Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
profi |
|
Én is szenvedek és nem csak a jelenlegi játékunk miatt. De hisz tudod. Mikor lesz már megoldás? És lesz e? |
|
mackó |
|
Kint voltam a kupameccsen, nagyon szenvedtem. Szombaton meg a TV előtt dettó. Ettől függetlenül optimista vagyok - no nem a végkimenetelt illetően, hisz azt már csak szándékosan veszíthetjük el -, minden csapat életében törvényszerű a rosszabb forma. Lesz ez még élvezhető minőségű is ... |
|
mackó |
|
Szép kort élt meg, ha menni kell, valami ilyesmiben gondolkozik a földi halandó. Sajnos szép lassan eltűnik az a Fradihoz köthető világ az életünkből, amire példaképeket vetíthetünk. Isten nyugosztalja Feri bácsit. |
|
profi |
|
Rudas Feri bátyánk is elment! Nyugodjon békében! |
|
|
mackó |
|
Különösen az első szívbemarkoló. Már sokszor megnéztem, de még mindig hatással van rám. Díjaznám az ilyet én is. |
|
|
|
orosz_hussalata |
|
Azt gondolom nagyon kellemes csoportba kerültünk. A legjobb kalapból az örök ígéret, de erősen betli képes csapatot kaptuk, a másik kettő sem verhetetlen. Rengeteg időnk van három csapatra készülni. |
|
|
mackó |
|
Holnap az odavágón eldől, hogy vasárnap a papíron telt ház ellenére hányan leszünk itthon a stadionban. Egy vállalhatatlan eredmény után nem sokan ... Nem tudom miért, meg különben is kinőttem már a mesekorból, de akkor is reménykedek. Immáron majd' 30 éve ... Egyszer sikerülnie kell. |
|
mackó |
|
A szív diadala volt. Helyenként jó játékkal. |
|
orosz_hussalata |
|
Kézis lányok bajnokin verték a Győrt, holott nálunk volt fontos hiányzó. Többen nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. |
|
mackó |
|
- 45 db 25 ezres jegy van még a norvégok elleni hazai visszavágóra. - Nyilasi Tibi kiszállt Storck csapatából, egyébként az eddigi stábból egyedül őt tartotta volna meg maga mellett a német megbízott kapitány. - Hét ferencvárosi labdarúgó van a bő keretben, a szűkítettben érzésem szerint 4-5 marad.
Jövő hét csütörtök estéjén elválik, hogy lesz-e továbbjutási realitása a visszavágónak. Nagyon szeretném ... |
|
mackó |
|
Mindösszesen 400 jegy van még a norvég-magyar pótselejtezőre. Ebből 193 a 25.000 forintos kategória (VIP-bronz), a maradék a C4-C5 szektorok, azaz a legdrágább (11.000 forint) zsöllye. Biztos telt ház lesz. Ha közben nem élesztik föl a román meccs miatt elhalasztott büntetésünket ... |
|
|
mackó |
|
Nem tudom mire vélni. Vagy ő lesz az utód, vagy marad minden a régiben, vagy vele vitetik el a balhét? Még várok egy pár napot a válasszal ...
A cikk.
Idézet: A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kedden a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a Norvégia elleni Eb-pótselejtező előtt – Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány felkérésére – a korábbi világhírű német labdarúgó, Andreas Möller is besegít a magyar válogatott felkészítésébe.
|
|
mackó |
|
Na, úgy még én is teljesen optimista lennék, ha a top11 sakkozó alkotná a keretüket. Csak azt nem tudnám eldönteni, hogy a B-középből jövő "Parasztok, nincsen hangotok, parasztok nincsen hagooootoook" rigmus helyénvaló lenne-e? |
|
Felkesz Deneverr |
|
remélem, Carlsen is jön... s megzavarja őket néhány rossz bástyalépéssel :--) |
|
|
mackó |
|
Az a baj, hogy a helyükben én is így tennék. De reménykedek ... |
|
|
mackó |
|
A Haladás elleni első félidőnk már-már nemzetközi szinten is mérhető színvonalú volt.
|
|
|
mackó |
|
Kis remények, nagy várakozások, s a papírforma és a "hagyomány" biztos vereséget vetít előre. Jó lenne végre kilépni az árnyékunk mögül ... |
|