Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
mackó |
|
Nálam is az elmúlt 25 év legjobb vezetője...
Viszont Szekszárdon lázban ég mindenki. Őszi szünet lévén minden gyerkőc ott fog lógni, ha már ilyen dolgozóbarát időpontot választottak a helyiek évtizedes eseményére... |
|
|
lorinc82 |
|
Ha nem dolgoznék, én is lemennék, az tuti... |
|
|
mackó |
|
Az jó, mert akkor én is informált leszek... De ha minden jól megy, a neten csak lehet valahol követni. Rázd már egy kicsit gatyába ezt a társaságot, nem hiszem el, hogy ilyen harmatos gyengék vagyunk! |
|
|
tutetem11 |
|
Profikám ha gondolod én helyzetjelenthetek neked, lévén reggel 9 kor indulunk le Szekszárdra:-) |
|
profi |
|
A mi mérkőzésünk nem lesz zárt-kapus? Komolyan vicc ami nálunk történik...-( Holnap, munkaidőben, az ország távoli pontjain, és... Bravó.-(
Szekszárd - FTC IDŐPONT: 2013. október 29., kedd 12:30 ????? ki érti ezt? HELYSZÍN: Szekszárd, Szekszárdi Sporttelep MK - Szekszárd - FTC
0-4 Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 2-4 Profi 0-3 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-8 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-4 Lorinc82 |
|
tutetem11 |
|
Szekszárd - FTC IDŐPONT: 2013. október 29., kedd 12:30 ????? ki érti ezt? HELYSZÍN: Szekszárd, Szekszárdi Sporttelep MK - Szekszárd - FTC
0-4 Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi 0-3 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-8 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-4 Lorinc82 |
|
kisricso |
|
Hétvégén elmaradt a tippem, bár úgyis győzelmet írtam volna, tehát ugyanúgy nem kaptam volna rá pontot, mint így. Azt gondolom, hogy holnap egy könnyebb meccsen 4-0-ra nyerünk.
0-4 Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-8 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-4 Lorinc82 |
|
lorinc82 |
|
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-8 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-4 Lorinc82 |
|
mackó |
|
Több szempontból is. Az önbizalmon kívül jó volna az MK-t meg is nyerni. Ki tudja, mi lesz a bajnokság végén...
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-8 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 |
|
lorinc82 |
|
Ha minden igaz, akkor kedden magyar kupa meccset is játszunk. Jó lenne simán behúzni, amolyan önbizalom növelőnek. |
|
lorinc82 |
|
Nagyon dühítő volt a szombati meccs, de ebben is van pozitívum. Legalább tudtam dühöngeni a kihagyott helyzetek után, Kaposváron még ez sem volt.
Én úgy látom, hogy nagyon szeretne a csapat kilábalni a hullámvölgyből, most hétvégén sokat tettek érte, de szerintem még mindig nagyon görcsösen tették mindezt. Csak egy megoldás van, egy győzelem egyértelműen átlendíthetne minket a holtponton, pláne, ha a divat diósgyőrt vernénk a hétvégén.
Én szerintem nem a csapat játéka a kiábrándító. Rosszul játszunk, hullámvölgybe kerültünk? Rendben, majd kimászunk belőle. Majd igazolunk még 1-2v játékost stb. Ezen mind lehet változtatni, és meg van hozzá a vezetői háttér.
Ami viszont továbbra is kétségbeejtő: az ultrák hetek óta tartó hisztije. Ez a bomlasztó folyamat sokkal inkább aggaszt, mint a csapat játéka. Tényleg ez fog menni most egész tavasszal? Állandó nyavalygás, sértődés, széthúzás?
|
|
profi |
|
Talán ez a új stadion majd abban is segíthet, hogy rátaláljunk az ERKÖLCS, ERŐ, EGYETÉRTÉS fradista szentháromságára, mert nélkülük ez a csodálatos létesítmény csak egy üres cifra palota lehet... |
|
profi |
|
Szervusztok. Mindörökké Magyarország, Székelyország, és Ferencváros!
FTC-Mezőkövesd 1-1
Dühös vagyok(még mindig, pedig hol van már az a szombat). Mark Twain azt tartotta, hogy ha dühös vagy, számolj négyig: ha nagyon dühös vagy, káromkodj. Na most, az én esetemben a káromkodás nem "játszik". Persze tudnék káromkodni, hisz ismerek, hallottam már néhányat, közöttük igazi kacskaringósat is, de nem hiszek a káromkodás nyugtató erejében. Ezért a szereplésünket látva, jobbára csak szomorkodom. Szomorkodom, mert a szezon e szakaszában nem erre számítottam. Közben persze pörög, őröl az agyam, keresem a magyarázatot az eredménytelenségünk okaira, mert mi mást tehet egy szurkoló...? Az Újpest elleni mérkőzés előtt, és alatt újra átélhettük a "fradiláz" érzését, aztán... Aztán történt, ami történt. Ott győztünk(?). Igen győztünk egy régi nagy rivális ellen, akik ebben a szezonban önmaguk árnyékai, és még azon a mérkőzésen is ellenük is, a fordulópontokból rendre mi jöttünk ki jobban. És mi „túlörömködtünk” egy, egyetlen egy meccset, egy hosszú sorozat első harmadában… A közönségük egy jól behatárolható részének hála bekövetkezett a szokásos „majomparádé”, amit rettentő rossz edzői, és vezetői nyilatkozatok követtek. Hol lehet, melyik országban egyetlen egy mérkőzés megnyerésével bajnokságot nyerni? A világon sehol. Az egész jelenség annyira ránk jellemző… Egy szép győzelem, és a helyett, hogy csak még jobban egységbe kovácsolódtunk volna, nem, nem és nem. Mi nem! Esküszöm, sokkal jobb lett, volna, ha azt a Dózsa elleni mérkőzést a Szabó játékvezető eftárs a 84. percben 3-1 nél lefújja, mert akkor talán az sokak szemét felnyitotta volna végre, olyanokét is akik most marha nagy szurkolói jogvédőként lépnek fel, talán sokuknak segített volna a tisztánlátásban… De már nincsenek illúzióim. Aztán szegény Akeem… Érthető letargia. Kevéssé érthető szétesés, összezuhanás, értékvesztés, káosz…, és jöttek szép sorban a vereségek, fegyelmezetlenségek, döntetlenek a miénkénél előzetesen kevesebbre tartott csapatok ellen... Miközben a haragszomrádok, a juszt sem szurkolunk pedig tart, maradt… Szégyellhetjük magunkat mi mind… A bajnokság első harmadára sikerült szétvernünk saját magunkat, most ebből a helyzetből kellene valahogy ismét lábra kapnunk. Nem kis feladat lesz ez, azt beláthatjuk. |
|
|
mackó |
|
Semmit sem értek. Pénz is van, a körülményekre egy zokszó sem eshet, a játékosállományunkat is megfelelőnek tartom. Nem értem. |
|
kisricso |
|
Véleményem szerint ez ismét nagyon gyenge volt, és akkor még finoman is fogalmaztam! Jön egy Mezőkövesd, amelynek láthatóan az volt a célja, hogy kibekkeljék a meccset már az első percben is. Végig ívelgetésekkel vagy középen való rövid passzokkal próbálkoztunk, néhol 1-1 távoli kapuralövéssel. Egy üres területre való befutás se volt, Józsi Gyuri büntetője (amit szerintem jogtalanul kaptunk meg) erőtlenül, iránytalanul laposan lőtte. Nem volt nehéz kitalálnia a kapusnak, hogy laposan fogja-e rúgni Józsi, hisz eddig az összes büntetőjét laposan lőtte emlékeim szerint. A nem szurkolást pedig nem értem, hogy lehet olyan, hogy szurkolunk is, meg nem is (mármint a B-középre értve..)? Mi lehet az-az állandó vita 3-4hónaponta akár félévente a szurkolói csoportok és a vezetőség között? Kubatov az ankéton kijelentette, hogy két dolgot kért a szurkolói csoportoktól amit be is tartanak. Ne legyen stadionon belül balhé, és rasszizmus. Kubatov idézőjelesen megendi a pirotechnikai eszközök használatát, dózsa vagy egyéb általunk kedvelt csapatok szídását, anyázását stb, erre megint ezt hallgathatjuk, hogy tárgyalások folynak még továbbra is a felek között. Visszatérve a csapathoz pedig történt az Újpest meccs után egy szörnyű tragédia, ami után ki is kaptunk Fehérváron a Puskás Akadémia ellen. Egy meccs nem a világ vége, de az, hogy utána a Kispest ellen otthon, majd 2 hét szünet után a Kaposvár otthonában, majd újra itthon a Mezőkövesd ellen nem sikerül győzni az már SOK! Ezt már nem lehet Akeem betegségére fogni, és úgy látom komoly gondok vannak, meccseket látva... |
|
mackó |
|
Csak látnám már...
FTC - Mezőkövesd IDŐPONT: 16:00 (szombat) HELYSZÍN: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist 5-1 Jegemac 3-1 Profi 2-0 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 4-0 mackó (egyszer meg kell indulnunk...) 4-1 Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-1 Lorinc82 |
|
jegemac |
|
Az izgat inkább, hogy milyen lesz a mutatott játék. Lehet-e rá alapozni, vagy ugyanaz a kilátástalan lesz, mint az elmúlt meccseken. Szóval jelenleg számomra mellékes az eredmény, mindegy, hogy a Mészárlás keretében 4-1 re vagy 5-1-re nyerünk. Mivel az előző már foglalt, ezért legyen 5-1, a lényeg, hogy Méééééészáááárláááás! |
|
mackó |
|
Ezt a szószátyár bandát!!! |
|
profi |
|
FTC - Mezőkövesd IDŐPONT: 16:00 (szombat) HELYSZÍN: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 3-1 Profi 2-0 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 4-0 mackó (egyszer meg kell indulnunk...) 4-1 Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-1 Lorinc82
|
|
tutetem11 |
|
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi 2-0 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 4-0 mackó (egyszer meg kell indulnunk...) 4-1 Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-1 Lorinc82
|
|
mackó |
|
Remélem ez a pesszimista tipped... |
|
|