Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
lundqvist |
|
Mit fog robbani a Fradi induló.. Atya úr isten... 8))) Nem fogok aludni szombat éjszaka már tuti D: |
|
lundqvist |
|
http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/oriasi-erdeklodes/20130919/c/4870
Ferencvárosi Torna Club - a hivatalos oldal A jegyeladások alapján arra lehet számítani, hogy a belépők legkésőbb szombaton elfogynak, így a mérkőzés napján (vasárnap) elképzelhető, hogy már nem lesz jegyértékesítés a találkozó helyszínén.
Hoppácska 8)))))))) KIBASZOTT POKOL!!!!!! Felső részt is megnyitni!! Azonnal!! (tudom nem lehet, próbálta a klub, de álmodozni még szabad :P)
|
|
|
orosz_hussalata |
|
Pedig valami nem áll össze a fejükben mióta a nyitófordulóban elkapták a Győrt. A hétvégi torna, amin a BL indulás múlt, hát az is nagyon neccesre sikeredett, erőből valahogy kiszenvedtük. A tudással nincs baj, csak talán elhitték, hogy negyedgőzzel is vernek mindenkit. Hát nem. |
|
mackó |
|
Csak gyűljünk, gyűljünk, kell a hangerő... |
|
lundqvist |
|
Mai állás 8)
Egyre inkább tetszik )))
|
|
mackó |
|
Dejszen nőből vannak! Inkább most egy pofon, mint később. De elhiszem, hogy lehet úgy játszani (láttam is egy párszor), hogy mérgesek lehessünk... |
|
lundqvist |
|
Azért mondod ezt mert nem láttad Mackó, hidd el...
Csak az az egy vigasztal, ez a játék nem a Bl-ünkbe került...
|
|
mackó |
|
Nem láttam a lányokat de azon túl, hogy sajnálom az eredményt, nem haragszom rájuk. A lényeg a rájátszás, s ott kell győzni az utolsó meccseken... |
|
kisricso |
|
Lent voltam, tegnap ideges állapotomban nem akartam ide is írni róla, de ma délután szándékozom írni jó néhány sort. |
|
mackó |
|
Emlékeztető:
Házi bajnokság állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. Kisricso 3 Lorinc82 3 Profi 3 mackó 3 5. Jegemac 2 Karesz 2 Lundqvist 2 Tutetem11 2 9. Dani 1 Góbé 1 Gulya 1 Janny 1 JM8H 1 Papm 1 SAs1899 1 Gajo 1 17. Auróra 0
Ferencvárosi TC-Újpest Vasárnap, Népstadion.
2-0 Kisricso 3-0 Lundqvist (és 1 piros valakinek) 3-2 Jegemac 4-1 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya 7-1 Janny X-X SAs1899 X-X Papm 0-2 gajo X-X SAs1899 2-1 Lorinc82 4-1 Auróra |
|
profi |
|
No para eftársak, nálunk a "slukker"...-) Majd a Dani jön...-) Addig is egy Beles szintű védőről álmodozom a Kabát számára. No jó sérülést nem kívánok neki, még akkor sem, ha még jól emlékszem a tavaszi nagyon alattomos ütésére, akkor sem. Csak tényleg egy jó kemény, Belesre hajazó védőre.
Emlékszem a régi Képes Sport címlapra, még akkoriból amikor leigazoltuk, talán a Kecskemétből ha jól emlékszem...?
BELES AHOVA LÉP, OTT FŰ NEM TEREM!
No a Videotonos Baranyinak, aki korábban szétrúgta a mi Hosszú Nyolcasunkat az első adandó alkalommal oda is lépett. Baranyit mentő el... A mi derék Belesünk pedig lenyilatkozta azt, amit a Baranyi Nyil lerúgásakor mondott: -Ja kérem a foci az egy férfias sport...
No de ez csak egy emlék, olyan régen volt, hogy talán igaz sem volt...-)
most pedig győzzünk úgy, hogy ne legyen sérülés. |
|
lorinc82 |
|
Mindenképpen nekünk kellene mielőbb megszerezni a vezetést, el kell venni a kedvüket az egésztől. Ha úgy járunk, mint a Vidi ellen kétszer is, azaz korán vezetést szerez az ellenfél, akkor megint futhatunk az eredmény után. |
|
lundqvist |
|
Úgy vélem, egy esetben lehetünk bajban... Ha meg kell bontani a védelmet... Ha a Gyömbi_Besic-Mateos-Adams tandem egybe van és nem életük legpocsékabb teljesítményét nyújtják, akkor nem lehet gond.. Gólt rúgunk ebben biztos vagyok. Ha Gerson is úgy szűr mint a Pápa ellen, akkor minden ok.
|
|
lorinc82 |
|
Engem az se érdekelne, ha csak 14 ezren lennénk, csak húzzuk be ezt a meccset!! |
|
profi |
|
A mérkőzésnapi jegyvásárlók rendre nagyot szoktak dobni a nézőszámon. Szerintem a Jegemac Barátom jól tippppolt, 20 ezer felett lesz az a nézőszám...-) Már csak azt kell elkerülni, nehogy sírás legyen a vége... |
|
lundqvist |
|
Most néztem meg.
A tábor elfoglalja a Derbyn a :L,M,N,O,P,Q,R,S Szektorokat. Ami a stadion bal felső része. Az Albertben Jegemac infói szerint, tervbe van véve az E szektor megnyitása.
Tegnap Kubatov azt írta hogy még 15.000 alatt vagyunk.
|
|
profi |
|
Az előzetes érdeklődés alapján simán 20 ezer néző fölé is emelkedhet a nézőszám.
|
|
mackó |
|
Majd variálunk, de a lényeg, hogy győzzünk. |
|
mackó |
|
Köszönöm, ha nem jön össze az egy szektor, a lényeg, hogy ott vagyunk. Remélem elérjük a 20.000-es szurkolólétszámot!
|
|
lundqvist |
|
Most én írnék egy történetet
Tegnap dolgozok itt bent, van egy törzsügyfelünk. Normális srác, talán 4 évvel idősebb mint én, és Zöld mint mi Tegnap is jött, egy rakat eurót elvitt, és szóba került a meccs. Kérdeztem jön e ki. Mondta hogy töredelmesen bevallja, mikor kizártak minket az Nb2be, Ő abbahagyta a meccsre járást, mert csalódott a Magyar Futballban. És a meccseket sem nézte a tvben. Évekig. De mióta Moniz van egyre sűrűbben kapcsolt oda, És mára már nincs z az isten ne nézze meg a tvben.. És azt mondta lehet jövőre újra megveszi a Bérletét 8) Én csak javasolni tudom 8) És remélem a sok "elpártolt" tékozló fiú és férfi, végre Hazatérnek Haza a leendő Új Szentélybe
|
|
lundqvist |
|
Csak azt nézik melyik szektorcsoportba kell menetek, fent már sz*rnak rá szerintem...
|
|
lundqvist |
|
Uraim, Én tegnap teljesen megrökönyödtem a Kézis lányainkon... Ok hogy Dunaújváros, utáljuk meg ott sosem tudunk jól játszani... De ez a teljesítmény.. Kritikán aluli volt... És mindemellett ami nagyon elszomorít, olyan szintű gyűlölettel vannak ott is irántunk más csapat szurkolói, hogy az téboly.. Cunderen néztem.. A fél meccs alatt pár 10es iqval rendelkezőnek próbáltam magyarázni de aztán rájöttem nincs értelme..
Pár klaviatúra huszár... 30kiló, ragyás bőr és játssza a nagy megmondó embert.. Tegnap sajnáltam még nem találták fel a teleportálás képességét...
|
|
profi |
|
SAs1899-nek köszönhetően sikeresen beszereztem számodra is a hétvégi jegyet, de ha komolyan veszik a rendezők a szabályokat, akkor sajnos négy szektor lesz közöttünk, mert tegnap már csak ekkora szórással, eltéréssel lehetett jegyhez jutni... Bitang nagy az érdeklődés, nagyon sokan leszünk. Már előre derülök a statisztikusokon, miszerint... A Lápföldiek előkelő helyezésén az idegenbeli mérkőzéseik látogatása kapcsán...-) Na ja...
|
|