Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
mackó |
|
A szpíker szerint nem volt 11-es. Szerintem az volt. |
|
|
mackó |
|
11-es és kiállítás. |
|
|
mackó |
|
Mekkora Besic-szóló! Kár, hogy csak kapufa. Egyébként elég rosszul játszunk. Pedig most kellene egy igazi önbizalom-növelő gólarány. |
|
mackó |
|
Épp most lőhettek volna ellenünk egy gólt. Szerencsére elég szerény technikával rendelkeznek... De ez a rózsaszínű mez mindent űberel... |
|
tutetem11 |
|
ropke 15 perc alatt sima 2-0 ide. kedvunkte valo felhozoneccs. nem akarom bantani a szekszardiakat mert lelkes kis amatorok de a bemelegitesnel latszott , ha kicsit odafigyelunk akkor kiutes a vege. sem a kaput sem egymast nem talaltak el illetve meg... kell meg eg- ket onbizalomnovelo gol es mehetunk haza.ja es egy szal poloban napozom :-))) |
|
|
|
mackó |
|
Remélem ez egy kicsit felhozza Danit. Ezer éve nem lőtt gólt, ez a találata sokat érhet a játékát tekintve... |
|
|
|
lorinc82 |
|
Nyáron felkészülési meccsen 4-1-re nyertünk a Szekszárd ellen.. |
|
mackó |
|
Én is nagyon remélem, hogy Daninak megszakad a góltalansági sorozata. Mármint a Diósgyőr ellen is... |
|
lorinc82 |
|
Érdekes, hogy Busai most felkapott lett, Cukic pedig kegyvesztett (ez utóbbit persze nem bánom).
Ami tény, hogy továbbra is kevés a védőnk. Mateos éppen sérült, van még Jovanovic, és ennyi.
Gerson jobban teljesített a védelem előtt a középpályások mögött egyfajta szűrőként, ha Mateos felépül, akkor remélem így majd.
Bödének pedig össze kéne kapnia magát, mert elég gyatrán teljesít mostanában.
Jó lenne, ha nem egy nyögvenyelős meccsen nyernénk, ja, és ha nem kapnánk végre gólt. |
|
mackó |
|
Szűk félóra múlva így kezdünk:
Jova – Bönig, Besic, Gerson, Gyömbér – Somalia, Busai, Józsi, Holman, Jenner – Böde
Cserék: Kunsági, Ionescu, Valpoort, Diallo, Jovanovic, Buzsáky, Cukic |
|
mackó |
|
Nálam is az elmúlt 25 év legjobb vezetője...
Viszont Szekszárdon lázban ég mindenki. Őszi szünet lévén minden gyerkőc ott fog lógni, ha már ilyen dolgozóbarát időpontot választottak a helyiek évtizedes eseményére... |
|
|
lorinc82 |
|
Ha nem dolgoznék, én is lemennék, az tuti... |
|
|
mackó |
|
Az jó, mert akkor én is informált leszek... De ha minden jól megy, a neten csak lehet valahol követni. Rázd már egy kicsit gatyába ezt a társaságot, nem hiszem el, hogy ilyen harmatos gyengék vagyunk! |
|
|
tutetem11 |
|
Profikám ha gondolod én helyzetjelenthetek neked, lévén reggel 9 kor indulunk le Szekszárdra:-) |
|
profi |
|
A mi mérkőzésünk nem lesz zárt-kapus? Komolyan vicc ami nálunk történik...-( Holnap, munkaidőben, az ország távoli pontjain, és... Bravó.-(
Szekszárd - FTC IDŐPONT: 2013. október 29., kedd 12:30 ????? ki érti ezt? HELYSZÍN: Szekszárd, Szekszárdi Sporttelep MK - Szekszárd - FTC
0-4 Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 2-4 Profi 0-3 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-8 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-4 Lorinc82 |
|