Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
orosz_hussalata |
|
Nézem az nso.hu-t, és abetyárját
A pólós fijug meg lassan kezdenek. |
|
mackó |
|
Most persze úgy működik, ahogy az elvárható, viszont hozzá kell tenni, hogy az MLSZ grafikáján jelenleg 56 db jegy vásárolható meg. 20 óra leforgása alatt gyakorlatilag telt ház a stadionban. Ehhez az kellett, hogy az oláhok esetleges legyőzésével soha nem látott "magasságokban" a kilátásaink ... Gyanítom, akkor is tömött lelátók lennének, ha tökutolsók lennénk, hiszen az ellenfél nem a Seychelle-szigetek ... |
|
mackó |
|
Igazad van, ez valószínűleg egyedi eset, de megtartom magamnak a bosszankodás jogát, hogy a jelen kor lehetőségei között 3 óra szívós kitartásával tudok 4 kattintást és némi adatszolgáltatást abszolválni önhibámon kívül. Egy rendszernek meg - szerintem - arra kell felkészülnie, hogy ha van 202 ezer hivatalos felhasználója, akkor képes legyen egyidejűséget kezelni, minthogy egy lakótelepi vízvételt is úgy terveznek, hogy mindenkinek jusson víz. És - ismét csak szerintem - ennek megoldása nem pénz kérdése. Milliárdos nagyságrendű éves költségvetés mellett ... |
|
orosz_hussalata |
|
"Elég ramaty lehet ott az informatikai rendszer "
Ez szerintem nem informatikai kérdés.
1. Olyan rendszer nem nagyon van, ami tetszőleges terhelést elvisel 2. Ha úgy tervezték, hogy egy hét alatt képes legyen feldolgozni 8000 jegyvásárlást, akkor a hazai meccs látogatottságot figyelembe véve alaposan túlbecsülték.
Ha a bajnokság közel telt házzal menne, akkor más viszonyokra készülnének. ( mókás lenne, ha a játékosok közt csak a jegybevételt osztanák fel )
A Magyar-Román több szempontból is egyedi eset. |
|
mackó |
|
No, megvan. Reszkessetek oláhok!
|
|
mackó |
|
Jegyet akarok venni a románok elleni mérkőzésre, az MLSZ honlapja meg lefagyott. Elég ramaty lehet ott az informatikai rendszer ... |
|
mackó |
|
Néztem tegnap a Vidi meccsét. Kellemesen csalódtam, sokkal rosszabbra számítottam magyar részről. Persze jött a szokásos bénázás főleg a kapu előtt, de összességében verhető a Bate, amely csapat tavaly BL-csoportkörös volt.
Ami viszont roppant elszomorított, hogy a kis Kovács, aki hatalmas ígéretnek robbant be a hazai posványba, szép lassan beleszürkült az amúgy sem veretes hazai bajnokságba. A tegnapi mérkőzésen a Vidi egyik leghasználhatatlanabb labdarúgója volt. |
|
mackó |
|
Ami a hazai "labdarúgás" területén kimagasló, az sajnos nemzetközi szinten elégtelen. Amíg ez nem változik (hány évtized?), addig vakok között félszeműként éltetem a Fradit.
Bár megjegyzem, a 100%-os helyzeteknek nem csak a töredékét illene kihasználnunk, mert mennyivel jobban festene egy 10-1 a tegnapi nap krónikája mellé, ami lazán összejöhetett volna. |
|
mackó |
|
Sajnos kiábrándító "játékot" produkáltunk. Most több "elemzéshez" nincs kedvem. |
|
orosz_hussalata |
|
Szégyenletes, ezeket ezért fizetik is ....
Ha a bírót lefizettük volna, akkor se tudott volna tizenegyest fújni nekünk. 2015-2016 nemzetközi szereplése július 23-mal véget ért. |
|
|
orosz_hussalata |
|
Na Hajnalnak ordító helyzetben sikerült eltalálnia 12 méterről az egy lábon előtte álló védő lábát. Van benne potenciál, a teke / bowling karrier még nyitott. |
|
mackó |
|
Aranylábú focistáinkért szorítok este, de magamban feladtam. Csak a fiúk ne tegyék! |
|
mackó |
|
Semmi jóra nem számítok csütörtökön, de cáfoljanak rám a fiúk ... |
|
orosz_hussalata |
|
Ezt az alibizést .... Bosnyákok minden helyzetben létszámfölényben |
|
mackó |
|
Igazad lehet, de ezzel az izomzattal rúgott 29 gólt 99 bajnoki mérkőzésen. Dollék majd rápakolják a hiányzó kilókat, s mindjárt emberformája lesz ...
|
|
orosz_hussalata |
|
Én nagyon visszafogottan követem a hazai bajnokságot. Nézem a kölyök fotóját a nemzetisporton, és azt látom, hogy 8 Kg izom hiányzik róla. |
|
mackó |
|
Kūlhonban vagyok, de a hír messzire nyúlik ... Szóval a Radó gyerek a mienk! Azt hiszem, itthon nem lesz komoly elenfelünk.
|
|
|
mackó |
|
Jó dolog ez az online lehetőség, Európában érzem magam ... |
|
mackó |
|
Na, így reklamáljak bármiért is ezentúl!
(Intézem) |
|
mackó |
|
Így is lesz!
Tegnap sajnáltam a kiállítást (sajnos jogos volt mindkét sárga), mert nem tudtuk a rendes játékunkat gyakorolni.
Hajrá Fradi!
(Mikor lesz már bérletárusítás???)
|
|
lorinc82 |
|
Némi gyógyír, a Vidit ismét nagyon elvertük, 1 hónap alatt harmadszorra..
Nem örültem neki, hogy ezt a szuperkupa döntőt berakták ide a két EL meccs közé, de így szerintem abszolút jó hatással lesz a csapatra, jobb felkészülés egy tétmeccs mint az edzés.
Csütörtökön megverjük a hollandokat, nincs mese. Teljesen mindegy hogyan, csak jussunk tovább. |
|
mackó |
|
Semmi tűz. Sajnos. Maga az eredmény nem rossz, de a mai Ferencváros kerete 3-4 góllal jobb ennél a holland csapaténál. Nem szívesen fogok külső körülményre semmit, de a műfüvön szemlátomást nem élünk meg. Gerzson? Tőle szokatlan módon óvodás bakikat követett el, ráadásul a gólja meg kellett volna őt nyugtatnia, de egész mérkőzésen idegesen játszott. Csúszott-mászott, de tőle mást is várok. Nem értékelek még, de tegnap fásult volt az egész csapat. Egy hét múlva viszont nincs kifogás. Már ha akarunk is valamit domborítani ... |
|
glens |
|
1:1. Nem éreztem, hogy a fiúk széttépték volna az istrángot. A rakkolós Gera is inkább hazafelé passzolt a második félidőben. Elfáradtak? |
|