Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
lorinc82 |
|
Leonardora nagy szükség lesz, terveim szerint az ő két góljával verjük meg 2-0-ra a lilákat a kupameccsen itthon.. |
|
mackó |
|
Leonardo az LK-meccsen a Tatabánya ellen már pályára léphet! Viszont Buzsáky combhúzódása komolyabb is lehet. |
|
|
mandala |
|
De mér' van a lábán a kötés? .. |
|
mackó |
|
Hogy is szokták mondani? Értem én a tréfát... |
|
mandala |
|
Na, jó jó, de azért a tüdődre vigyázz!
|
|
|
mackó |
|
Nyugodtan? Ülve? Nem láttál még szurkolni... |
|
mandala |
|
Úgy értettem, hogy te csak szurkolj nyugodtan ülve, és nyerjél a tippelésben! |
|
lorinc82 |
|
Hátha idegenben ismét diósgyőri formát mutatunk...
MVM Paks - Ferencváros 24-én vasárnap 18:30
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-4 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Kösz, ha rajtam múlna... Legalább a tüdőmet kiköpném. |
|
|
mackó |
|
Lássuk a következőt. Félve írom le, de nincs mit tenni:
MVM Paks - Ferencváros 24-én vasárnap 18:30
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Pedig ahogy alakulnak a dolgok, az MK lehet a nemzetközi porondra vezető út... |
|
jegemac |
|
Érdekes, hogy nem tud lázba hozni... (Ilyen sem volt még.) |
|
jegemac |
|
Sajnos nem ilyen három nyuszira gondoltam.
Legalább harminc éve járok ki, de ilyen pálfordulásokra nem emlékszem. Nem normális, na! Valamiről, valami nagyon befolyásoló tényezőről nincs tudomásunk.
Ettől függetlenül a "megyünk tovább", meg hasonló szösszenetek kevéskék...
Mondhatnám, hogy pl. Holmant vissza a Lipcsei csapathoz, de teljesen felesleges, legalább a fél csapat mentalitiből egyes!!!
|
|
lorinc82 |
|
És akkor a ráadás: az Újpestet kaptuk a Magyar Kupában..
Nem örülök neki.. |
|
lorinc82 |
|
Eddig azt hittem értek valamit a focihoz, de tegnap rájöttem, hogy mégsem.
Hogyan lehet az, hogy 1 héttel ezelőtt a Diósgyőr ellen gyönyörű, okos játékkal megverjük, majd 1 héttel később azt nyújtjuk, amit tegnap: azaz egy nagy NULLÁT.
Én ezt egyáltalán nem értem.
Az egész csapat egy nagy büdös nullát nyújtott, se játék, se küzdés, se akarás, se összjáték. Nem is az eredmény szomorít el a legjobban, hanem a pályán nyújtott "teljesítmény".
És most már Monizt sem értem. Nem úgy tűnik, mint aki uralná a csapatát...
Ilyen borzasztóan meccsen utoljára a Vidi elleni hazai 0-5-ös szégyen során éreztem magam. |
|
mackó |
|
Csütörtökön a Pavilon környékén járok... |
|
profi |
|
Azért ne add fel a reményt, néhány örök emberi érték megtartásában pedig Te lehetsz az egyik legbiztosabb, ennek az igazolására pedig ha igényelnéd itt volnék én, magam...-)
|
|
mackó |
|
Én is így értelmeztem elsőre, de ma már semmiben sem mehetek biztosra... |
|
profi |
|
Nem az én tisztem, de a kérdésedre a válasz.. Az én Jegemac Barátom igazán értékelhető módon élt az önirónia adta lehetőséggel... Amit én a magam részéről "lájkolok"...-) |
|
profi |
|
Pedig halál egyszerű Barátom, és a neve... Internet, aminek nem csak pozitív, hanem negatív hozadékai is vannak...-( |
|
mackó |
|
Sok mindent nem értek, sokkal bonyolultabb lett mára a Világ, mint azt én ifjonti fejjel gondoltam. Sokszor gondolom feketének és fehérnek (na jó, méregzöldnek) a dolgokat, de naponta szembesülök a tényekkel. És nem értem... |
|
profi |
|
A saját véleményemet, és érzéseimet pedig nem írom le, mert az globális összeesküvés elmélet lenne, amely érintené a világ teljes mái labdarúgását... |
|