Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
profi |
|
"Macskafogóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó"...-) |
|
mandala |
|
Utólagos engedelmeddel betettem a képet a "Macskástopik"-ba. Utalva erre a hozzászólásodra .. És, gratulálok az érdemrendhez! :-)
|
|
|
tutetem11 |
|
Üdv Uraim! Ma reggeli kis történetemmel jelentkezek:-)
Ma reggel mentem békésen dolgozni a melóhelyemre. Belső sávban egerészek a Hungária körúton a népstadionnál. Nem egy elhagyott utcában hanem az egyik legforgalmasabb budapesti kereszteződésben. Egyszer csak indokolatlan fékezgetés előttem... Látom hogy egy kb kéttenyérnyi kismacska cikázik az autóm előtt a belső sávban. Megálltam így a macsek elveszett a látókörömből. Megálltam, közben a lámpa is pirosra váltott. Nyitom az ajtót körbenézek, semmi. A mögöttem levő autós kiabál hogy alattam van. Kiszállok benézek a kocsi alá, semmi. El nem futott, el nem ütöttem akkor hol lehet. Persze azonnal jött a felismerés hogy felugrott a kocsi alatt a motortérbe. Visszaültem a kocsiba és félreálltam a szélső sávban. Kinyitom a motorháztetőt és ez a kép fogadott amit ti is láttok a fényképen. Jól van hívtam az állatmentőket , de nem voltak elérhetőek azok meg akik igen ők pénzért szálltak volna ki. Szép. Én itt ki nem teszem a macsekot mert a 6 sávos Hungárián van kb 2 perce. Ki akartam venni a motortérből de úgy befészkelte magát hogy csak két ujjal értem el, de persze hogy kicsúszott az ujjaim közül és bemenekült a motorblokk alá a fenéklemez fölé. Kész , esélyem nem volt elérni...Mi legyen? Próbáltam valami hosszú eszközt keresni hogy kipiszkáljam , persze semmi sikerrel. Itt választottam a macska szempontjából egy nagy kockázattal járó dolgot. Mondom, bemegyek a melóba ott úgyis vannak macskák. Igen ám , de túléli-e a mcskusz kitekattusz? Beülök de a kuplungpedált nem tudom kinyomni, ott helyezkedett el ugyanis barátunk. Kicsit óvatosan nyomogattam erre beljebb ment:-) Elindultam lassan, hogy le ne potyogjon a motorblokk aljáról. Menetközben megláttam egy kollegámat a buszmegállóban és felvettem. Megbeszéltük hogy ki szerint mi történhetett a macskával. Beértünk a telepre és kis aggodalommal nyitottam ki a motorháztetőt. Jött a döbbenet: a macskusz a motorblokk tetején elhelyezkedő szűrő tetején kapaszkodott:-) Azonnal lecsaptam rá mert menekült volna vissza a motortérbe, és útjára bocsátottam a benti macskák területére. De nem féltem , mert ha ellenségesen is fogadják akkor szétszórja mindet a kis supermen:-) Azért döbbenet hogy menetközben rázkódás és forró motor mellett hogy kapaszkodhatott fel a motor aljáról a tetejére? Valamint hogy nem kaszabolta fel semmilyen alkatrész menetközben? Mindenesetre megnyugodva konstatáltuk hogy kis kockázat árán megmentettük a macskuszt akire a Hungária körúton a biztos halál várt volna. Ui: az aki bármilyen állatot kidob egy kocsiból annak azt kívánom hogy a hamasz térdeljen a mellkasára és kínok között dögöljön meg.
A hétvégi tippem:
FTC-Haladás 1-0
|
|
kisricso |
|
Egy nagy arányú győzelmet várok a csapattól, viszont a védelmet nem érzem elég biztosnak, így tippem: 4-1. Hétvégén kéziseinktől pedig azt várom, hogy legalább 6-7 góllal verjük a mutyilandot és végül podgoricában egy nagyon kiélezett meccsen 1-2 gólos siker. És akkor nem kell semmit számolgatni, hogy továbbjutunk-e a csoportunkból vagy sem?
FTC-Haladás Vasárnap 16:30 Népstadion
4-1 Kisricso 3-2 Lundqvist X-X Jegemac 2-1 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
lorinc82 |
|
Nézzék csak a népek..
Ma kimentem egyébként ebédidőben - bérletesek napja volt, így bevásároltam a boltban, ott volt Buzsáky, Mateos, Hidvégi és Busai is, alá is írattam velük a megvett pólómat! |
|
mackó |
|
Látom, kitetted az Üllőire is... |
|
mackó |
|
Hajrá Fradi! 2 hét múlva megejtem! |
|
lorinc82 |
|
Én jövő héten megyek teljes stadion bejárásra... |
|
profi |
|
Szervusztok. Mindörökké Magyarország, és Ferencváros!
Tudom, hogy nem sokan vagyunk itt jelen, de aki még nem volt, az menjen, és "látogasson", érdemes...-) Egy igazi élmény, főleg a találkozás a méregzöld Barátommal...-)
http://www.youtube.com/watch?v=4s8wNd2Tv3Y |
|
mackó |
|
Folyamatosan bővül, kiegészül, pontosodik. |
|
lorinc82 |
|
Ez a térkép nagyon jó ötlet!
Nyilván még nem teljesen pontos, illetve bővíteni is lehetne, de ez egy jó irány! |
|
|
lundqvist |
|
X-X Kisricso 3-2 Lundqvist X-X Jegemac 2-1 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
profi |
|
Szervusztok. Mindörökké Magyarország, és Ferencváros!
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 2-1 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem
|
|
mackó |
|
Jó gyerek ez a Besic. Labdarúgónak is és embernek is. Tudja a helyét, értékét Európában, de egyelőre a szívére hallgat. Még érik egy kicsit, s a Fradi profitálhat belőle. Előbb a pályán, később az anyagiak terén. |
|
|
lorinc82 |
|
Annyira egyetértek vele, borzasztóan tud idegesíteni a Barcelona, pláne ha valaki divatból majmolja. A Dortmund és a Klopp-féle mentalitás sokkal közelebb áll hozzám (és egyébként a Fradihoz is).
"Majdnem teniszezőnek ment Klopp az unalmas Barca miatt
Jürgen Klopp sokakkal ellentétben nem sok inspiráló dolgot látott az utóbbi évek Barcelonájának játékában, és mint mondta, ha a katalán csapat lett volna az első futballcsapat, amelyet lát, inkább elment volna teniszezőnek. A Borussia Dortmund szakvezetője a "piszkosabb" játékot kedveli, számára az a futball.
Jürgen Klopp számára a katalánok játéka nem elég izgalmas az utóbbi években.
– Ha az utóbbi évek Barcelonája lett volna az első, amit mondjuk 4 éves gyerekként látok, amelyik 5-0-ra, 6-0-ra nyeri nyugodtan a meccseit, inkább elmegyek teniszezőnek. Sajnálom, de nekem ez nem elég, ez nem az én sportom, nem szeretek úgy nyerni, hogy 80 százalékban nálam van a labda, a foci nem a nyugalomról szól, hanem arról, hogy a meccs végén mindenki mocskosan és izzadtan jön le a pályáról – idézi a szakember a Daily Mail." |
|
lorinc82 |
|
FTC-Haladás Vasárnap 16:30 (Puskás Ferenc Stadion)
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
FTC-Haladás Vasárnap 16:30 (Puskás Ferenc Stadion)
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
onogur |
|
Egy-egy nagy derbire igen jól fel tud készülni a Fradi (Újpest, Diósgyőr). Most már csak a kötelezőket kéne hozni. |
|
lundqvist |
|
Üdv Urak!!
MA reggeli hírolvasásomba megint belejött az ideg.... http://ultrasliberi.hu/2013/11/lenhardt-nyilt-levele-az-mlsz-nek-es-kubatovnak/
Egy újabb csótány akinek a Fradi hírverése kell... Mint a répát.. Csak úgy..kéne megverni... A top az egészben: "Nemzeti radikális országgyűlési képviselő" Ezen 10 percig vonyítva röhögtem.. Milyen a "Nemzeti radikálatlan képviselő? Lehet annak még agya is van... Mert pont az ilyen percember (by Profi) csak kárt okoznak...
|
|
lorinc82 |
|
Igen, elfelejtettem tippelni sajna.. |
|
mackó |
|
Lublini győzelmünk életben tartja a továbbjutási esélyeinket a kézi BL-ben. Magabiztosabb győzelmet vártam, de a lényeg a lényeg... |
|
mackó |
|
Hajrá Fradi! Jól látom, hogy nem tippeltél? Vagy csak figyelmetlen voltam...
A mutatott játék miatt örülök (nem mintha az eredmény sírásra ösztönözne).
Összeszedem a tippeket: DVTK-Ferencváros 14 óra (valamelyik közszolgálati adó nyomja) 1-3 (1)Kisricso X-X (0)Lundqvist 2-3 (1)Jegemac 1-2 (1)Profi 2-4 (1)Tutetem11 (kicsit pesszimista voltál ) 2-2 (0)Karesz X-X (0)Dani 4-1 (0)Góbé X-X (0)JM8H 0-2 (1)mackó 2-0 (0)Gulya X-X (0)Janny X-X (0)SAs1899 X-X (0)Papm X-X (0)Gajo X-X (0)Lorinc82 x-x (0)Auróra 1-1 (0)Keresztkem
Összesített pontszám a házi bajnokságban:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. mackó 7 2. Kisricso 6 3. Profi 5 4. Dani 4 Gulya 4 Jegemac 4 Karesz 4 Lorinc82 4 Tutetem11 4 10. Lundqvist 3 Papm 3 12. Góbé 2 Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|