Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
pandala |
|
A magyarban, szerintem, a "néger" szónak semmiféle pejoratív jelentése nincs. Az lenne "vicces" ha mondjuk egy magyar modatból csak ezt az egy szót hallaná ki, s levonulna .. " Nézzétek, fiúk, milyen jól focizik az a néger fickó!! " .... |
|
pandala |
|
(( És, mi a helyzet a Heinekkennel?? A'sse jó? Csak a cég pénze kell? )) |
|
pandala |
|
"Georginio Wijnaldum azt is leszögezte, hogy szivárványos karszalaggal lép a pályára."
Nem a holland válogatott tagja? Én úgy tudom, az európai bajnokságon nemzetek indultak, nem?? .... |
|
pandala |
|
"Bohár Dániel Facebook A budapesti mérkőzés előtt a hollandok csapatkapitánya előre bejelentette, hogyha rasszista bekiabálást hall, akkor lemennek a pályáról.
„Vasárnap a holland válogatott lép pályára a Puskás Arénában Csehország ellen. A budapesti mérkőzés előtt a hollandok csapatkapitánya előre bejelentette, hogyha rasszista bekiabálást hall, akkor lemennek a pályáról. Georginio Wijnaldum azt is leszögezte, hogy szivárványos karszalaggal lép a pályára. ...." https://mandiner.hu/cikk/20210626_vilagbotrany_keszuloben
|
|
R.András |
|
Eldőlt, ezzel a csapattal kezdjük a BL-selejtezőt A párharcot hazai pályán, a Groupama Arénában kezdjük július 6-án, kedden 18.00 órától. Folytatódjon a futball-láz! Válogatottunk megmutatta, hogy a magyar foci visszatért az elitbe, miként a nemzet csapata is vissza fog térni a Bajnokok Ligájába! Első ellenfelünk az FC. Pristhina lesz, akiket július 6-án fogadunk a Groupama Arénában. Kezdődjön a menetelés! Üzenjük, hogy már csak 31 hely kiadó a főtáblán! Hajrá Fradi! ... www.facebook.com/kubatovgabor/posts/10158280152452865 |
|
tiszavirág |
|
Nem lehetne, hanem az is. De itt nem erről van szó. A Fradistáknak már herótja volt attól, hogy Pécsi Ildikó állandóan szerepelt "drága Lajosom"- mal az összes szennylapban, de ott is inkább azzal, hogy ő milyen nagyszerű asszonyság.
Egyébként pedig egy olimpikon kicsit nagyobb sarzsi, mint egy díszpolgár egy ország életében.
Nem értem, hogy mit nem értesz?
|
|
R.András |
|
Varga, Albert és Novák is áldozat volt- A Fradi tudatos szétverésének története - PestiTV Előbb Rákosiék lefejezték, aztán Kádárék kivéreztették a Ferencvárost. Mostani adásunkban arról beszélgettünk, hogyan vált kényelmetlenné az európai hírű Fradi a rezsim számára a hatvanas évek közepén, így tudatosan középszerűvé züllesztették. A zseniális, a Kádár-kor játszmáiból, megalkuvásából nem kérő Varga Zoltánt elüldözték, Albert Flóriánt lejáratták, Novák Dezsőt meg beszervezték, ezzel erkölcsileg tönkretették. Vendégünk, az egykor Albertékkal futballozó Borsi-Kálmán Béla szerint (aki korai visszavonulása után ismert történész lett) mindhárman áldozatok voltak – még "Nemere " is. Vargát és Albertet egymás ellen ugrasztották, de a zseniális Lakat Károly edzőt is kivették a csapatból, így elérték azt, amit akartak: az 1965-ben még Vásárvárosok Kupáját nyert Fradi a következő évekre teljesen eljelentéstelenedett, 68 után mindössze egyszer nyert (!) bajnokságot a rendszerváltásig. Igen, egyszer. Beszélgetés tabuk nélkül. ... www.facebook.com/groups/2746181392287750/permalink/2759802390925650/ |
|
negyven rabló |
|
Nem értem, hogy Szűcs Lajos miért ne lehetne Gödöllő díszpolgára? |
|
tiszavirág |
|
Kimentünk megnézni Szűcs Lajos sírját Máriabesnyőre, mert néhány nagyon közeli barát nem kapott meghívót az özvegytől.....
Az OLIMPIKON sírkövén tudjátok mi volt a felírat?
Szűcs Lajos, Gödöllő díszpolgára.
Még jó, hogy nem azt íratta ki: Szűcs Lajos, a Kossuth- díjas Pécsi Ildikó férje.
|
|
mackó |
|
Zajlik az EB, ráadásul sokkal többet nyújtottunk eddig, mint amire számítani lehetett. Ám kis hazánkban, a Ferencvárosban is zajlanak az események, íme: BL második körében a párosítás: Skënderbeu (albán)–Ferencváros (magyar)
Azt is illik megjegyezni, hogy az albán bajnok fegyelmi eljárás alatt áll, ami azt is jelentheti, hogy mi mérkőzés nélkül is a harmadik körben találhatjuk magunkat ... |
|
profi |
|
Én is szenvedek és nem csak a jelenlegi játékunk miatt. De hisz tudod. Mikor lesz már megoldás? És lesz e? |
|
mackó |
|
Kint voltam a kupameccsen, nagyon szenvedtem. Szombaton meg a TV előtt dettó. Ettől függetlenül optimista vagyok - no nem a végkimenetelt illetően, hisz azt már csak szándékosan veszíthetjük el -, minden csapat életében törvényszerű a rosszabb forma. Lesz ez még élvezhető minőségű is ... |
|
mackó |
|
Szép kort élt meg, ha menni kell, valami ilyesmiben gondolkozik a földi halandó. Sajnos szép lassan eltűnik az a Fradihoz köthető világ az életünkből, amire példaképeket vetíthetünk. Isten nyugosztalja Feri bácsit. |
|
profi |
|
Rudas Feri bátyánk is elment! Nyugodjon békében! |
|
|
mackó |
|
Különösen az első szívbemarkoló. Már sokszor megnéztem, de még mindig hatással van rám. Díjaznám az ilyet én is. |
|
|
|
orosz_hussalata |
|
Azt gondolom nagyon kellemes csoportba kerültünk. A legjobb kalapból az örök ígéret, de erősen betli képes csapatot kaptuk, a másik kettő sem verhetetlen. Rengeteg időnk van három csapatra készülni. |
|
|
mackó |
|
Holnap az odavágón eldől, hogy vasárnap a papíron telt ház ellenére hányan leszünk itthon a stadionban. Egy vállalhatatlan eredmény után nem sokan ... Nem tudom miért, meg különben is kinőttem már a mesekorból, de akkor is reménykedek. Immáron majd' 30 éve ... Egyszer sikerülnie kell. |
|
mackó |
|
A szív diadala volt. Helyenként jó játékkal. |
|
orosz_hussalata |
|
Kézis lányok bajnokin verték a Győrt, holott nálunk volt fontos hiányzó. Többen nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. |
|
mackó |
|
- 45 db 25 ezres jegy van még a norvégok elleni hazai visszavágóra. - Nyilasi Tibi kiszállt Storck csapatából, egyébként az eddigi stábból egyedül őt tartotta volna meg maga mellett a német megbízott kapitány. - Hét ferencvárosi labdarúgó van a bő keretben, a szűkítettben érzésem szerint 4-5 marad.
Jövő hét csütörtök estéjén elválik, hogy lesz-e továbbjutási realitása a visszavágónak. Nagyon szeretném ... |
|