Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
orosz_hussalata |
|
Kézis lányok bajnokin verték a Győrt, holott nálunk volt fontos hiányzó. Többen nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. |
|
mackó |
|
- 45 db 25 ezres jegy van még a norvégok elleni hazai visszavágóra. - Nyilasi Tibi kiszállt Storck csapatából, egyébként az eddigi stábból egyedül őt tartotta volna meg maga mellett a német megbízott kapitány. - Hét ferencvárosi labdarúgó van a bő keretben, a szűkítettben érzésem szerint 4-5 marad.
Jövő hét csütörtök estéjén elválik, hogy lesz-e továbbjutási realitása a visszavágónak. Nagyon szeretném ... |
|
mackó |
|
Mindösszesen 400 jegy van még a norvég-magyar pótselejtezőre. Ebből 193 a 25.000 forintos kategória (VIP-bronz), a maradék a C4-C5 szektorok, azaz a legdrágább (11.000 forint) zsöllye. Biztos telt ház lesz. Ha közben nem élesztik föl a román meccs miatt elhalasztott büntetésünket ... |
|
|
mackó |
|
Nem tudom mire vélni. Vagy ő lesz az utód, vagy marad minden a régiben, vagy vele vitetik el a balhét? Még várok egy pár napot a válasszal ...
A cikk.
Idézet: A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kedden a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a Norvégia elleni Eb-pótselejtező előtt – Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány felkérésére – a korábbi világhírű német labdarúgó, Andreas Möller is besegít a magyar válogatott felkészítésébe.
|
|
mackó |
|
Na, úgy még én is teljesen optimista lennék, ha a top11 sakkozó alkotná a keretüket. Csak azt nem tudnám eldönteni, hogy a B-középből jövő "Parasztok, nincsen hangotok, parasztok nincsen hagooootoook" rigmus helyénvaló lenne-e? |
|
Felkesz Deneverr |
|
remélem, Carlsen is jön... s megzavarja őket néhány rossz bástyalépéssel :--) |
|
|
mackó |
|
Az a baj, hogy a helyükben én is így tennék. De reménykedek ... |
|
|
mackó |
|
A Haladás elleni első félidőnk már-már nemzetközi szinten is mérhető színvonalú volt.
|
|
|
mackó |
|
Kis remények, nagy várakozások, s a papírforma és a "hagyomány" biztos vereséget vetít előre. Jó lenne végre kilépni az árnyékunk mögül ... |
|
orosz_hussalata |
|
Norvégokat kaptuk, és itthon lesz a második meccs. Szerintem a lehetőségek közül a legjobb megoldás. Abban is biztos vagyok, hogy a norgék nagyon örülnek. |
|
mackó |
|
Reggel az akkorra már leégett TF sportcsarnoka előtt mentem el. Többször is voltam benne, a legemlékezetesebb mégsem egy sportesemény, hanem Orbán beszéde 2002 áprilisából. Bent szorongtunk vagy 8-10 ezren, a környéken meg a többszöröse. Ezt követte a Kossuth tér ...
Rossz érzés volt látni romba dőlt környéket. |
|
|
mackó |
|
Jaj, ezt így akartam:
Közben kijött az UEFA hivatalos rangsora:
Idézet: A magyar labdarúgó-válogatott kiemeltként várhatja a 2016-os Európa-bajnokság pótselejtezőjének sorsolását – jelentette be az MLSZ hivatalos Twitter-oldalán. A mieink Dániát, Írországot, Norvégiát vagy Szlovéniát kaphatják a vasárnapi sorsoláson.
A pótselejtezőket november 12–14. és 15–17. között bonyolítják le. A párosításokat vasárnap, október 18-án 11.20-kor sorsolják ki az UEFA nyoni központjában. A pótselejtezőn lesz kiemelés, az UEFA-koefficiens rangsorol. Ezt az európai szövetség szerdán tette közzé. Magyarország kiemeltként várhatja a sorsolást, akárcsak Bosznia-Hercegovina, Svédország és Ukrajna. A nem kiemeltek közé került Dánia, Írország, Norvégia és Szlovénia, ami azt jelenti, hogy a mieink ebből a négy válogatottból kapnak ellenfelet.
Az óhajom máris szertefoszlott, Svédországot nem kaphatjuk. Akkor talán a norvégokat ... De azt hiszem, tökmindegy. |
|
mackó |
|
Közben kijött az UEFA hivatalos rangsora:
Idézet: A magyar labdarúgó-válogatott kiemeltként várhatja a 2016-os Európa-bajnokság pótselejtezőjének sorsolását – jelentette be az MLSZ hivatalos Twitter-oldalán. A mieink Dániát, Írországot, Norvégiát vagy Szlovéniát kaphatják a vasárnapi sorsoláson. A pótselejtezőket november 12–14. és 15–17. között bonyolítják le. A párosításokat vasárnap, október 18-án 11.20-kor sorsolják ki az UEFA nyoni központjában. A pótselejtezőn lesz kiemelés, az UEFA-koefficiens rangsorol. Ezt az európai szövetség szerdán tette közzé. Magyarország kiemeltként várhatja a sorsolást, akárcsak Bosznia-Hercegovina, Svédország és Ukrajna. A nem kiemeltek közé került Dánia, Írország, Norvégia és Szlovénia, ami azt jelenti, hogy a mieink ebből a négy válogatottból kapnak ellenfelet.
Az óhajom máris szertefoszlott, Svédországot nem kaphatjuk. Akkor talán a norvégokat ... De azt hiszem, tökmindegy.
|
|
mackó |
|
És ami itt a nagy várakozás miatt elkerülte a figyelmünket: a pótselejtező hazai meccse lesz zártkapus. A büntetést nem engedték el, csak elhalasztották ... |
|
mackó |
|
No, nézzük miből főzhetünk: Az UEFA szeptemberi koefficiens-rangsora szerint sorrendbe állítva így néz ki pótvizsgázók névsora: 9. Ukrajna 15. Bosznia-Hercegovina 17. Dánia 20. Svédország 21. Írország 22. Magyarország 24. Norvégia 29. Szlovénia
Ez alapján nem leszünk kiemeltek, de azt még nem tudjuk, hogy ténylegesen mi a alapján rangsorol az UEFA. Igazából nem tudom melyik ujjamba harapjak, de talán a svédeket választanám. Ukrán-bosnyák-szlovén mentalitással aranylábúink nem bírnak, az írek lemosnak minket, a dánok elleni esélyünk dettó. Marad a norvég-svéd tandem. Ellenük sincs esélyünk, de talán több, azaz reálisabb ...
|
|
mackó |
|
Szerintem nagy. Egy ilyen eseményen való részvétel nagy lökést ad, bármelyik sportágról is beszéljünk. Még ma is a foci iránti szeretet mozgatja meg a legtöbb embert Magyarországon, sokszor - mint pl. most is - másodperceken múlik az, hogy előrelépésnek, vagy visszaesésnek ítéljük meg a sportágat. Hogy is mondta Böde Dani a riporternek, miután kihagyta Storck a szűkített keretből? Valahogy így:
Idézet: Mit is mondjak? Szarul esett!
Valahogy én is így vagyok vele. Jussunk már ki, oszt majd meglátjuk ... |
|
mackó |
|
Ettől tartok én is. |
|
negyven rabló |
|
Khm... Csak kérdem,,hogy nagy baj lenne, ha nem jutnánk ki? Volna egy meccsünk, mint a hokiban a múltkoriban? |
|
orosz_hussalata |
|
Erről ennyit. A pótselejtező sikeréért a nem fogadnék. Ennyit a nekünkadöntetlenisjó stratégiáról. |
|
rafiki |
|
Sokkal egyszerűbben: ha akár Törökország, akár Kazahsztán pontot veszít, egyenes ágon jutunk ki. |
|