Téma: box |
|
mackó |
|
Madár: jelen állás szerint 99%, hogy Cloud ellen ringbe száll! |
|
|
mandala |
|
Szvsz, ez óriási lehetőség Zsoltnak. Főleg, ha nyer. És ha bevállalná utána még a két opciós ráadás meccset... Anyagilag sem lenne semmi, ha még mondjuk Hopkinsal és Dawsonnal is "összejönne"!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
|
mandala |
|
"Clouddal nem Madárnak és a Lou DiBella vezette amerikai menedzsmentnek kell megállapodnia, hanem a Showtime-nak. Ha minden a tervek szerint alakul, és Cloud is igent mond, akkor Erdei a közelmúltban elkezdett felkészülése utolsó szakaszát már az Egyesült Államokban végzi, méghozzá Fritz Sdunek irányítása mellett. A 37 éves Erdei profiként 33 mérkőzésen maradt veretlen. "
Naja. Nemrégen olvastam valami fanyalgást - Kokótól, aki valamiféle nagy WBO-s összeröfenésen konferenciázgatott -, hogy hát nem nagyon volt jó Zsoltnak éppen DiBellával szerződést kötnie mostanában, mer'hogy neki csak régebben volt "televíziója"... Savanyú a szőlő, ugye Kokó!? Biztos vagyok benne, hogy azért DiBellának is volt némi szava..
|
|
|
mackó |
|
Azaz show ez a javából, még ha Showtime-nak hívják is... |
|
mackó |
|
Ha Cloud is igent mond a szervezőnek, csak egy veretlen legény marad talpon a vidéken...
Hajrá Madár!!! |
|
mackó |
|
No nézd csak:
Erdei igent mondott a Showtime-nak
Idézet: Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok elfogadta a Showtime televízió által kínált lehetőséget, és igent mondott egy Tavoris Cloud elleni, december 31-i IBF-világbajnoki címmérkőzésre – tájékoztatta Christof Hawerkamp, a magyar öklöző menedzsere a sport1tv.hu oldalt
|
|
mackó |
|
Igen, ennek hírértéke is van! |
|
mandala |
|
Tulajdonképpen nagyobb esélye van, hogy egy Erdei - Cloud meccs jöjjön össze, mert akkor hírdethetnék úgy (is) a meccset, hogy két veretlen boxer összecsapása! És mint tudjuk: ámerikában ez inkább show mint sport
|
|
mandala |
|
Lassan, híresebb lesz Zsolt mint Gabor Zsazsa! |
|
|
|
mackó |
|
A lényeg, hogy nem szabad pofont kapni. Persze én könnyen adok tanácsot... Hajrá Madár, bárki is az ellenfél! |
|
|
|
|
mackó |
|
Se karácsony, se szilveszter... |
|
mandala |
|
uppccc
"20 Oct 2011 Hopkins WBC champion again WBC Declares a Technical Draw in Hopkins-Dawson By Jose Sulaiman In regards to the championship defense of the lightweight WBC world champion between Bernard Hopkins and Chad Dawson, held in Los Angeles, California, in which the referee declared a TKO2 against champion Hopkins, as he could not continue due to an injury after a push by challenger Dawson, the head offices of the WBC sent videos, medical reports, and the WBC corresponding rules to the Board of Governors, that unanimously declared a technical draw on the fight; therefore, Bernard Hopkins is still the WBC light heavyweight champion of the world." : http://www.fightnews.com/Boxing/hopkins-wbc-champion-again-99200 |
|
mandala |
|
hüm
"Erdei vs. Shumenov a ShoBoxon 2011-10-20 22:45:52 / leone Az ESPN információi szerint december 31-én a WBA félnehézsúlyú világbajnoki címét birtokló Beibut Shumenov ellen lép szorítóba Erdei Zsolt korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok. Az érdekesnek ígérkező összecsapásra a Showtime televíziós csatorna december 31-én megrendezésre kerülő programjában kerülne sor, többek között a Guillermo Rigondeux vs. Rico Ramos kispehelysúlyú címmeccsel egyetemben. Az Egyesült Államokban élő kazah bunyós mindössze 13 profi mérkőzést vívott eddig, legutóbb az Erdei által is legyőzött Danny Santiagót verte kilenc menetben. A mérkőzést hivatalosan még nem erősítették meg." : http://www.profiboksz.hu/2011/10/20/erdei-vs-shumenov-a-shoboxon/
|
|
|
|
|
|
|