Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
lundqvist |
|
Eredménytől függetlenül elvárom Faszrajzoló lemondását.... |
|
profi |
|
Most mit lehet erre mondani, idegrendszeri gyengeség? Ezt nem hiszem el, volt az a levente hiba rögtön az elején, és a románok azon kívül, hogy kivárásra játszanak meg eltalálták ezt a lövést semmi elrettentőt nem tesznek. De komolyan az egész csapat egy betli, még szidni sincs kedvem Őket... |
|
lundqvist |
|
Konkrétan azt érzem mint ami az U21 első félidejében volt.... Fogalmatlan fasszság amit művelnek, ott félidő után helyre jöttek a dolgok...
|
|
orosz_hussalata |
|
Az hogy van, hogy a románok a saját tizenhatosuktól passzolgatva vezetik fel a labdát, és a mi tizenhatosunknál támadja meg őket először valaki? |
|
lundqvist |
|
Kiválallja Guzmicsot hazajöttek pofánveri??? Mert ilyet bazdmeg megye 2be láttam utoljára... |
|
tutetem11 |
|
Az egyik gyenge láncszem már el is dőlt.... És még el sem kezdődött a meccs..... |
|
|
lundqvist |
|
Bogdán – Vanczák, Guzmics, Lipták, Kádár – Koman, Korcsmár, Varga J., Dzsudzsák – Böde – Szalai A Kezdő, 2 csatárral.. Pöcs rajzoló megtalálta a tökét? |
|
tutetem11 |
|
Sokat vívódtam rajta hogy beírjam-e a tippemet, de legyen. Egervári kapitány mellett esélyt sem látok a győzelemre, de még a döntetlenre sem. Kár érte mert most megfoghatóak lennének , de ahhoz egy tökös kapitány kellene , nem pedig egy tök rajzolgató....
1-2 Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) 3-0 Jegemac 1-2 Profi 2-0 Tutetem11 2-3 Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé 1-1 JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp 0-2 gajo 1-2 SAs1899 2-2 Lorinc82 |
|
Karesz 71 |
|
Románia-Magyarország (Szeptember 6. 20 óra) 1-2 Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) 3-0 Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 2-3 Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé 1-1 JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp 0-2 gajo 1-2 SAs1899 2-2 Lorinc82 |
|
|
JM8H |
|
Tippem mára... MAGYARORSZÁG-Románia : 1-1 ( 0-0) Nézők száma : 53.000 A mi gólunkat Szalai fejeli!!!. Megy a balhé ezerrel Bukarestben egy busz már bánja....eléggé szomorú dolog, de kitudja,hogy a románok,hogy viselkednek mert őket se féltem.... Remélem és kívánom,hogy senki se sérüljön meg komolyan!!!! |
|
JM8H |
|
Kovács István tehetséges játékos és sajnálom,hogy megsérült!.Jobbulást kívánok!. De halkan megjegyzem, egy fiatal profi focista rak magára egy kis izmot is.... Szegény, olyan táposnak csirkének néz ki.... Besici,milyen mellette?!.Ezen van izom bőven és még sokat edz a box zsákkal is......
|
|
mackó |
|
Légy üdvözölve az egyre bővülő táborunkban, Isten hozott.
Románia-Magyarország (Szeptember 6. 20 óra) 1-2 Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) 3-0 Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp 0-2 gajo 1-2 SAs1899 2-2 Lorinc82 |
|
profi |
|
Na már le is késtelek...
|
|
profi |
|
Szervusz. Remélem éjszaka sikerült végre megálmodnod az eredményt, ha igen, akkor írd be ízibe...-) |
|
lorinc82 |
|
És akkor egy tippet én is adnék a ma esti meccsre: 2-2. |
|
lorinc82 |
|
Üdvözlet minden Fradistának itt a fórumon, egy méregzöld (ahogyan ő szokta mondani) barátunk hívott ide, hátha emelni tudom az amúgy sem gyenge színvonalat!
Üdv Profi, üdv mindenkinek!
Hajrá Fradi!!!
Lőrinc |
|
mackó |
|
Románia-Magyarország (Szeptember 6. 20 óra)
1-2 Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) 3-0 Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp 0-2 gajo 1-2 SAs1899 |
|
|
profi |
|
Közben már van videó.
|
|
profi |
|
Szerintem ha egy coltot sejtene, még egy hölgyfodrász is átértékelné a helyzetet...-) |
|
profi |
|
Jobban mondva amire a Henry Fonda a búcsú levelében felhívja Terence Hill figyelmét arra nézvést, hogy legyen óvatos, ha borbélynál jár... No a derék Terence mozdulatát alkalmazd bátran...-) |
|
mackó |
|
Node kérem, ott férfi volt a beretváló. Erősen gyanítom, hogy egy hölgyfodrász esetében egy kissé furcsa lenne a mozdulat... |
|
mackó |
|
Tegyük hozzá SAs1899 bácsit is:
Románia-Magyarország (Szeptember 6. 20 óra)
1-2 Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) 3-0 Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp 0-2 gajo X-X SAs1899 |
|