó volt), volt anyázás, cigányozás, ellenfél szidás mindkét oldalon, erre nulla büntetés.
Ezek után ne várják el, hogy bárki is komolyan vegye az egészet.
|
|
lorinc82 |
|
A maradék meccseken sok minden ki fog derülni. Van potenciál a csapatban és Monizban vagy nincs. A téli szünetben pedig meg kell lépni a szükséges változásokat. |
|
tutetem11 |
|
Nem akarok károgni, de keserű lesz az ébredés... |
|
mackó |
|
Legyen úgy. Általában igaz az a tétel, hogy ha jól megy egy játékosnak, akkor a csapatot is magával húzza. Nekem mindegy, hogy ki húz ki a gödörből minket. |
|
lorinc82 |
|
Leonardora nagy szükség lesz, terveim szerint az ő két góljával verjük meg 2-0-ra a lilákat a kupameccsen itthon.. |
|
mackó |
|
Leonardo az LK-meccsen a Tatabánya ellen már pályára léphet! Viszont Buzsáky combhúzódása komolyabb is lehet. |
|
|
mandala |
|
De mér' van a lábán a kötés? .. |
|
mackó |
|
Hogy is szokták mondani? Értem én a tréfát... |
|
mandala |
|