Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
mackó |
|
Légy üdvözölve az egyre bővülő táborunkban, Isten hozott.
Románia-Magyarország (Szeptember 6. 20 óra) 1-2 Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) 3-0 Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp 0-2 gajo 1-2 SAs1899 2-2 Lorinc82 |
|
profi |
|
Na már le is késtelek...
|
|
profi |
|
Szervusz. Remélem éjszaka sikerült végre megálmodnod az eredményt, ha igen, akkor írd be ízibe...-) |
|
lorinc82 |
|
És akkor egy tippet én is adnék a ma esti meccsre: 2-2. |
|
lorinc82 |
|
Üdvözlet minden Fradistának itt a fórumon, egy méregzöld (ahogyan ő szokta mondani) barátunk hívott ide, hátha emelni tudom az amúgy sem gyenge színvonalat!
Üdv Profi, üdv mindenkinek!
Hajrá Fradi!!!
Lőrinc |
|
mackó |
|
Románia-Magyarország (Szeptember 6. 20 óra)
1-2 Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) 3-0 Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp 0-2 gajo 1-2 SAs1899 |
|
|
profi |
|
Közben már van videó.
|
|
profi |
|
Szerintem ha egy coltot sejtene, még egy hölgyfodrász is átértékelné a helyzetet...-) |
|
profi |
|
Jobban mondva amire a Henry Fonda a búcsú levelében felhívja Terence Hill figyelmét arra nézvést, hogy legyen óvatos, ha borbélynál jár... No a derék Terence mozdulatát alkalmazd bátran...-) |
|
mackó |
|
Node kérem, ott férfi volt a beretváló. Erősen gyanítom, hogy egy hölgyfodrász esetében egy kissé furcsa lenne a mozdulat... |
|
mackó |
|
Tegyük hozzá SAs1899 bácsit is:
1-2 Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) 3-0 Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp 0-2 gajo X-X SAs1899 |
|
profi |
|
Láttad a "Nevem senkit"? Tedd azt a fodrászoddal amit a jó öreg Henry Fonda...-) |
|
profi |
|
A tippjeiket még le nem adott társak aktiválásának szándékával...
1-2 Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) 3-0 Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp 0-2 gajo |
|
mackó |
|
Én sem láttam, de olvastam a kritikákat, és a vezetőedző is kiemelte. A kis Kovácsot nagyon sajnálom, sajnos szinte mindig a spílereket gyalulják le. Szinte büntetlenül. |
|
lundqvist |
|
Megpróbálok bejutni hozzád ma Ha csak a fodrászom nem húzza át a számításaimat
|
|
|
lundqvist |
|
Sajnos a meccs alatt lehetett tudni.... A srác faltja simán pirosas volt nem sárga lapos... De a bíró is egy p.ö.c.s. volt...
|
|
|
profi |
|
KOVÁCS ISTVÁN TÖBB HÉTRE KIDŐLT
A Vidi támadója az első diagnózis szerint kulcscsonttörést szenvedett, rögtön a kecskeméti kórházba szállították, ám az operációt már Székesfehérváron végzik el. A Vidi csapatorvosa, Dr. Kovács Tibor szerint a játékosra több hét kihagyás vár.
-(-(-( sajnálom, azon játékosok közé tartozik akiért érdemes meccset, magyar bajnokit nézni. Jobbulást kívánok innen is "Kiskoko". |
|
profi |
|
Sajnos nem láttam, kerestem valami összefoglalót, de nem találtam. De hát tudjuk, látjuk, hogy ügyes a srác, tényleg csak rajta múlik, hogy mit hoz ki végül a már több mint tehetségéből, több mint tehetség, már Játékosnak nevezhető. |
|
mackó |
|
Bocsánat, fogalmazásgátlót vettem be... Természetesen Holmanhoz. |
|
profi |
|
Hinnye ténnnnnnnnleg.-) |
|
mackó |
|
Mit szóltok a kis Holmanról? Tegnap megmutatta... |