Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
kisricso |
|
Véleményem szerint fogunk gólt kapni, mert jók a miskolciak, illetve a mi védelmünk szerintem nagyon gyenge most...és mivel ott jó pár éve nem kaptunk ki, és végre megfordul a kocka és kilábalunk a mélypontból. Így a tippem 1-3
DVTK-Ferencváros 14 óra (valamelyik közszolgálati adó nyomja)
1-3 Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 2-2 Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó 2-0 Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 |
|
Karesz 71 |
|
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 2-2 Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó 2-0 Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 |
|
gulya |
|
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó 2-0 Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 |
|
|
|
mackó |
|
Csak gondoltam ma már nem kell több kávé... |
|
profi |
|
Ez gonosz volt...-)
|
|
|
profi |
|
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82
Nehéz is Barátom... |
|
mackó |
|
Olvasom, hogy Akeem állapota javult, az MK mérkőzés góljait is látta TV-n. Még most sem tudok napirendre térni a vele történtek felett. |
|
kisricso |
|
Csak nem arra gondolsz, hogy tippszmixültek a miskolciak? |
|
onogur |
|
A 68. percben még 3:1 volt, aztán 14 perc alatt lőttek egy hármast. |
|
lorinc82 |
|
Egy kis érdekesség: Kupameccsen Cigánd (NBIII) - Diósgyőr 3-4
A pikantéria az benne, hogy 3-1-re is ment a Cigánd, sőt, a meccs végén még volt egy meg nem adott lesgól is. |
|
mackó |
|
Én is így gondolom. |
|
tutetem11 |
|
Szerintem ne számítson bele. Csak a bajnoki!
|
|
mackó |
|
Tekintsünk előre: szombaton meg kell mutatnunk, hogy a padlóról van felállás!
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82
Kérdésem: a házi pontvadászatunkba beleszámítsuk az MK-sorozatra leadott tippeket? |
|
kisricso |
|
Meccsből csak a 11-est láttam, de azt gondolom, hogy egy harmadosztályú csapat legyőzése, kiütése nem, hogy kötelező volt, hanem még annál is kötelezőbb! Majd ha ismét hosszútávon jönnek az eredmények akkor fogom azt mondani, hogy megtört az átok/történtek változások. Egy személyes vélemény pedig amit neten láttam. |
|
onogur |
|
Semmi gond, ha ezentúl MTK Budapest Zrt-t és Győri ETO FC Kft-t írnak. |
|
lorinc82 |
|
A legviccesebb, hogy nem Ferencvárosi Torna Clubot írtak, hanem FTC Zrt-t. |
|
mackó |
|
Tévedtek már nagyobbat is. Mondjuk ha ez lenne az egyetlen netes forrás, egy kicsit padlón lennék... |
|
lorinc82 |
|
Már elnézést, de még mindig nem tudok napirendre térni az mlsz-en))))))
Még mindig kitartanak amellett, hogy a Szekszárd nyert 10-0-ra...
http://imgur.com/R2kH8HZ |
|
lorinc82 |
|
Az MLSZ ismét a helyzet magaslatán... |
|
mackó |
|
Nagyon remélem, hogy ezzel megindulunk fölfelé! |
|
|
mackó |